baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.370
- Πόντοι
- 5.097
Οι δουλειές πλέον είναι μιλημένες.ανεκαθεν ηταν ετσι
ε τωρα λιγο πιο δυσκολο νομιζω
Οι δουλειές πλέον είναι μιλημένες.ανεκαθεν ηταν ετσι
ε τωρα λιγο πιο δυσκολο νομιζω
Οι δουλειές πλέον είναι μιλημένες.
Θα μου φτιάξεις ένα?όχι πάντα αν έχεις καλό βιογραφικό.
Θα μου φτιάξεις ένα?
Οι δουλειές πλέον είναι μιλημένες.
Αυτά τα εχω. την διαμόρφωση του εννοώ.θέλει χρόνο, για την ακρίβεια χρόνια... ;)
Αυτά τα εχω. την διαμόρφωση του εννοώ.
Αυτά τα εχω. την διαμόρφωση του εννοώ.
Αν προσθέσω στα ενδιαφέρωντα το σαη μας λές να έιναι πόντος.ε τότε δεν είναι δύσκολο, αν είναι μόνο για την διαμόρφωση.
υπάρχουν πολλά παραδείγματα αν ψάξεις.
αν έχεις καλή προυπηρεσία δε χρειάζεται να το φορτώσεις με υπερβολές, θα μιλάει από μόνο του...
Αν προσθέσω στα ενδιαφέρωντα το σαη μας λές να έιναι πόντος.
Αν προσθέσω στα ενδιαφέρωντα το σαη μας λές να έιναι πόντος.
Η διαμόρφωση του βιογραφικού σου είναι ανάλογη με την θέση που αναζητάς.Αυτά τα εχω. την διαμόρφωση του εννοώ.
Η διαμόρφωση του βιογραφικού σου είναι ανάλογη με την θέση που αναζητάς.
Αλλιώς διαμορφώνεται το βιογραφικό για IT θέση αλλιώς για manager κλπ.
Είδα και τα υποδείγματ του φίλου Erazer έχω να πω ότι δεν χρειάζονται τόσα πολλά προσωπικά στοιχεία καλό είναι μετά τα προσωπικά να μπει το τμήμα τις περίληψης των τεχνικών δεξιοτήτων σου έπειτα η εμπειρία να θημάσαι ότι τα πιο πολλά βιογραφικά δεν διαβάζονται οπότε θα πρέπει να κεντρίσει το ενδιαφέρον στις πρώτες γραμμές.
Η διαμόρφωση του βιογραφικού σου είναι ανάλογη με την θέση που αναζητάς.
Αλλιώς διαμορφώνεται το βιογραφικό για IT θέση αλλιώς για manager κλπ.
Είδα και τα υποδείγματ του φίλου Erazer έχω να πω ότι δεν χρειάζονται τόσα πολλά προσωπικά στοιχεία καλό είναι μετά τα προσωπικά να μπει το τμήμα τις περίληψης των τεχνικών δεξιοτήτων σου έπειτα η εμπειρία να θημάσαι ότι τα πιο πολλά βιογραφικά δεν διαβάζονται οπότε θα πρέπει να κεντρίσει το ενδιαφέρον στις πρώτες γραμμές.
Μισό ρε Τράμ,εγώ έχω πεί δεν με νοιάζει τι δουλειά θα κάνω όταν έχω ανάγκη θα κάνω το οτιδήποτε,αλλά εσύ θα έκανες οποιαδήποτε δουλειά?
Να συμπληρώσω και να γράψω την προτασή μου με βάση την εμπειρία μου.έχεις δίκιο, τώρα που το ξαναείδα ούτε προσωπική περιγραφή έχω και πολλά άλλα που γράφει στο συγκεκριμένο (linkedIn κλπ...)
τα βασικά προσωπικά στοιχεία, προυπηρεσία, σπουδές, άλλες εκπαιδεύσεις-σεμινάρια κλπ και 3-4 πιθανές συστάσεις από ανθρώπους που σε ξέρουν καλά.
Καλά τα λέτε εσείς για τα βιογραφικά αλλά θα τα διαβάσει ο Νικολιός και θα χλωμιάσει μόνο στη σκέψη......
το δημόσιο λες να δέχεται βιογραφικά ή μόνο πολιτικά φρονήματα??
Να συμπληρώσω και να γράψω την προτασή μου με βάση την εμπειρία μου.
Καταρχήν το βιογραφικό δεν πρέπει να ξεπερνα τις 3 σελίδες και μάλον λέω πολλές. Επειτα όπως προείπα καλό είναι μετά τα τις 3-4 γραμμές στα προσωπικά στοιχεία να μπεί μία περίληψη των δεξιοτήτων. Είναι αυτό που λένε η συνέντευξη των 20 δευτερολέπτων δηλ. να δελεάσης αυτών που θα το δει να συνεχίσει.
Στα προσωπικά στοιχεία καλό είναι να μπει και το url του προφιλ στο linkedin το κοιτάν πλέον πιο πολύ και απο το ίδιο το βιογραφικό.
Οι συστάσεις καλό είναι να είναι ξέχωρα αρχεία στο email και να είναι επίσημα με υπογραφές επιστολόχαρτο της εταιρίας και όλα τα επίσιμα.
το email που θα στείλει κάποιος θα πρέπει και αυτό να έχει μια σύντομη όμορφη παρουσίαση του ποιοί έιμαστε τι κάνουμε και γιατί θα πρέπει να ανοίξουν το βιογραφικό μας.
Αυτά τα λίγα