memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
φανηκε απο τα παζαρια που εκανε στη διαφημιστικη εταιρια του γιαυτο τον βγαλανε τοσο χαλια σαν ιματζ ;)τυπε ο θεοδωρακης ειναι καλος στις διαπραγματευσεις
φανηκε απο τα παζαρια που εκανε στη διαφημιστικη εταιρια του γιαυτο τον βγαλανε τοσο χαλια σαν ιματζ ;)τυπε ο θεοδωρακης ειναι καλος στις διαπραγματευσεις
Γιατι βιαζεσαι τυπε? Η Ελλαδα ειναι εισοδος προς Ε.Ε για τα προιοντα τους. Κανω λαθος? Το τι θα γινει ασε να το δουμε. Το οτι ψηφισες αλλο κομμα αυτο δεν σε κανει μαντη των εξελιξεων. ΕΛΕΟΣ. ΑΡΚΕΤΑ αυτη η μοιρολατρια ασε να δουμε τι θα γινει. Για μενα καλα τα παει και πουλαει τσαμπουκα. Να δουμε κατα ποσο πιανει.
ετοιμαζουνε την επανασταση και την εκτελεση των δοσιλογων τωρα ειναι busyΤον πεθυμησα τον μοντελογαμια!
Ακριβως τυπε. Την ιδια αποψη εχω με σενα. Με τεχνιτα μεσα ηθελαν να φανε τους ΑΝΕΛ αλλα ελα που ο καμμενος τους την εκανε με το βιντεο....!Πιστευω λειτουργησε ΥΠΕΡ του οπως πιστευω οτι δεν ειναι και τοσο μαιμου η ιστορια εκτος εαν θες να πιστεψω οτι ειχαν βαλει καμερα σε ανιχνευτη καπνου σε ενα καφε..και το εχει το βιντεο ο κατηγορουμενος κατι που δεν ειδαμε ΠΟΤΕ! Οσο για τον ΓΑΠ ετοιμαζεται μεγαλη λουτσα δεν εχει ασυλια και ειναι ποιο ευκολο το παιχνιδι τωρα. Οπως το ιδιο και για μιχελακη χρυσοχοιδη που δεν διαβασε το μνημονιο και απο οτι φαινεται ουτε την παραχωρηση των δρομων και αλλα πολλα. Κατσε να δουμε η πρωτη μερα ηταν γεματη εκπληξεις!το μεγαλο γελιο ειναι πως εχουνε λυσσαξει τα ποταμισια αγορια που το κομμα τους εχει καταντησει ενα απομονωμενο τιποτα μεσα στη βουλη και προσπαθουν με ηλιθιες δηλωσεις να δικαιολογησουν το χρημα που εχει επενδυθει πανω τους. Το αρχικο σχεδιο ηταν να πεταξουν εξω τους ανελ και στη θεση τους να μπει ο γιωργακης ωστε να εξαναγκαστει ο συριζα να κυβερνησει με ποταμι, ελα ομως που φαγανε ενα καβλι απο δω μεχρι απεναντι και τωρα ειναι ανευ λογου και ουσιας η παρουσια του ποταμιου στη βουλη να μου το θυμηθεις θα ριξουμε πολυ γελιο με το ποταμι το επομενο διαστημα
Αυτοι ειναι οι οροι του Δριτσα προς τους κινεζους τυπε?Μάλλον δεν ξέρεις πόσα λιμάνια στην Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία ακόμη και στο Μαυροβούνιο είναι έτοιμα να τους δεχθούν.
Και πολλλά από αυτά με πολύ καλλίτερες σιδηροδρομικές συνδέσεις προς την Κεντρική Ευρώπη από την μονή γραμμή του ΣΕΜΠΟ.
Άσε που ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν πρόκειται να τους επιτρέψει να πάρουν το Εμπορευματικό Κέντρο στο Θριάσειο.
Δηλαδή πιστεύει κανένας ότι οι Κινέζοι θα δεχθούν ο Δρίτσας και οι συνδικαλιστές του ΟΛΠ να τους υπαγορεύουν πόσα άτομα θα χειρίζονται τα κράνια και τα RPG;
Και σε πόσες βάρδιες θα δουλεύουν;
Ή μήπως ότι θα τους αφήσουν να στήσουν εγκαταστάσεις επανασυναρμολόγησης των εμπορευμάτων που εκφορτώνονται;
χαρα στο κουραγιο σου ρε βολταιρο να εξηγεις τα αυτονοητα.αντε δημοψηφισμα συντομα θα εχουμε αν δεν κανει την κωλοτουμπα να τελιωνουμε.αα τα εμαθες τα πρωτα νεα?Μάλλον δεν ξέρεις πόσα λιμάνια στην Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία ακόμη και στο Μαυροβούνιο είναι έτοιμα να τους δεχθούν.
Και πολλλά από αυτά με πολύ καλλίτερες σιδηροδρομικές συνδέσεις προς την Κεντρική Ευρώπη από την μονή γραμμή του ΣΕΜΠΟ.
