barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.781
- Πόντοι
- 5.506
Ψέματα λες λαμόγιο, ΟΥΤΕ στο δημόσιο δούλεψες πάνω στην "ειδικότητα" σου.
Και μας έχουν βρωμίσει τα αρχίδια οι ΔΥ και θέλουν να βγούν απο πάνω,ιδιωτικοποίηση και να πάνε να δουλέψουν εκεί να δούμε πόσο μάγκες είναι.
υγ Η απεργία που κάνουν είναι αμισθή?
Στον ιδιωτικό τομέα γιατί δεν βρίσκεις εργασία αφού εισαι ικανός?Μήπως επειδή εκεί πρέπει να εργάζεσαι και να είσαι πραγματικά ικανός?στη δεη εργαζόμουν στο διοικητικό οικονομικό τομέα τμήμα λογαριασμών και στο δήμο στο οικονομικό τομέα εργάζομαι και σε ένα άλλο πρόγραμμα που είχα απασχοληθεί 5 μήνες για την ακρίβεια στο γενικό λογιστήριο του κράτους και πρακτική έκανα στην αγροτική τράπεζα
Για τον ιδιωτικό τομέα για τον δημόσιο άσε με να έχω επιφυλάξεις.σαφώς και η απεργία είναι άμισθη
Μιλωντας καμια φορα με σκληροπυρηνικους ΚΚΕδες και αναλυοντας το προγραμμα καθε μηνα,πορειες,απεργιες,διαδηλωσεις,μου δινουν την εντυπωση οτι δεν ασχολουνται με τιποτα αλλο.Εχει καταντησει αυτοσκοπος τους.Φορτωμενο πορογραμμα.
[/color]
αυτό λέγεται ταξικό καθήκον
για μια αταξική κοινωνία
για ένα δίκαιο κόσμο
1ον γιατί είναι κακό οι πορείες? επειδή οι άνεργοι διεκδικούν τα δικαιώματα τους?το κράτος είναι υποχρεωμένο να αναθέτει στους νέους εργασία μόνιμη και σταθερή με αξιοπρεπή μισθό και δικαιώματα.
1 έτος στον ιδιωτικό τομέα σαν πτυχιούχος αλλά όχι στην ειδικότητα μου αλλά σαν υπάλληλος γραφείου
και στο δημόσιο πάνω στην ειδικότητα μου σαν πτυχιούχος 1 έτος στη δεη 6 μήνες σε πρόγραμμα οαεδ στο γενικό λογιστήριο του κράτους και στο δήμο τώρα
ρε δεν πατε να δουλεψετε λεω εγω
μας γεμισατε στις αμπελοσοφιες
κομμουνια
Απάντα σε αυτό που σε ρωτάνε. Πόσο καιρό δούλεψες στον ιδιωτικό τομέα, σαν πτυχιούχος;
αδιάβαστο σε πιάνω πασοκόσκυλο το 1974 στη διακήρυξη της 3 του Σεπτέμβρη οι βασικές αρχές του καταστατικού του πασοκ εκείνης της μέρας ήταν βάση του λενινισμού και της ιδεολογίας του λένιν το ξέχασες?
Λέω να μην ακολουθώ τους άλλους όταν σε βρίζουν, αλλά μάλλον φιλοφρονήσεις σου κάνουν.
Είσαι 33+ χρονών και ΔΕΝ έχεις ούτε 1 χρόνο προϋπηρεσία σε αυτό που υποτίθεται ότι σπούδασες και ζητάς "δικαιώματα";
Ούτε στη ΔΕΗ "δούλεψες" στην ειδικότητά σου. Είχαν προκηρυχθεί 35 θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εσύ ήσουν 100ος και βάλε και κάπως χώθηκες.
Ούτε και τώρα στο Δήμο δουλεύεις, εκπαιδεύεσαι και μπήκες πάλι με λιγότερα μόρια.
Φυσικά το ξέρεις ότι αν στείλεις βιογραφικό δεν θα σε φωνάξουν καν με 0 προϋπηρεσία στα 34, όταν και το μεγαλύτερο διάστημα που δούλεψες (2 χρόνια), ήταν γιατί δεν μπορούσε να σε απολύσει ο εργοδότης σου.
Τελικά ΛΑΜΟΓΙΟ το Παράσιτο, είναι έπαινος για σένα....
[/color]
αυτό λέγεται ταξικό καθήκον
για μια αταξική κοινωνία
για ένα δίκαιο κόσμο
ολα πρεπει να αλλαξουν κα ι το δημοσιο και το ιδιωτικο
η νοοτροπια γενικως
τωρα εσουμε 2017
υπαρχει μια διαφορα
εχουν εξελιχθει τα πραγματα αν το εχεις παρει ειδηση
κυνηγάς μια ουτοπία. για να υπάρξει δίκαιος κόσμος θα πρέπει οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν να έχουν βαθιά μέσα τους το αίσθημα του δικαίου και αυτό είναι γονιδιακό αποτύπωμα και όχι επίκτητο χαρακτηριστικό που κατακτάται με κατήχηση.
Οι άνθρωποι εμφορούνται με βάση το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το αίσθημα του δικαίου. Καμία αταξική κοινωνία δεν μπορεί να οικοδομηθεί από βαθιά εγωιστικά, ιδιοφελή ανθρώπινα όντα.