1ον δεν ψωλάρω εργάζομαι και ακόμα δεν έχω λάβει μισθό μάλλον αρχές ιουλίου θα τον λάβω. Εσύ τι δουλειά κάνεις για να δω αν την κάνεις καλά? για να αρχίσω να σε κρίνω? Το συμπέρασμα ότι εν κάνω σωστά τη δουλειά μου πως το έβγαλες?
1α. Δεν εργάζεσαι. Ψωλάρεις.
Οταν κατα δήλωσή σου αναλαμβάνεις εργασία στις 08:00 και στις 08:11 ποστάρεις στο bou είναι ασφαλές το συμπέρασμα οτι ψωλάρεις.
Βέβαια επειδή κουράζεσαι εύκολα μπορεί να ήσουν στο πρώτο διάλειμα στις 8:11.
1β. Εγώ δεν δουλεύω. Μου δανείζει ο barock που τον ταίζει η μάνα του.
1γ. Συμπέρασμα αν κάνεις σωστά την δουλειά σου δεν έβγαλα. Επειδή δεν δουλεύεις.
2ον ο δήμος παλιά είχε προσλάβει σαν συμβασιούχους συντηρητές η/υ και ψηφιακών μέσων. Όταν ξεκίνησαν να γίνονται μειώσεις προσωπικού δεν τους ανανεώθηκε η σύμβαση εργασίας στους συντηρητές η/υ και ψηφιακών μέσων.Φυσικά η υπηρεσία ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρία να συντηρεί τους η/υ φυσικά το κόστος ήταν μεγαλύτερο από τον μισθό που έδινε στους συμβασιούχους. Λόγο οτι το δημόσιο καθυστερεί υπερβολικά να πληρώσει τους προμηθευτές τους και λόγο ότι στην εταιρία που έγινε η ανάθεση δεν έχει πληρωθεί σταμάτησε να συντηρεί τους η/υ μέχρι να δεί κάποια πληρωμή όταν λάμβανε κάποια έναντι έκανε και κάποιες εργασίες. Αυτό όμως έχει αποτέλεσμα αρκετοί η/υ εκτυπωτές και γενικά ότι ψηφιακό μέσο έχει η υπηρεσιά να υπολειτουργεί
πολλοί η/υ έχουν ιούς εκτυπωτές χωρίς μελάνια σκληροί δίσκοι κρασάρουν η/υ που έχουν μαζέψει σκόνη τα ανεμιστηράκια και δεν δουλεύουν εσωτερικά δίκτυα που δεν δουλεύουν και πολλά άλλα προβλήματα
όταν ανέφερα στον προιστάμενο ότι γνωρίζω από η/υ με παρακάλεσε να αναλάβω λύσεις για τους η/υ και επειδή είναι πέραν τον καθηκόντων μου καθώς έχω προσληφθεί σαν διοικητικός υπάλληλος γραφείου οικονομικού και ουδεμία υποχρέωση έχω όσο αφορά τους η/υ για κάθε εργασία που φέρνω εις πέρας παίρνω τιμητικές άδειες που προβλέπονται από το καταστατικό της υπηρεσίας
Πολύ μπλα-μπλα ρε αδερφέ. Μιά ερώτηση έκανα.
Το σύστημα που υπάρχει στον Δήμο είναι να δουλεύουν τους εκτυπωτές μέχρι να τελειώσει το μελάνι τους και μετά ψάχνουν για άλλο εκτυπωτή της υπηρεσίας; Και αυτό γίνεται μέχρι να βρεθεί ένας προφέσορας σε όλο τον Δήμο να αλλάξει μελάνια;