baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.372
- Πόντοι
- 5.097
Άυριο δηλώνω παραίτηση.11,5 η μεγάλη...
όλα καλά!
τι θες και ρωτάς?
Άυριο δηλώνω παραίτηση.11,5 η μεγάλη...
όλα καλά!
τι θες και ρωτάς?
Άυριο δηλώνω παραίτηση.
Μαιμού αριστερός,οι επαναστάτες κάνουν camping.ρε νικολιο τερμα η λινατσα και το καρπουζι παραμασχαλα στην παραλια ;
διακοπες σε ξενοδοχειο στην κρητη;
Τραμουντάνα δεν πιστέυω να πνίγηκες με το καρπούζι?
Eraser όλα καλά,πίεση παλμοί?
Barok τι να πω για σένα και μόνο που συζείς με τον τρούμπα είναι αρκετό.
Εσύ τα ήξερες μωρή κουφαλά?Εσύ έξυσες την πληγή, άκου τον τώρα.
Μαιμού αριστερός,οι επαναστάτες κάνουν camping.
Εισιτήριο για τον άλλο κόσμο....Το τιμ:
Εσύ τα ήξερες μωρή κουφαλά?
Άυριο δηλώνω παραίτηση.
Να προσέχεις τα κουνούπια μεταδίδουν ασθένειες.θα κάνω και κάμπινγκ με συντρόφους στην εύβοια στις 28 ιουλίου θα φύγω
Είσαι θεούλης μλεντορας καλα σε λέω.άμα παραιτηθείς δεν λαμβάνεις ούτε ταμείο ανεργίας ούτε αποζημίωση με απόλυση δικαιούσαι και αποζημίωση και ταμείο ανεργίας και κοινωνικές παροχές
αν έχεις και ένσημα αρκετά δικαιούσαι
1 χρόνο με 360€ το μήνα αν δεν έχεις παιδιά (αν έχεις παιδιά το επίδομα αυξάνεται)
και άλλον έναν χρόνο με 200€
μετά βοήθημα με ΚΕΑ
Να προσέχεις τα κουνούπια μεταδίδουν ασθένειες.
Εμείς μην κολλήσουμε απο κουνούπι που σε τσίμπησε.χρόνια κάνω κάμπινγκ και εκτός από ψείρες η τσιμπήματα από έντομα (ψύλλους και διάφορα) δεν έχω κολλήσει κάτι άντε και καμιά αλλεργία
Εμείς μην κολλήσουμε απο κουνούπι που σε τσίμπησε.
κοίτα υπάρχουν πολλά καταστήματα που κάνουν εκπτώσεις σε ανέργους το χρησιμοποιούσα την περίοδο που ήμουν άνεργος τεσπα εδώ μιλάμε για κοινωνικό κράτος είμαι και δικαιούχος ΚΕΑ κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης 200€ το μήνα 100€ μετρητά και 100€ σε προπληρωμένη κάρτα τα οποία θα μου τα κόψουν όταν καταβληθεί ο 1 μισθός και όταν σταματήσω από το πρόγραμμα θα τα ξαναεισπράττω
είμαι όμως και δικαιούχος ΤΕΒΑ
Ταμείο Ευρωπαικής Βοήθειας Απόρων όπου λαμβάνω τρόφιμα μας ειδοποίησαν μέσω sms στις 17 ιουλίου να πάμε να λάβουμε τρόφιμα και καθαριστικά
επίσης είμαι και δικαιύχος δωρεάν μετακίνησης με τα ΜΜΜ και σαν άνεργος αλλά και σαν εργαζόμενος του προγράμματος απασχόλησης
χρόνια κάνω κάμπινγκ και εκτός από ψείρες η τσιμπήματα από έντομα (ψύλλους και διάφορα) δεν έχω κολλήσει κάτι άντε και καμιά αλλεργία