αλήθεια οι μπάτσοι χτές τι έκαναν στο σταθμό στις 12 το βράδυ?
προσπαθουσαν να κυνηγησουν τους συντροφους σου μπαχαλακηδες που τα εσπαγαν στην ερμου
τι θα ηθελες ? να τους αφησουν ανενοχλητους να συνεχισουν να σπανε και να καινε ?
αλήθεια οι μπάτσοι χτές τι έκαναν στο σταθμό στις 12 το βράδυ?
ρε πας καλά εγώ πηδάω μια όπου μπορεί να δολοφονεί να πουλάει ναρκωτικά να κάνει το οτιδήποτε τι σχέση έχω εγώ που απλά πηδάω τη συγκεκριμένη?
ρε πας καλά εγώ πηδάω μια όπου μπορεί να δολοφονεί να πουλάει ναρκωτικά να κάνει το οτιδήποτε τι σχέση έχω εγώ που απλά πηδάω τη συγκεκριμένη?
ότι γουστάρουνε. Θα σου δινουν αναφορά τώρα οι μπάτσοι ρε μαλάκα?αλήθεια οι μπάτσοι χτές τι έκαναν στο σταθμό στις 12 το βράδυ?
το αν ειναι αλλοιωμενο το dna και κατα ποιο ποσοστο και αν αυτο ειναι αξιοπιστο στοιχειο το κρινει το δικαστηριο - ουτε εσυ ουτε εγω - και για την περιπτωση λαθους υπαρχει το εφετειο - παλι ουτε εσυ ουτε εγω
οσο για τους δικαστες που μειοψηφισαν τοσο στην πρωτοδικη αποφαση οσο και στην μη αναστολη της ποινης - αυτοι δεν ειναι μερος της κακης δικαιοσυνης ?
προσπαθουσαν να κυνηγησουν τους συντροφους σου μπαχαλακηδες που τα εσπαγαν στην ερμου
τι θα ηθελες ? να τους αφησουν ανενοχλητους να συνεχισουν να σπανε και να καινε ?
το μόνο αρνητικό ήταν ότι απλά πηδιόταν και κάποια βράδια κοιμόταν μαζί με κάποιον που άνηκε στου πυρήνες
η δικαιοσύνη ελευθέρωσε τον άκη παρόλο που έχει καταληστέψει το ελληνικό κράτος και φυλάκισε την Ηριάννα επειδή έκανε απλά παρέες
να τους έπιαναν την ώρα που τα έσπαζαν στο μετρό τι ήθελαν νυχτιάτικα? και απειλούσαν τον κόσμο που επέστρεφε σπίτι του?
αν το dna σου ομως βρεθει πανω στα οπλα ή στις συσκευασιες ναρκωτικων ή στις ζυγαριες ακριβειας - ε δεν εισαι και τοσο ασχετος
αυτο προσπαθησαν να κανουν αλλα οι συντροφοι σου προλαβαν και κρυφτηκαν μεσα στο μετρο - τι θα ηθελες ? να μην τους κυνηγησουν και εκει μεσα ?
το μόνο αρνητικό ήταν ότι απλά πηδιόταν και κάποια βράδια κοιμόταν μαζί με κάποιον που άνηκε στου πυρήνες
η δικαιοσύνη ελευθέρωσε τον άκη παρόλο που έχει καταληστέψει το ελληνικό κράτος και φυλάκισε την Ηριάννα επειδή έκανε απλάπαρέεςπιπες
ρε εγώ πηδιέμαι με καποια στο σπίτι της και πέφτουν στα χέρια της στα μαλλιά της τρίχες από τα μούσια μου η ακόμα και στο κρεβάτι πέφτουν τρίχες από τα μούσια μου που έχω κοιμηθεί αν μετά όταν φύγω η τύπισσα βάλει στο κρεβάτι σακουλάκια με κόκα η ναρτωτικά για να πουλήσει δεν είναι λογικό να πάνε και οι τρίχες από τα μούσια μου?
ρε εγώ πηδιέμαι με καποια στο σπίτι της και πέφτουν στα χέρια της στα μαλλιά της τρίχες από τα μούσια μου η ακόμα και στο κρεβάτι πέφτουν τρίχες από τα μούσια μου που έχω κοιμηθεί αν μετά όταν φύγω η τύπισσα βάλει στο κρεβάτι σακουλάκια με κόκα η ναρτωτικά για να πουλήσει δεν είναι λογικό να πάνε και οι τρίχες από τα μούσια μου?
και που ξέρουν ποιοι είναι οι δράστες?
τι φταίνε οι υπόλοιποι πολίτες?
Στο μεταξυ της καταδικασμένης ριανας τη φατσα δεν την εχουμε δει. Ηξερα ότι οι υποδικοι εχουν προσωπικα δεδομενα. Εχουν και οι κατάδικοι? Δεν πρεπει να ξερουμε τη μουρη της τρομοκρατισας για να προφυλασομαστε όταν αποφυλακιστεί?
Στο μεταξυ της καταδικασμένης ριανας τη φατσα δεν την εχουμε δει. Ηξερα ότι οι υποδικοι εχουν προσωπικα δεδομενα. Εχουν και οι κατάδικοι? Δεν πρεπει να ξερουμε τη μουρη της τρομοκρατισας για να προφυλασομαστε όταν αποφυλακιστεί?