baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.320
- Πόντοι
- 5.097
Με είπες φτωχομπινέ?στα μαγαζιά που πάω δεν πάνε φτωχομπινέδια...
Με είπες φτωχομπινέ?στα μαγαζιά που πάω δεν πάνε φτωχομπινέδια...
Με είπες φτωχομπινέ?
Για το μπινές ενίσταμαι.δεν σε είπα ΕΙΣΑΙ...
Για το μπινές ενίσταμαι.
αυτά τα κόστη νικολιέ είναι για τον τελικό χρήστη... για τους επαγγελματίες τα κόστη είναι λιγότερα από τα μισά
στείλε μου σε πμ το τηλ του μαραγκου και του μαρμαρα που θα τρίψουν μάρμαρα να τους δώσω δουλείες για το σπίτι της μάνας μου μετρητά θα πληρωθούν
ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είναι? γιατί δεν μου στέλνεις τα στοιχεία τους σε πμ? ούτε καν η ταυτότητα σου θα αποκαλυφθεί δεν έχουν αναλάβει μόνο το έργο που τους έχεις αναθέσει εσύ?
Χτές φυσικά όταν μαζικοποιήθηκε η συγκέντρωση και ακούγαμε τις μουσικές του γεράσιμου ανδρεάτου στο σύνταγμα οι γνωστοί παρακρατικοί ήρθαν να διαλύσουν την μεγάλη διαδήλωση.Οι μπάτσοι και τα μάτ της κυβέρνησης βρήκαν πάτημα και μέσα σε 5 λεπτά έριξαν τόσο δακρυγόνο όσο δεν είχαν ρίξει σε όλες τις υπόλοιπες διαδηλώσεις το αποτέλεσμα ήταν να γίνει σε όλο το σύνταγμα η ατμόσφαιρα αποπνικτική και να λιποθυμάει κόσμος από τις αναθυμιάσεις
τα ματ και οι δήθεν παρακρατικοί κουκουλοφόροι δεν μας φοβίζουν θα αντισταθούμε ενάντια στη φτωχοποίηση την φιλελεύθερη πολιτική και τα μνημόνια που εφαρμόζεται για μια ελλάδα σοσιαλιστική όπου όλοι θα εργάζονται θα παράγουν και θα μοιράζονται ίσα την παραγωγή και τον πλούτο
στείλε μου σε πμ το τηλ του μαραγκου και του μαρμαρα που θα τρίψουν μάρμαρα να τους δώσω δουλείες για το σπίτι της μάνας μου μετρητά θα πληρωθούν
ελεύθεροι επαγγελματίες δεν είναι? γιατί δεν μου στέλνεις τα στοιχεία τους σε πμ? ούτε καν η ταυτότητα σου θα αποκαλυφθεί δεν έχουν αναλάβει μόνο το έργο που τους έχεις αναθέσει εσύ?
γιατί είσαι αριστερος και δεν επιτρέπεται να καταπιέζεις τον εργάτη ...
Μιας και είμαστε σε σχετικό φόρουμ, μήπως να τραβούσες και μία παχιά;Χτές φυσικά όταν μαζικοποιήθηκε η συγκέντρωση και ακούγαμε τις μουσικές του γεράσιμου ανδρεάτου στο σύνταγμα οι γνωστοί παρακρατικοί ήρθαν να διαλύσουν την μεγάλη διαδήλωση.Οι μπάτσοι και τα μάτ της κυβέρνησης βρήκαν πάτημα και μέσα σε 5 λεπτά έριξαν τόσο δακρυγόνο όσο δεν είχαν ρίξει σε όλες τις υπόλοιπες διαδηλώσεις το αποτέλεσμα ήταν να γίνει σε όλο το σύνταγμα η ατμόσφαιρα αποπνικτική και να λιποθυμάει κόσμος από τις αναθυμιάσεις
τα ματ και οι δήθεν παρακρατικοί κουκουλοφόροι δεν μας φοβίζουν θα αντισταθούμε ενάντια στη φτωχοποίηση την φιλελεύθερη πολιτική και τα μνημόνια που εφαρμόζεται για μια ελλάδα σοσιαλιστική όπου όλοι θα εργάζονται θα παράγουν και θα μοιράζονται ίσα την παραγωγή και τον πλούτο
Μιας και είμαστε σε σχετικό φόρουμ, μήπως να τραβούσες και μία παχιά;
γιατί είσαι αριστερος και δεν επιτρέπεται να καταπιέζεις τον εργάτη ...
Το αμερικανικό κονγκρέσο υποδεικνύει στο ΔΝΤ να μην συμμετάσχει στο Ελληνικό μνημόνιο.
Αρνηθηκε ο Καμινης να δωσει αδεια και να παραχωρησει τη πλατεια Συνταγματος για τις καθιερωμενες εκδηλωσεις για τη Γενοκτονια των Ποντιων.Μαλιστα οταν διαμαρτυρηθηκαν οι ποντιακοι συλλογοι,απο τον Δημο Αθηναιων τους απαντησαν οτι απογορευουν στη πλατεια Συνταγματος,δεν εχουν αντιρρηση ομως να γινουν σε αλλη πλατεια οι εκδηλωσεις.Σιγα μη γινει και στη πλατεια Βαθης.Στο Συνταγμα γινεται καθε χρονο,εκει στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη γινεται καταθεση στεφανων.Και πιο κατω στη πλατεια που στηνοταν το μεγαλο πανο με το χαρτη του Ποντου και γινοταν ενημερωση απο Ποντιους,περναει πολυς κοσμος,τοσο Ελληνες οσο και ξενοι τουριστες.Μεγαλη προβολη.Τι τον πειραζε τον Καμινη;
Αρνηθηκε ο Καμινης να δωσει αδεια και να παραχωρησει τη πλατεια Συνταγματος για τις καθιερωμενες εκδηλωσεις για τη Γενοκτονια των Ποντιων.Μαλιστα οταν διαμαρτυρηθηκαν οι ποντιακοι συλλογοι,απο τον Δημο Αθηναιων τους απαντησαν οτι απογορευουν στη πλατεια Συνταγματος,δεν εχουν αντιρρηση ομως να γινουν σε αλλη πλατεια οι εκδηλωσεις.Σιγα μη γινει και στη πλατεια Βαθης.Στο Συνταγμα γινεται καθε χρονο,εκει στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη γινεται καταθεση στεφανων.Και πιο κατω στη πλατεια που στηνοταν το μεγαλο πανο με το χαρτη του Ποντου και γινοταν ενημερωση απο Ποντιους,περναει πολυς κοσμος,τοσο Ελληνες οσο και ξενοι τουριστες.Μεγαλη προβολη.Τι τον πειραζε τον Καμινη;