arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Αμα δε σου αρέσει βλάκα, τον πούλο, μάζεψε τα μπογαλάκια σου και δρόμο στην όμορφη Βενεζουέλα.
ΒΛΗΜΑ.
εσύ να αποδίδεις και να πληρώνεις σωστά τους φόρους σου
Αμα δε σου αρέσει βλάκα, τον πούλο, μάζεψε τα μπογαλάκια σου και δρόμο στην όμορφη Βενεζουέλα.
ΒΛΗΜΑ.
εσύ να αποδίδεις και να πληρώνεις σωστά τους φόρους σου
To κάθαρμα ο Νικολιός θέλω αύριο την ώρα της δουλειάς ( ) να μου απαντήσει γιατί γιορτάζουν οι κομμουνοφασίστες την Πρωτομαγιά ως επέτειο της απεργίας του 1886 στη "μισητή" Αμερική.
Επίσης θέλω να μου μνημονεύσει γεγονότα των παρακάτω ημερομηνιών.
7 Μαρτίου 1921
17 Ιουνίου 1953
1 Ιανουαρίου 1978.
Γιατί δε γιορτάζετε βρε κομμουνοσυμμορίτες αυτές τις επετείους;;
πορεία στη κούβα για τον εορτασμό της εργατικής 1μαγιάς
Βάλε καμιά χθεσινή φωτό από Ελλάδα αν σε παίρνει
Πάντως η δικτατορία της οικογένειας κάστρο στην Κούβα καλά κρατεί.
Νικολιό,πες μας ρε τον δημοοκρατικό τρόπο που ο ραούλ κάστρο ειναι στην εξουσια
Εγώ βλακάκο, ειδικά τώρα που βρήκα μια "τρύπα" στο σύστημα, θα πληρώνω ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, μέχρι να ψοφήσετε τα παράσιτα.
Επίσης σε ρώτησα κάτι αλλά δεν απαντάς.
Δηλαδη στην κουβα μπορει να κατεβει οποιος θελει για προεδρος;
πρέπει να γράψω σεντόνια για την
α) ανταρσύα της Κροστάνδης
β) ανταρσύα της ανατολικής γερμανίας
για πες μας εσύ τι ξέρεις?
Τι έκανε ο Λένιν και ο Τρότσκυ τους εργάτες της Πετρούπολης και τους ναύτες της Κροστάνδης;
Η κομμουνιστική Γερμανία τι έκανε τους εργάτες της που εξεγέρθηκαν;
Και γιατί ρε καθίκια δε γιορτάζετε αυτές τις επετείους της εργατιάς και γιορτάζετε την εξέγερση των εργατών του Σικάγο το 1886 στην καπιταλιστική "μισητή" Αμερική;;;
γιατί το 1886 θεσπίστηκε το 8ωρο (8 ώρες εργασία 8 ώρες ύπνος 8 ώρες διασκέδαση) γιατί αποτέλεσε σημείο εργασιακής εξέγερσης και στον υπόλοιπο κόσμο με άγιο αίτημα 8 ώρες εργασία 8 ώρες ύπνος 8 ώρες διασκέδαση κάτι που μέχρι σήμερα με τις φιλελεύθερες πολιτικές σας θέλετε να καταργήσετε
όσο αφορά την ανταρσία της κροστάνδης κάποιοι μπολσεβίκοι χρηματίστηκαν/χρηματοδοτήθηκαν από το τσάρο και τα υπόλοιπα καπιταλιστικά κράτη για να κάνουν εξέγερση ενάντιων της επανάστασης.Στην κροστάνδη στην αρχή το παίζανε μπολσεβίκοι και πούλησαν της αξίες και ς ιδέες της επανάστασης για τα χρήματα.Φυσικά είχαν το τέλος που τους άξιζε στους προδότες της εργατικής τάξης
