barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.777
- Πόντοι
- 5.506
δηλαδη ; τι μισθο;
Νομίζω με 1000-1200 χωρίς να κάνει τίποτα, βολεύεται. Άντε καμιά φωτοτυπία.
δηλαδη ; τι μισθο;
δηλαδη ; τι μισθο;
τι δουλεια κανεις?εγώ δεν θέλω να βγάζω πάρα πολλά θέλω να εργάζομαι 8 ώρες τη μέρα 40 ώρες τη βδομάδα με όρους και κανόνες και να λαμβάνω αξιοπρεπή μισθό διαβίωσης
σήμερα με 15.000ε το χρόνο ζεις αξιοπρεπέστατα και με οικογένεια (να λαμβάνουν και οι 2 από 15.000ε έκαστος)
τι δουλεια κανεις?
Πόσες φωτοτυπίες είσαι διατεθιμένος να βγάλεις για 15.000 το χρόνο;
το σπουδασες αυτο? αυτο γουσταρεις να κανεις στην ζωη σου?εργάζομαι με πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του οαεδ σε δημο από τον ιανουάριο θα είμαι άνεργος πάλι όπως ήμουν και πρίν
και επειδή δεν έχουμε πληρωθεί ακόμη διότι είναι μέσω εσπα το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας ζώ από το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης (ΚΕΑ)
Δεν υπαρχουν πλεον αυτοι οι μισθοι σημερα στον ιδιωτικο τομεα.Εβαλες πολλα.σήμερα με 15.000ε το χρόνο ζεις αξιοπρεπέστατα και με οικογένεια (να λαμβάνουν και οι 2 από 15.000ε έκαστος)
Νοικιάζεις σπίτι?που να ξέρω εγώ 8 ώρες να εργάζομαι
το σπουδασες αυτο? αυτο γουσταρεις να κανεις στην ζωη σου?
εκτος απο το να ξυνεις τα αρχιδια σου τζαμπα και μονο να εχεις δικαιωματα εχεις ονειρα?θες να δημιουργησεις κατι εσυ?
μονο το ταβλι σου αρεσει?εχεις παρει ποτε ευθυνες?εχεις σκεφτει ποτε οτι για κατι κακο δεν σου φταει παντα η πουτανα η κενωνια η αδικη αλλα το σκατομυαλο σου?ξερεις οτι 9/10 εδω σε λενε παρασιτο?.....θα μπορουσα να γραφω μεχρι αυριο τι αντιπροσωπευεις εστω και σαν τρολ αλλα τωρα βλεπω σορβαιβορ
Νοικιάζεις σπίτι?
Αφού έχεις σπίτι έχεις λεφτά γιατί παίρνεις επίδομα?Ενφια πληρώνεις?έχω δικό μου σπίτι
Αφού έχεις σπίτι έχεις λεφτά γιατί παίρνεις επίδομα?Ενφια πληρώνεις?
μόνιμη και σταθερή δουλειά θέλω με δικαιώματα και αξιοπρεπή μισθό διαβίωσης που το κράτος είναι υποχρεωμένο να μου παρέχει
Αφού έχεις σπίτι έχεις λεφτά γιατί παίρνεις επίδομα?Ενφια πληρώνεις?
To Κρατος ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενο να σου παρεχει εργασια. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του και το καθηκον του. Αυτο το πολυ απλο, γιατι ειναι αδυνατον να το κατανοησεις? Τοσο πολυ εχει σαπισει το μυαλο σου ο πνευματικος καρκινος της αριστερας?σαφώς και θέσω να δημιουργήσω
μόνιμη και σταθερή δουλειά θέλω με δικαιώματα και αξιοπρεπή μισθό διαβίωσης που το κράτος είναι υποχρεωμένο να μου παρέχει
To Κρατος ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενο να σου παρεχει εργασια. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του και το καθηκον του. Αυτο το πολυ απλο, γιατι ειναι αδυνατον να το κατανοησεις? Τοσο πολυ εχει σαπισει το μυαλο σου ο πνευματικος καρκινος της αριστερας?
To Κρατος ΔΕΝ ειναι υποχρεωμενο να σου παρεχει εργασια. Δεν ειναι αυτη η δουλεια του και το καθηκον του. Αυτο το πολυ απλο, γιατι ειναι αδυνατον να το κατανοησεις? Τοσο πολυ εχει σαπισει το μυαλο σου ο πνευματικος καρκινος της αριστερας?
Τι λες ρε μεγαλε σοβαρα? Εγω εχω βγαλει τη Νομικη. Δηλαδη ηταν υποχρεωμενο το κρατος να μου βρει δουλεια αν εγω δεν ηθελα να τρεχω σαν τον βεγγο για να δικηγορω? Τι ειναι αυτα?μα μέσω της σταθερής και μόνιμης εργασία έρχεται η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
και όχι η επισφάλεια η ημιαπασχόληση του σαμαρά και του τσίπρα φέρνουν την υποτιθέμενη ανάπτυξη
το κράτος είναι υποχρεωμένο απέναντι στη νέα γενιά να παρέχει μόνιμη και σταθερή εργασία ειδικά για τους απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης