priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κανονικότατη άδεια με υπογραφή προισταμένου
πληρωστε τον προυσταμενο για να προσλαμβανει κοσμο και μετα να τους δινει αδεια μαλακες
κανονικότατη άδεια με υπογραφή προισταμένου
τι σχέση έχεις εσύ με την κοινωνική εργασία ρε παράσιτο.. .εκπαιδευόμενος είσαι δεν είσαι εργαζόμενος...
πες το αυτο σε ολους οσους αγορασαν με 2000/τμ (επειδη τοτε τοσο ηταν οι τιμες - βλακεια τους κατα τη γνωμη μου) και τωρα δεν μπορουν να πουλησουν ουτε για 1000/τμ..
η σε οσους αγορασαν στη συρια πριν τον πολεμο
αυτο που ειπες ισχυει δεδομενων καποιων συνθηκων εκ των οποιων ομως καμια δεν ισχυει αυτη τη στιγμη
έτσι τα έχει βαφτίσει το εσπα πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας
σε αυτα τα προγράμματα τρέχουν
Ωραίος ο μάστορας! Προχώρα το πλάνο σου.
ενας παλιός κωνσταντινουπολίτης έμπορος μου είχε πει κάποτε "ο έμπορας στην αγορά κερδίζει γιάβρουμ'"...
ποτέ δεν αγοράζεις όταν η αγορά είναι ψηλά... τότε πουλάς για να κονομήσεις... αγοράζεις όταν η αγορά είναι στα κάτω της για να τα πάρεις φτηνά..
ρε είσαι ασφαλισμένος ? ΟΧΙ
έχεις εργασιακά δικαιώματα ? ΟΧΙ
αει σύρε παραπέρα εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι...
το θεμα ειναι οτι δεν ειναι ευκολο να ξερεις ποτε η αγορα ειναι "ψηλα"... ειδικα οταν τα κριτηρια σου ειναι κριτηρια της αγορας ακινητων του λονδινου η του αμστερνταμ αλλα εσυ παιζεις μπαλα στην αθηνα πχ... ο εμπορας ισως μπορει να μαντεψει ποτε η αγορα ειναι ψηλα, ο νορμαλ τυπος που αγορασε ενα ακινητο οχι
ρε παίκτη μου όταν πας στον κατασκευαστή και σου λέει ότι σώνει και καλά θα πληρώσεις τον κλειστό ημιυπαίθριο σαν κανονικό σπίτι και αν γουστάρεις τι διάολο οικονομοτεχνική ανάλυση θέλει για να καταλάβεις ότι η αγορά έχει τρελλαθεί?
σωστος εν μερη.. απο την αλλη δεν μπορεις (ευκολα και με ακριβεια) να ξερεις οτι του χρονου δε θα σου ζητησει να πληρωσεις ως σπιτι και την αυλη πχ..
τι παράνομο έχει νομιμοποιηθεί με το νόμο τρίτση από το 1984
γιατι βριζεις τον νικολα συνεχ? ειναι λαικο καλο παιδι και δουλευταρας...με πονο και κοπο φτιαχνει το καλυβι του...Αυτο δε γραφω ρε μαλακοπιτουρα;
γιατι βριζεις τον νικολα συνεχ? ειναι λαικο καλο παιδι και δουλευταρας...με πονο και κοπο φτιαχνει το καλυβι του...
ειναι σαν ηρωας απο παλιες μαυροασπρες ταινιες...
γιατι βριζεις τον νικολα συνεχ? ειναι λαικο καλο παιδι και δουλευταρας...με πονο και κοπο φτιαχνει το καλυβι του...
Συγνωμη :S
πολεοδομικά δεν έχω θέμα. Επι τρίτση έχει δηλωθεί ακίνητο 36 τετραγωνικών
δεν θα κάνω επέκταση
πάλι 36 τετραφωνικών ακίνητο θα υπάρξει στην ίδια θέση
τον γαμησατε το νικο...εδω ολο το μολ ειναι αυθαιρετο και εσεις τα βαζετε με τον νικολαΠηγες πολιτικό μηχανικό? εβγαλες αδεια? Πληρωσες ΙΚΑ?
Παρονομιες μαζεμενες ο νικολας....
τον γαμησατε το νικο...εδω ολο το μολ ειναι αυθαιρετο και εσεις τα βαζετε με τον νικολα
τον γαμησατε το νικο...εδω ολο το μολ ειναι αυθαιρετο και εσεις τα βαζετε με τον νικολα