tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
ο συριζα με τον κομμουνισμό δεν έχουν καμία σχέση
και ο κομμουνισμός δεν έχει σχέση με τους ανθρώπους...
ο συριζα με τον κομμουνισμό δεν έχουν καμία σχέση
το ότι γίνεται με ξένους παράδες ...
δεν πρόκειται να το πάρεις το πμ ... τις επαφές μου δεν τις μοιράζομαι... αν ήθελες καμμιά πουτανίτσα ευχαρίστως...
ο Κουλης ειναι νουμεροO Mητσοτάκης εχει δηλώσει πως σεβεται τους αγώνες της Αριστεράς. Αν είναι αυτός επικεφαλής της επόμενης κυβέρνησης μην περιμένεις και πολλά
Ρε κατέβα κάτω και στείλτου κανένα Αλβανό από το δρόμο.
Και πες του Αλβανού ότι πληρώνει καλά.
η σεισάχθεια που εφάρμοσε ο Σόλων απαγόρευσε τη δήμευση περιουσίας και το όσοι χρωστούσαν να μην γίνονταν δούλοι
εσύ ο θαυμαστής των αρχαίων Ελλήνων πως και δεν σου αρέσουν ο εξαίρετοι νόμοι του Σόλωνα?
υ.σ ακόμα περιμένω το πμ
μπππρρρρρρρρρρρρρρρρ τζημερε..ουστ ,θα κρινεις κ το Σολωνα κατσαπλια!!!κακώς... ποιός σου είπε ότι οι αρχαίοι πρόγονοι μας τα έκαναν όλα σωστά ?
ο Κουλης ειναι νουμερο
Αδωνης λεμε!!!!ο απολυτος καραγκιοζης για προεδρος στο καραγκιοζισταν !!!
κακώς... ποιός σου είπε ότι οι αρχαίοι πρόγονοι μας τα έκαναν όλα σωστά ?
Η σεισάχθεια εφαρμόστηκε σε ανθρώπους που δεν πήγαιναν να δανειστούν και όταν δανειζόντουσαν τα χρήματα έλεγαν "να πα να γαμηθείτε μαλάκες, το δάνειο είναι επαχθές δεν πληρώνω τίποτα"η σεισάχθεια που εφάρμοσε ο Σόλων απαγόρευσε τη δήμευση περιουσίας και το όσοι χρωστούσαν να μην γίνονταν δούλοι
εσύ ο θαυμαστής των αρχαίων Ελλήνων πως και δεν σου αρέσουν ο εξαίρετοι νόμοι του Σόλωνα?
υ.σ ακόμα περιμένω το πμ
Η σεισάχθεια εφαρμόστηκε σε ανθρώπους που δεν πήγαιναν να δανειστούν και όταν δανειζόντουσαν τα χρήματα έλεγαν "να πα να γαμηθείτε μαλάκες, το δάνειο είναι επαχθές δεν πληρώνω τίποτα"
Και κάτι άλλο. Τόσες μέρες μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια να ζητάς από τον tramu τους μαστώρους του. Πόσο θα περιμένεις ακόμα μέχρι να καταλάβεις ότι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ !!!!!!!. εκτός από αριστερός είσαι και μαλάκας. Δηλαδή ΄και βλάκας και αριστερός.
υ.σ ακόμα περιμένω το πμ με τα τηλέφωνα τόσο δύσκολο είναι να δώσεις 3 τηλ με τηλέφωνα των μαστόρων?
Ρε κατέβα κάτω και στείλτου κανένα Αλβανό από το δρόμο.
Και πες του Αλβανού ότι πληρώνει καλά.
Πω, πω ρε φίλε... αν κάνεις έτσι για ένα μάστορα φαντάζομαι τι πρεσάρισμα και γλύψιμο ρίχνεις για τις προσωρινές θέσεις αργομισθίας.
Θα τους μουλιάζεις τα παπάρια στο γλύψιμο.
Πω, πω ρε φίλε... αν κάνεις έτσι για ένα μάστορα φαντάζομαι τι πρεσάρισμα και γλύψιμο ρίχνεις για τις προσωρινές θέσεις αργομισθίας.
Θα τους μουλιάζεις τα παπάρια στο γλύψιμο.
όχι απλά ο τραμουντάνας είναι ψεύτης φυσικά δεν έχει βρει μάστορα να εργαστεί με αυτούς τους όρους
το σπίτι που αγόρασα πέρυσι το ανακαίνησα και έψαξα πολλά συνεργεία
πριν ξεκινήσω το χτίσιμο στην αγία μαρίνα έψαξα και ρώτησα παντού
η μητέρα μου έχει κάνει οικονομίες έχει μετρητά και ψάχνει για 2 3άρια που έχει στην κατοχή της συν ακίνητο οικογενειακού φίλου που και αυτός έχει μετρητά για να μας έρθουν χαμηλότερα οι ΤΙΜΕΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ γιατί ακόμα και τα υλικά κοστίζουν ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ
χαρακτηριστικά έφτιαξα ντουλάπα όπου τα κουτιά ήταν μελαμίνες με βακελίτη μπροστά σε ένα ακίνητο της μητέρας μου αγόρασα μέσω μεγάλου προμηθευτή από το εργοστάσιο για να μου έρθουν ποιο οικονομικά για 7 τετραγωνικά ντουλάπα (ύψος Χ πλάτος) και τα υλικά μαζί με τους μηχανισμούς για 1 ντουλάπα κόστισαν 550€ χωρίς απόδειξη (αν τα αγόραζα λιανική θα πήγαιναν γύρω στα 660€)
νικολιό εγώ δεν είμαι ο καθένας... και τα υλικά τα πήρες λιανική ακόμη και από το εργοστάσιο... πάρτο χαμπάρι δεν είμαστε ίσα και όμοιοι...
κόστισαν 550€ χωρίς απόδειξη