arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πάλι κοπάνα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δηλαδή ?
2 σχολάω 8 με 2 εργάζομαι
πάλι κοπάνα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δηλαδή ?
το ξέρω θα διαδηλώσουμε απ έξω με σφυρίχτρες αν και δεν θα έχουμε μαζικότητα ιας και οι περισσότεροι είναι εκτός αθηνών
δεν εργάζεσαι εκπαιδεύεσαι...
και θα μοιράζουν και μετά τις 2 το μεσημέρι ??? να ξέρουμε να πάμε να κάνουμε διαδήλωση απέξω ... "Don't feed the parasites"
συνήθως γίνεται το απόγευμα αλλά τη δευτέρα θα γίνει μεσημέρι επίσης έχω το δικαίωμα πρόωρης άδειας έως 2 ώρες με αναπλήρωση η κόψιμο εκπαιδευτικού επιδόματος κατά 2 ώρες αλλά ολόκληρο ένσημο από την υπηρεσία
προσοχή νικολιέ κυκλοφορούνε ιπτάμενοι καφέδες και νερομπούκαλα...
το ξέρω εμείς τα πετάξαμε στους δήθεν αριστερούς το φίλη και το ξυδάκη για τις μαλακίες που έλεγαν
πλέον κανένας συριζέος σε διαδήλωση ο συριζα είναι η προδοσία της αριστεράς
Αυτό που εσύ ονομάζεις αριστερά, η σοβιετία δηλαδή, έχει ψοφήσει. Εσύ σαν άτομο θα φυτοζοείς μέχρι να ψοφήσεις βασιζόμενος σε ελεημοσύνες. Δε σε ζηλεύω. Αυτή τη ζωή επέλεξες.
το ξέρω εμείς τα πετάξαμε στους δήθεν αριστερούς το φίλη και το ξυδάκη για τις μαλακίες που έλεγαν
πλέον κανένας συριζέος σε διαδήλωση ο συριζα είναι η προδοσία της αριστεράς
η καταντια της χωρας ειστε
αποβρασματα του 3%
ψευτες και απατεωνες
και μην βγαζεις την ουρα σου απεξω εσυ τους ψηφισες
πρασινοσκώληκα όχι πολλά εσύ γιατί και σείς εκεί κοντά γυροφέρνετε...
και σεις τα γαλαζια μην μιλατε
τα ιδια σκα.. ειστε
ειστε οι πρωταιτιοι της καταστασης
και σεις τα γαλαζια μην μιλατε
τα ιδια σκα.. ειστε
ειστε οι πρωταιτιοι της καταστασης
Εσυ σε τυπε εισαι εκτος τοπου και χρονου, εχεις κολλησει το χρονο γυρω στο 1986. Αν το εχεις εξαργυρωσει αυτο το παπανδρειλικι χαλαλι σου, δικαιολογεισαι.
Άλλο κι αυτό. Μαζεύτηκαν κάτι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ να υπερασπιστούν μια ΚΟΥΡΑΔΑ. Αυτή εντωμεταξύ όχι μόνο χεσμένη θα'χει τη φωλιά της, αλλά ολόκληρο βουνό από σκατά!(ανάμεσα στο πλήθος ήμουν και εγώ για τη συμπαράσταση στην ηριάνα)
ο ελληνικός λαος έχει διαφορετική γνώμη από ότι δείχνουν τα εκλογικά αποτελεσματα
ναι ναι η νοοτροπια των αποτυχημενων
αντι να δειτε τα χαλια σας αναφερεστε στο 81 στο 86 στον σημιτη
κουβεντα ομως για τον μπουχεσα 2004-09 τον ελληνικο αρμαγεδωνα
η για τον δρακουμελ 90-93
λετε για τον νικολιο που το παιζει αριστερος
και εσεις οι δεξιοι τα ιδια εισαστε
το ιδιο νομισμα
αποτυχημενοι δηθεν δεξιοι αριστεροι
σουργελα της κοινωνιας
Τώρα πρόσφατα που πήγα Αθήνα μου έκαναν οι Ελληνες ελεεινή εντύπωση.Ολοι βρώμικοι,αξύριστοι,εκτός φόρμας με κοιλιές χάλια μαύρα.Φαίνονται από μίλια μακρυά σαν ψωλάδες.Οι Γερμανοί θα τους άρχιζαν στις σφαλιάρες να γίνουν ευπαρουσίαστοι να στρώσουν.Να φύγουν οι κοιλιές και να αρχίζουν να πετυχαίνουν επιδόσεις.
Πολλοί παίρνουν και ψυχοφάρμακα,τρόμαξε το μάτι μου,μαστουρωμένοι ταξιτζήδες και γενικά στα αρχίδια τους όλα.Στη Ρόδο καλύτερα οικονομικά αλλά πολλή μαύρη οικονομία κάτι αποδείξεις για τον πούτσο.Γερμανία θα έπεφταν τα πρόστιμα αβέρτα αλλά μάλλον θα τους μπουζούριαζαν αμέσως.
Ετσι όπως τα λες!
Οι ελληνες πλεον χειρότεροι εγιναν εμφανισιακά απτους πακιστανους!
Δεν ξερω γιατι-ισως εχει περασει το στερεοτυπο ότι το να εισαι ευπρεπως ντυμενος και πλυμμενος='δεξιος', αρα 'κακος'? δεν καταλαβαίνω, πραγματικα!
Και δεν μιλαμε για το ντυσιμο το θεμα, δηλαδή!
Βλέπεις νεαρους 25-30, με κατι κοιλαρες, καμπουρες, να μυριζουν ρε πουστη μου!
Δεν δειχνει αποψη αυτό-δειχνει εγκαταλειψη-πραγμα ΠΟΛΥ ασχημο να το βλέπεις σε ανθρωπο, ειδικα σε νέο!
Αισχος!