priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και πως οριζεις το φασιστα μπουλουκο???
γιατί τώρα που κατάφερα να έχω μόλις εικοσπέντε χιλιάρικα εισόδημα στην Ελλάδα μου παίρνει η εφορία τα δέκα...
και που είσαι ... δεν χάνω εγώ ... στην Ελλάδα έρχομαι όποτε γουστάρω κάθομαι όσο γουστάρω, γλεντάω όσο γουστάρω... αμα το ελληνικό δημόσιο αντί για τριανταπέντε χιλιάρικα μου έπαιρνε είκοσι χιλιάρικα θα έμενα Ελλάδα... ποιός έχασε ? μα φυσικά το ελληνικό κράτος έχασε γιατί αν μου έπαιρνε 25 χιλιάρικα τον χρόνο φόρο θα είχε αρπάξει μια κατοστάρα τέσσερα χρόνια ενώ τώρα παίρνει τα αρχίδια μου...
Και πως οριζεις το φασιστα μπουλουκο???
Επισης δεν ειναι κακουργημα η υποχρεωτικη μου συμβιωση με ανθρωπους που ηρθαν απο τη ζουγκλα και αψηφισαν τους νομους μου???? Και ενας απαυτους θα πηδηξει την γκομενα που μου αναλογει και εγω θα καθομαι μονος μου να κλαιω??? Για αυτο το κακουργημα ποιος και ποτε θα πλξρωσει ρε παλιομαλακα??? Φλωρακι??? Γοα πες?
έτσι και άμα σου αρέσει αν δεν σου αρέσει στο καλό και από το πεζοδρόμιο να μην βγάζεις ούτε αυτά τα 25.000 να μην πληρώνεις και φόρους
επίσης σαν φιλελεύθερη χώρα που είμαστε μπορείς οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να εκποιήσεις και την περιουσία σου εδώ στην Ελλάδα και στο καλό
επίσης είμαστε και φιλόξενοι όποτε θές μπορείς να έρθεις. Πρίν το Πάσχα ήρθε ο φίλος μου από την αγγλία και τον φιλοξένησα με μια γκόμενα αγγλίδα και η κοπέλα απο το σουβλάκι έγλυφε και το χαρτί
μην σκας ... το έκανα και αυτό... τώρα πλέον μόνον ΕΝΦΙΑ (σπασμένο στα τέσσερα για να πέσουν οι αντικειμενικές και με ψιλές κυριότητες και επικαρπίες) και αντε κανένα 15% στα μισά νοίκια που δηλώνω (τα άλλα δεν τα δηλώνω)... μερίσματα πάπαλα η εταιρεία μεταφέρθηκε στην Βουλγαρία και η σύνταξη της κυράς από την νέα χρονιά θα φορολογείται στην Αγγλία όπου είναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗ...
μαλάκας είμαι να δίνω λεφτά στο δημόσιο να τα μεταφράζει σε επιδόματα τεμπελιάς και αφισοκόλλησης ?
και φυσικά όταν έρχομαι μεταφορά χρημάτων από την Αγγλία η το Λουξεμβούργο ώστε να μπορώ άμεσα να σηκώσω το 30% και να έχω δικαίωμα επανεξαγωγής του 50%
τότε γιατί σκούζεις ολημερίς για την υψηλή φορολογία? αφού δεν πληρώνεις
άμα θες εκποίησε (πούλα) και τα ακίνητα και στο καλό
Ρε ΔΙΠΟΔΟ ΒΟΔΙ, αν φύγουμε όλοι οι τραμουντάνες από τη χώρα θα ΨΟΦΗΣΕΙΣ σαν το σκυλί, τόσο βλαξ είσαι;
τότε γιατί σκούζεις ολημερίς για την υψηλή φορολογία? αφού δεν πληρώνεις
άμα θες εκποίησε (πούλα) και τα ακίνητα και στο καλό
ο τραμουντάνας για να γαβγίζει έτσι ολημερίς και να μας παραμυθιάζει με την ανακαίνιση παίζει να είναι πιο μπατίρης και από εμένα
η μπορεί να είναι κανένας συνταξιούχος δεκο που του έκοψαν τη σύνταξη
ο τραμουντάνας για να γαβγίζει έτσι ολημερίς και να μας παραμυθιάζει με την ανακαίνιση παίζει να είναι πιο μπατίρης και από εμένα
η μπορεί να είναι κανένας συνταξιούχος δεκο που του έκοψαν τη σύνταξη
νικολιό... το ότι κονομάω δεν σημαίνει ότι και δίνω όσα ο άλλος γουστάρει ... σημαίνει ότι επειδή έχω και ο άλλος έχει ανάγκη τον πατάω στον λαιμό...
και που είσαι... εγώ έβαλα και εκκαθαριστικό... εσύ τι έχεις να μας δείξεις από την μίζερη ζωή σου ρε σκουπίδι ?