barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.247
- Πόντοι
- 5.506
τι σχέση έχει το μαγαζί με το σπίτι?
Εργασία είναι και αυτή ρε λαμόγιο, όσο και να κάνεις το χαζό, οικοδομικές ΕΡΓΑΣΙΕΣ κάνατε με το φίλο σου.
τι σχέση έχει το μαγαζί με το σπίτι?
Εργασία είναι και αυτή ρε λαμόγιο, όσο και να κάνεις το χαζό, οικοδομικές ΕΡΓΑΣΙΕΣ κάνατε με το φίλο σου.
έχω δουλειά
ξέρεις πλέον η οικοδομή δεν έχει δουλειά
ρε νομίζεις ότι φτιάχνω καμιά βίλα?
ένα σπίτι με αλφα μπλόκ φτιάχνω με ξύλινη σκεπή 6Χ6 36 τετραγωνικά
δεν έχει σημασία το τι φτιάχνεις αλλά το ότι φτιάχνεις χρησιμοποιώντας ανασφάλιστη εργασία λαμόγιο...
για 36 τμ σπίτι πρέπει να κολλήσεις από 40-100 ένσημα (αναλόγως την κατασκευή)... μπετατζής για την βάση (6*6*0.2= 7.2 κμ μπετό * 1.2 ένσημα ανά κυβικό = 8.64 ένσημα οικοδομικά μόνο για την βάση), χτίστης για τους τοίχους (6*3*4 = 72 τμ τούβλα/σοβάς * 0.7 ένσημα το τμ = 50 ένσημα)
παλιολαμόγιο, κάθαρμα που κλέβεις το ΙΚΑ...
και έχεις το θράσσος να μου κουνάς το δάχτυλο ρε αρχίδι ...
Την έκανε με ελαφρά ο νικολιός μόλις είδε τα ζόρικα και οτι πρέπει να πληρώσει. Έχει μάθει να έχει μόνο δικαιώματα, υποχρεώσεις έχει η ποτάνα κενωνία μόνο.
Λέω να συστήσουμε μια επιτροπή κομάντο bou.com να πάμε επι τόπου στο Ελληνικό και πέριξ να βρούμε σε ποιό οικόπεδο γίνονται οι αυθαίρετες εργασίες να επιληφθούμε.
ρε την παλεύεις
μόνος μου κάνω τις εργασίες δεν έχω φέρει μάστορα
τι ένσημα να πληρώσω το εαυτό μου?
σιγά ρε εγώ κλέβω το ικα
υ.ς τα μόνα ένσημα που πρέπει να κολλήσω είναι υδραυλικού και ηλεκτρολόγου γιατί μόνο αυτοί θα εργαστούν στο σπίτι
πλακάκια ντουλάπες κουζίνα θα τα φτιάξω μόνος μου
ακόμα και τα ξύλινα παράθυρα που θα βάλω θα τα τοποθετήσω όταν θα κτίζω το αλφα μπλόκ για να με βοηθήσει για τα σεναζ
Πραγματικά ρε παιδιά, αυτό το πράμα με τα ένσημα δεν μπόρεσα ποτέ μου να το καταλάβω...
Δηλαδή αν εμένα πιάνουν τα χέρια μου και φτιάξω ένα ξύλινο σπίτι 60 τ.μ πάνω σε μια βάση από μπετό που θα την έχω φτιάξει και καλουπώσει ο ίδιος, γιατί θα πρέπει να πληρώσω κάτι για κάποιον που δεν θα προσφέρει έργο:
Γιατί να πληρώσω για ηλεκτρολόγο, υδραυλικό κλπ αφού θα τα φτιάξω εγώ αγοράζοντας ότι χρειάζομαι και πληρώνοντας το ΦΠΑ για όλα:
Γιατί δηλαδή θα πληρώσω για την ασφάλιση κάποιων χωρίς να μου έχουν παράξει και προσφέρει έργο:
Τότε να πληρώνουν και εκείνοι για μένα ρε γαμώτο...
αυτό κατά τον νικολιό λέγεται "κοινωνική πολιτική" ... και είναι καλή όταν πληρώνουν οι άλλοι γιατί όταν καλείται να πληρώσει αυτός λέει "μα μόνος μου το κάνω"...
Με μπέρδεψες βρε tram...
Τι θέλει να πει ο ποιητής δηλαδή?
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σκέφτομαι λάθος σε αυτό που έγραψα?
σε απλά ελληνικά να πληρώνουν οι άλλοι για να παίρνουν συντάξεις κάποιοι που δεν δουλεύουν...
ρε την παλεύεις
μόνος μου κάνω τις εργασίες δεν έχω φέρει μάστορα
τι ένσημα να πληρώσω το εαυτό μου?
σιγά ρε εγώ κλέβω το ικα
υ.ς τα μόνα ένσημα που πρέπει να κολλήσω είναι υδραυλικού και ηλεκτρολόγου γιατί μόνο αυτοί θα εργαστούν στο σπίτι
πλακάκια ντουλάπες κουζίνα θα τα φτιάξω μόνος μου
ακόμα και τα ξύλινα παράθυρα που θα βάλω θα τα τοποθετήσω όταν θα κτίζω το αλφα μπλόκ για να με βοηθήσει για τα σεναζ
Σύντροφοι από τις κοινωνικές δράσεις δεν βοηθούν;