1ον τα χρήματα που σου βουτάει πάνε στους διεθνείς τοκογλύφους από παλαιότερα τοκοχρεολύσια εκεί δεν σε πειράζει?
2ον εργαζόμενος είμαι και παράγω για την υπηρεσία
3ον σοβαρά? πτυχιούχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είμαι ξεκίνα εσύ από αύριο να εργάζεσε σε βενζινάδικο η στην αγροτική παραγωγή σαν εργάτης
4ον αυτό το συμπέρασμα πως βγαίνει?
5ον στο εξήγησα ότι δεν με πληρώνεις εσύ εκτός αν είσαι ευρωπαίος φορολογούμενος όπου και πάλι δεν έχεις το δικαίωμα μιας και η Ελλάδα έχει πληρώσει στην ΕΚΤ πολλά μέσω τοκοχρεολύσιων
από που και ως που σε όρισε κάποιος προιστάμενο στην υπηρεσία του δήμου?
1ον έτσι σου είπανε στο κόμμα να λες. Αλλά και το κόμμα εισπράττει από τους διεθνείς τοκογλύφους
2ον Ένας εργαζόμενος σε ιδιωτική επιχείρηση που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά με σένα είναι εργαζόμενος. Εσύ είσαι κοπρίτης και κοροϊδεύεις τους υπόλοιπους
3ον Με αυτή την απάντηση απέδειξες περίτρανα τι κοπρίτης είσαι. Εγώ απόφοιτος πολυτεχνείου πριν πιάσω την πρώτη μου δουλειά ως μηχανικός δούλευα 8 μήνες σερβιτόρος και δεν ζήτησα από τους γονείς μου ούτε μια δραχμή. Δεν είπα "είμαι απόφοιτος ΕΜΠ και μέχρι να βρω δουλειά μηχανικού θα με χαρτζιλικώνουν οι γέροι μου"
4ον Αν η μάνα σου δεν είχε ακίνητη περιουσία και με ενοίκια να σε χαρτζιλικώνει, θα σε πέταγε σαν τρίχα από το ζυμάρι και θα αναγκαζόσουν να ψάξεις για δουλειά σε βενζινάδικα ή χωράφια ή εστιατόρια. Έχω γνωστό μου που είχε ακίνητη περιουσία η μάνα του, και ο τύπος καθόταν σπίτι έβλεπε συνέχεια βίντεο και έτρωγε πουρέ (τον λέγαμε ο Σάκης ο πουρές). Τα ενοίκια τώρα όμως σταματήσανε, ο τύπος είναι 55 χρονών και κυκλοφορεί σαν την άδικη κατάρα και δεν μπορεί να βρει δουλειά.
5ον ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΟΥ & ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΣΟΥ.
Αλλα όλοι οι ΔΥ τα ίδια μυαλά έχετε. Γιατί να είσαι εσύ διαφορετικός ????