... εργάστηκα σε πέντε ιδιωτικές εταιρείες όπου και από τις πέντε έφαγα κλωτσιά. Συνήθως με πέρνανε πρέφα μέσα σε λίγους μήνες και μου δίναν τον πούλο. Σε μία όμως πρόλαβα και χώθηκα στο σωματείο οπότε δεν μπορούσαν να με σχολάσουν άμεσα (με βάση τον συνδικαλιστικό νόμο που πάει για κατάργηση από τον Σεπτέμβρη). Φυσικά όπως κάνουν συνήθως τα αριστερά γκρουπούσκουλα πλακωθήκαμε μεταξύ μας και δεν βγήκα στις επόμενες εκλογές. Τότε με έδιωξε και ο πέμπτος εργοδότης.
Από τότε παρασιτώ με διάφορα προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ σε δημοσίους φορείς οπου μια και δεν υπάρχει λογοδοσία αυθαιρετώ και παρανομώ ροκανίζοντας δημόσιο χρήμα.
Επειδή η τεμπελιά δεν μπορεί να παρουσιαστεί ως πολιτική θέση δηλώνω κομουνιστής, αλληλέγγυος, ιοκολόγος και διάφορα τέτοια ωστε να δικαιολογώ την παρασσιτική μου ύπαρξη.
Οταν όμως ενεργώ για το δικό μου συμφέρον ξεχνάω τις αριστερίστικες παρόλες και γίνομαι αδίστακτα καπιταλιστής.
... να τα λέμε όλα Νικολιό.
εργάστηκα σε 5 εταιρίες στις περισσότερες σχεδόν είχα κλείσει χρόνο
στην πρώτη εργάστηκα 1 έτος
στην δεύτερη εργάστηκα 8 μήνες
στην τρίτη εργάστηκα 2 έτη
στην τέταρτη εργάστηκα 6 μήνες
στην πέμπτη εργάστηκα 10 μήνες
ο συνδικαλιστικός νόμος δεν αλλάζει για τις παροχές στους συνδικαλιστές αλλά στην κύρηξη της απεργίας και την ανταπεργία δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα υλοποιηθεί και νομικά βρίσκουμε παράθυρα για να ανακάμψουμε το πρόβλημα κύρηξης της απεργίας με την δημιουργία περισσότερων πρωτοβάθμιων ολιγομελών σωματείων