ΕΑΤ/ΕΣΑ ΜΑΛΛΙΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2017
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
ποτέ και πουθενά...
μιλαμε για προτυπο πολιτικου ετσι ;;;;
ποτέ και πουθενά...
μιλαμε για προτυπο πολιτικου ετσι ;;;;
ο Λαφαζάνης εξελέγει βουλευτής το 2000 το 2012 Ιούνιο και το 2015 τον Ιανουάριο... στις άλλες εκλογές ήταν απλά υποψήφιος (έψαχνε στην κάλπη να βρεί ψήφο)...
έχει συνολικά 6 χρόνια βουλευτικής θητείας και έχει θεμελιώσει δικαίωμα βουλευτικής σύνταξης την οποία και την εισπράττει γιατί είναι 66 χρόνων...
παρακάτω νικολιό...
το να είσαι υποψήφιος βουλευτής δεν είναι επάγγελμα... θα μας πείς τι δουλειά έκανε και πως ζούσε ρε παιδάκι μου με τι εισοδήματα
ήταν φοιτητής στο μαθηματικό δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του διότι [size=30pt]ήταν επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ [/size]πρίν τη διάσπαση του 1989 εκλεγμένος με δημοκρατικές διαδικασίες πάντα.Ήταν αγωνιστής και χρόνια βουλευτής από το 2000 εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό
Πολύ σοβαρή έρευνα, οι νέοι είναι το "μέλλον της χώρας".
http://[URL unfurl="true"]www.paraskhnio.gr/wp-content/uploads/2015/09/ΤΣΙΠΡΑΣ-ΝΕΟΙ.jpg[/img[/URL]]
[img]https://static.madata.gr/files/cafe_899922819.jpg
ο Λαφαζάνης εξελέγει βουλευτής το 2000 το 2012 Ιούνιο και το 2015 τον Ιανουάριο... στις άλλες εκλογές ήταν απλά υποψήφιος (έψαχνε στην κάλπη να βρεί ψήφο)...
έχει συνολικά 6 χρόνια βουλευτικής θητείας και έχει θεμελιώσει δικαίωμα βουλευτικής σύνταξης την οποία και την εισπράττει γιατί είναι 66 χρόνων...
παρακάτω νικολιό...
το να είσαι υποψήφιος βουλευτής δεν είναι επάγγελμα... θα μας πείς τι δουλειά έκανε και πως ζούσε ρε παιδάκι μου με τι εισοδήματα
Όταν γυρίσει από το φωτοτυπικό το ΒΟΔΙ να μας πει τη γνώμη του και γι αυτό
μόνο στις εκλογές του 2004 δεν είχε εκλεγεί βουλευτής ο λαφαζάνης ήταν όμως επαγγελματικό στέλεχος.Στις εκλογές του 2007 και το 2009 είχε κανονικά έδρα και ήταν βουλευτής.Επειδή δεν καταλαβαίνεις ο Λαφαζάνης είχε εκλεγεί από δημοκρατικές διαδικασίες και ήταν μέλος κεντρικής επιτροπής δηλαδή επαγγελματικό στέλεχος δηλαδή εργαζόταν για το κόμμα
σαφώς και είμαι αντίθεος με το άνοιγμα καταστημάτων της Κυριακές. Καμία Κυριακή ανοιχτά καταστήματα. Θα οργανώσουμε διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις ενάντια σε πολυκαταστήματα που ανοίγουν Κυριακές
τι σημαίνει ρε μαλάκα επαγγελματικό στέλεχος ??? τι παρήγαγε και ποιός τον πλήρωνε ?? και αυτός που τον πλήρωνε από που έβρισκε τα λεφτά ?
ενάντια στα μικροκαταστήματα που θα ανοίγουν κυριακές ??
τα πολιτικά κόμματα χρηματοδοτούνται από το κράτος ακόμα και η λαε έχει λάβει χρηματοδότηση από το ελληνικό κράτος μιας και κατέβασε ψηφοδέλτιο σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες και στις εκλογές πήρε ποσοστό άνω του 2%.Ακόμα και τώρα η λαε έχει επαγγελματικά στελέχη όπως έχουν και όλα τα πολιτικά κόμματα
σαφώς και είμαι αντίθεος με το άνοιγμα καταστημάτων της Κυριακές. Καμία Κυριακή ανοιχτά καταστήματα. Θα οργανώσουμε διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις ενάντια σε πολυκαταστήματα που ανοίγουν Κυριακές
τα πολιτικά κόμματα χρηματοδοτούνται από το κράτος ακόμα και η λαε έχει λάβει χρηματοδότηση από το ελληνικό κράτος μιας και κατέβασε ψηφοδέλτιο σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες και στις εκλογές πήρε ποσοστό άνω του 2%.Ακόμα και τώρα η λαε έχει επαγγελματικά στελέχη όπως έχουν και όλα τα πολιτικά κόμματα
Ενάντια σε ΟΛΑ τα καταστήματα που ΑΝΟΙΓΟΥΝ τις Κυριακές.Όπου μπορούμε και όπου σταθούμε θα αγωνιστούμε ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων
Ινδάλματά μου είναι οι κομμουνιστές αγωνιστές και οι πολιτικοί που δεν σκύβουν το κεφάλι δεν φοβούνται και αγωνίζονται για τις ιδέες και τα ιδανικά του Μάρξ και του Λένιν.Εσύ έχεις κάνει ίνδαλμα ένα τηλεπωλητή
ααα μάλιστα... δημόσιος τεμπέλης δηλαδή...
και για να έχουμε καλό ρώτημα τι παρήγαγε ??
Καλά τα λες.
Γλύψε λίγο τον αγράμματο προιστάμενο τώρα μπας και πάρεις καμιά τιμητική στο Δημαρχείο που εκπαιδεύεσαι μέσω ΕΣΠΑ.
Στα τσακίδια όλοι τους φίλε.Ας τε το! Θέλω να ξεχάσω τα δύο τελευταία έτη φοίτησής μου! ήταν καταστροφή: πλείστοι τρεντάδες κι άπειροι χιπστεράδες! Με σολάριουμ που τους κάνει να μοιάζουν μ' Άραβες και Πακιστανούς με ταττουάζ Μεξικάνων βαρυποινιτών! Πλέον μόνο σαρβάιβορ βλέπουν και για τίποτ' άλλο δεν αγωνιούν! Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό!
Για αίμα παίρνεις διήμερη;δεν γλύφω και δεν έγλυψα ποτέ κανέναν. Άμα το έκανα δεν θα είχα θέση σε ΕΣΠΑ τώρα.Επιπλέον τιμητική θα πάρω γιατί θα φτιάξω ένα δίκτυο εδώ ώστε όλοι οι υπολογιστές και οι 5 να μπορούν να τυπώσουν από το πολυμηχάνημα και όχι να πηγαινοέρχονται πάνω από το φωτοτυπικό.Μόλις το φτιάξω θα πάρω άλλες 3 μέρες τιμητική άδεια