όσο αφορά την ανταρσία του 1953 ήταν υποκινούμενη από τους αμερικανούς πιπιλίζοντας στα μυαλά των οικοδόμων [size=20pt]εργατών ότι έπρεπε να λαμβάνουν μεγαλύτερο μερίδιο πλούτου διότι εκείνοι παρήγαγαν[/size] και να διαφέρουν από του υπόλοιπους εργάτες άλλων κλάδων.Μετά η εξέγερση γιγαντώθηκε στο να σταματήσει το κομμουνιστικό σύστημα την ανατολικής Γερμανίας και όλοι να αμείβονται βάση της αγοράς (δηλαδή του καπιταλισμού) και όχι ίσα όλοι το ίδιο
Βρε καμμένε εγκέφαλε και καμμένο χαρτί, ΑΥΤΑ δε λες και συ;;;
Ο νικολας θελει να παιρνουν ολοι το ιδιο. Ιδιο ο τεχνιτης που φτιαχνει μερσεντες, ιδιο ο γιατρος, ιδιο ο χημικος στη βιομηχανια, ιδιο ο ανθρακωρυχος και ιδιο ο τεμπελης σα και του λογου του. Ξεχναει οτι στο σοβιετισταν τους τεμπελχαναδες τους εκτελουσαν η στη καλυτερη τους εστελναν για αναμορφωση σε κανενα ψυχιατρειο.
Βρε καμμένε εγκέφαλε και καμμένο χαρτί, ΑΥΤΑ δε λες και συ;;;
Κλασσικός πνευματικός καρκίνος της αριστεράς, "χρηματίστηκαν'χρηματοδοτήθηκαν" "προδότες" "υποκινούμενοι από τους Αμερικανούς". Ότι πει η κομμουνιστική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, αμάσητο σανό.
Για το σημερινό μνημόνιο που ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ υπογράφει ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ και καταργεί τη 12η σύνταξη (πάει η 13η και 14η) και ρίχνει το αφορολόγητο στο ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ χαμηλό ever των 5681 Ευρώ, έχεις να πεις κάτι;;
Το πρόδοτης δεν είναι αποδεκτή απάντηση, βρε κάτι άλλο.
ψέμματα ήταν ότι η ανταρσία της κροστάνδης χρηματοδοτήθηκε από λευκό στρατό τον τσάρο και τα υπόλοιπα καπιταλιστικά κράτη της δύσης?
όσο αφορά το νέο δυσβάστκτο μνημόνιο ήμουν ο πρώτος σήμερα που παρέθεσα την είδηση και τόνισα πόσο δυσβάσταχτα μέτρα έρχονται παρ όλο που εμένα δεν με επηρεάζουν δεν κοίταξα την πάρτυ μου αλλά το γενικότερο σύνολο.Αντιθέτως εσύ πιπιλάς την ίδια καραμέλα παρόλο που αποδεδειγμένα ούτε ψήφισα τσίπρα στις τελευταίες εκλογές μα ούτε και στηρίζω
Εφ όσων το λέει η κομμουνιστική προπαγάνδα, σαφώς και είναι ψέματα.
Εσύ φυσικά και πάντα κοιτάζεις την πάρτη σου, χεσμένο το έχεις το γενικότερο σύνολο. Και πιπιλάς την ίδια καραμέλα, ενώ μας έχει φέρει τον αληταρα που έφερε 100 δις έξτρα βάρος στη χώρα και 1,5 ακόμα ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ μνημόνια.
Σου θυμίζω οτι προ αλήτη τα μνημόνια έφευγαν οριστικά.
δεν το λέει καμία προπαγάνδα αλλά η ιστορία μάλλον αυτό το κομμάτι δεν το διάβασες στο στόχο
όσο αφορά τα μνημόνια άσε είδαμε την ανάπτυξη που έρχεται και έρχεται και σιγά ο σαμαράς αν ολοκλήρωνε τη θητεία του μην έπαυε η Ελλάδα να είναι προτεκτοράτο και έβγαινε από τα μνημόνια εδώ γελάνε και τα τσιμέντα