tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
δηλαδή εσένα σκοπός σου είναι συνεχώς να χρωστάς στην τράπεζα? Μέσω δανείων γίνεσαι σκλάβος του καπιταλισμού. Τα χρέη οδηγούν στην καταπίεση και στη δουλεία. Αλήθεια εσύ πόσα χρωστάς στις τράπεζες/ κράτος? Για ποιο λόγο να παίρνουμε συνεχώς δανεικά αν δεν μπορούμε να τα αποπληρώσουμε?
δηλαδή δεν θα επιστρέψουμε 8,5 δις + τόκους αλλά θα επιστρέψουμε 1,2 δίς να πάω και εγώ σε καμιά τράπεζα να λάβω 8.500€ και να επιστρέψω 1.200€ αν είναι
εγώ νικολιέ χρωστάω στις τράπεζες για τις επενδύσεις που κάνω... και κάνω τις επενδύσεις για να αυξήσω το εισόδημα μου έτσι ώστε να περισσεύουν πολλά μετά από την πληρωμήτων τόκων...
είμαι μέτοχος σε μία εταιρεία (που τώρα πλέον εδρεύει στην Βουλγαρία) ... για να την ανοίξουμε οι τέσσερις συνεταίροι που είμαστε βάλαμε κάποια λεφτά και πήραμε και εκατό χιλιάρικα δάνειο από την τράπεζα ...
το δάνειο αυτό παρόλο που το έχουμε ξεπληρώσει το αντικαταστήσαμε με δάνειο για κεφάλαιο κινήσεως το οποίο ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΟΦΛΟΥΜΕ απλά πληρώνουμε τόκους για το μέρος που χρησιμοποιούμε... και μας συμφέρει αυτό πάρα πολύ γιατί οι τόκοι εκπίπτουν από την εφορία και για κάθε 100 ευρώ τόκους που πληρώνουμε γλυτώνουμε 30 ευρώ εφορία... και το δάνειο αυτό δεν το είχαμε και δεν το έχουμε ανάγκη γιατί σε γενικές γραμμές οι πελάτες μας πληρώνουν από 20-40 μέρες (βλέπεις έχουμε καλούς πελάτες) κατά μέσον όρο...
τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό... ?
καλά το παρακάτω που γράφεις είναι βλακεία και ασυναρτησία