Άσε που ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν πρόκειται να τους επιτρέψει να πάρουν το Εμπορευματικό Κέντρο στο Θριάσειο.
Δηλαδή πιστεύει κανένας ότι οι Κινέζοι θα δεχθούν ο Δρίτσας και οι συνδικαλιστές του ΟΛΠ να τους υπαγορεύουν πόσα άτομα θα χειρίζονται τα κράνια και τα RPG;
Και σε πόσες βάρδιες θα δουλεύουν;
Ή μήπως ότι θα τους αφήσουν να στήσουν εγκαταστάσεις επανασυναρμολόγησης των εμπορευμάτων που εκφορτώνονται;
Κατσετε ρεεε..υψηλοι οικονομικοί αναλυτές όλοι μη χέσω ..περιμένετε λίγο να δούμε τι σκατά θα κάνουν και κράζετε μετά.
αυτο γιατι ειναι κακο τυπε?χαρα στο κουραγιο σου ρε βολταιρο να εξηγεις τα αυτονοητα.αντε δημοψηφισμα συντομα θα εχουμε αν δεν κανει την κωλοτουμπα να τελιωνουμε.αα τα εμαθες τα πρωτα νεα?
χαρα στο κουραγιο σου ρε βολταιρο να εξηγεις τα αυτονοητα.αντε δημοψηφισμα συντομα θα εχουμε αν δεν κανει την κωλοτουμπα να τελιωνουμε.αα τα εμαθες τα πρωτα νεα?
ετοιμαζουνε την επανασταση και την εκτελεση των δοσιλογων τωρα ειναι busy
εγω δεν ειπα το αντιθετο.μια χαρα κατανοητα ειναι οσα λεει.ο βολταιρος με καταλαβε...Επαναπροσλαμβάνονται αλλά από την επόμενη σχολική χρονιά όλοι οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης και ειδικά των Επαγγελματικών Λυκείων, που καταργήθηκαν οι ειδικότητες τους.
Που οσες σχολες καταργηθηκαν ΑΜΕΣΩΣ ανοιξαν ΙΙΕΚ
Επιστρέφουν στις θέσεις τους οι σχολικοί φύλακες που απολύθηκαν.
Που στην θεση τους σχεδιαζαν να παρουν ιδιωτικους υπαλληλους
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ
Και εγω σε καταλαβα.εγω δεν ειπα το αντιθετο.μια χαρα κατανοητα ειναι οσα λεει.ο βολταιρος με καταλαβε...
Εγώ ειμαι ψεκασμένη χρυσό μου.Δεν έχουμε εφημερίδα εμείς.Καλά, εσύ πήγαινε γράψου στο κόμμα και δώστους και οικονομική ενίσχυση.
Ή γράψου συνδρομητής στην "Αυγή" για να την ενισχύσεις.
μπα συνταγμα δε νομιζω γιατι θα δειχνει αδειο τοσο λιγοι που εχουνε απομεινει στο μαγαζι του καζακα σε καμια συνοικιακη χασαποταβερνα ισως γιατι εχει δει κατι φωτο που ολο σαβουριαζουν σπαλομπριζολες οι επαναστατεςΛες να τους κρεμασουν στο Συνταγμα?
Αυτοι ειναι οι οροι του Δριτσα προς τους κινεζους τυπε?
Καλά.
Για πες μας τότε εσύ ποίοι είναι οι όροι.
Γιατί ο Δρίτσας στις δηλώσες του ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης με την Cosco.
Και παλαιότερα:
Εσύ γιατί ακριβώς λές ότι θα επαναδιαπραγματευθεί;
Eιναι κακο δηλαδη να επαναδιαπραγματευθεί;Καλά.
Για πες μας τότε εσύ ποίοι είναι οι όροι.
Γιατί ο Δρίτσας στις δηλώσες του ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης με την Cosco.
Και παλαιότερα:
Εσύ γιατί ακριβώς λές ότι θα επαναδιαπραγματευθεί;
αν εννοεις "επενδυσεις" τυπου οπαπ τοτε καλυτερα να μην ερθουν ποτε τυπε ;)Ερχονται οι επενδυσεις τυπε!
Eιναι κακο δηλαδη να επαναδιαπραγματευθεί;
Σε οτι ποσταρες δεν λεει ορους ουτε τι θα ζητησει ΑΚΡΙΒΩΣ. Αρα τι με ρωτας και πως ξερεις οτι δεν θα το δεχτουν η οτι δεν συμφερει την Ελλαδα καλυτερα?
Αυτη την απορια μπορεις να μου την λυσεις?
Oχι Ελ.Επαγγελματιας που βιωνω το success story του Σαμαρα και την αναπτυξη απο τις ηδη επενδυσεις!Τυπε χωρις να το παρεις στραβα, δημοσιος υπαλληλος εισαι?