arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ξυσιμο αρχιδιων και κωλοβαρεμα με λεφτα των φορολογουμενων εννοεις μαλλον..
στην αγαπημένη σου Γερμανία τι παροχές δίνει το κοινωνικό κράτος στους άπορους?
ξυσιμο αρχιδιων και κωλοβαρεμα με λεφτα των φορολογουμενων εννοεις μαλλον..
εχει ένα ποντο στο ότι δεν βριζει τυπε :- :-
θέλεις να πεθάνουν συνάνθρωποί σου
υποστηρικτής του χίτλερ και εσύ?
φιλελέ φιλελέ κατά βάθος αναβλύζει και λίγο ο φασισμός
στην αγαπημένη σου Γερμανία τι παροχές δίνει το κοινωνικό κράτος στους άπορους?
και ξέρεις τι έπαθε οι κομμουνιστές βιετναμέζοι τον έστειλαν στο διάολο
[size=20pt]ο καλύτερος υπουργός οικονομικών που είχε η Ελλάδα
Βαρουφάκης: Η Ελλάδα από το 2010 βρίσκεται σε πτώχευση και καθεστώς χρεοδουλοπαροικίας
«Θα παρουσιάσουμε τις προτάσεις του DiEM 25 στις επόμενες ευρωεκλογές»
[/size]
σαφώς μόνιμη και σταθερή εργασία με δικαιώματα
όχι σε καθεστώς ελαστικής εργασίας όχι στην εκμετάλλευση και στην εξαθλίωση
αλλιώς κοινωνικό κράτος
Αχ βαϊ βαχ!
Ο άνθρωπος που παραλίγο να φροντίσει να μη μείνει χρήμα να το φάτε με τη δραχμή!
Προσωπικά όλες αυτές οι συζητήσεις περί κοινωνικού κεφαλαίου, κοινωνικού κράτους και κοινωνικών πολιτικών...
Μ' έχουν κάνει αντικοινωνικό άνθρωπο!
το ξέρω ότι θέλεις να πεθάνουν οισυνάνθρωποί σου[size=20pt]ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ[/size]
μάντεψε ποιος είχε το ίδιο όραμα με εσένα ο ΧΙΤΛΕΡ
.στην αγαπημένη σου Γερμανία τι παροχές δίνει το κοινωνικό κράτος στους άπορους?
1ον δεν είμαι συριζα
2ον από που και ως που τσογλάνι? γιατί με βρίζεις?
3ον γιατί τόσο μίσος?
Δυστυχώς αυτές οι κατσαρίδες αντέχουν ακόμα. ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Εντός ολίγου θα 'χουμε κι απ' αυτό... ίσως ο Σύριζα επιχειρήσει να κάνει εκλογές λίγο πριν αυτό γίνει ώστε η επόμενη κυβέρνηση να τη χρεωθεί... Νομίζω όμως πως τους παραέχω για έξυπνους.
Δυστυχώς περιτριγυριζόμαστε από ΒΟΔΙΑ που ακόμα δεν έχουν πάρει χαμπάρι οτι έχει γίνει μέσα σε μόλις 2 χρόνια ζημιά αντάξια, μην πω και μεγαλύτερη, των τελευταίων 30+ ετών.........
Στα @@ μου το "χρέωμα", όποια και να είναι η επόμενη κυβέρνηση, πιθανώς ΝΔ, εύχομαι και ελπίζω να έχουν πάρει χαμπάρι οτι έστω και τώρα πρέπει να "σπάσουν τα γαμημένα τα αυγά".
Το σύστημα δυστυχώς στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΠΕΠΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! Εγώ θεωρώ πως και ΝΔ κυβέρνηση να βγει δε θα κάνει τίποτα τα σημαντικό μη πω πως και ΧΑ να βγει μόνο απελάσεις θα κάνει και σύνορα θα κλείσει αλλά ακόμα κι αυτή διορισμούς θα επιχειρήσει να κάνει! Έστω βέβαια θα 'χουμε μία πτωχευμένη χώρα αλλά θα 'χουμε χώρα.
Όποιος στραφεί εναντίον Δ.Υ. θα φάει τα μούτρα του. Επί της ουσία απαιτείται δικτατορία και νέο σύνταγμα ή καλύτερα απόλυτη ελέω θεού βασιλεία να μη μπορεί κανείς ν' ανέβει στην εξουσία με μαζικούς διορισμού στο δημόσιο! Να ευχαριστείτε το κέντρο και ειδικά τον Ανδρέα Παπανδρέου γι' αυτή μας τη κατάντια!
Πάντως άμα δε βγει ΝΔ και βγει πάλι ΣΥΡΙΖΑ δε θέλω να ξέρω τι θα κάνω απλά θα 'χουμε σα λαός αποδείξει ότι είμαστε για τους κάδους σκουπιδιών δε θα τολμάμαι να φανερωνόμαστε ως Έλληνες ούτε καν στους Αλβανούς!
Θέλει απλά μια κυβέρνηση που να μη νοιάζεται για τις επόμενες εκλογές αλλά για τον τόπο και τους πολίτες. Και έτσι θα έρθει και η επόμενη εκλογική νίκη. Όσο βαθυά και να είναι τα καρκινώματα σε ΔΥ και συνταξιούχους μπορεί κάλλιστα να αναστραφεί αυτή η καταστροφική κατάσταση που πλέον παίρνει ΚΑΙ αυτούς στο διάβα της.
Και να σου πω ρε φίλε και κάτι για τους ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ τους ΔΥ;; Να πάει να γαμηθεί, δε θέλω να τους απολύσουν, ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και σύντομα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και εκεί η κοπριά. Θα βγουνε στη σύνταξη, θα ψοφήσουν κάποια στιγμή, θα απαλλαγούμε από δαυτους και ΕΦΟΣΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ φτιάξεις και τη ΣΩΣΤΗ μηχανοργάνωση του δημοσίου (γιατί τώρα έχεις @@ μηχανοργάνωση), τότε πλέον δε θα έχουν και λόγο ύπαρξης.
Τρόποι να γίνει έστω και με ήπιο τρόπο το ξεκαθάρισμα υπάρχουν, δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, θέληση χρειάζεται.
Nομίζω εσύ θέλεις να πεθάνουν συνάνθρωποί σου με 1.500.000 άνεργους απ΄τον ιδιωτικό τομέα και πόσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μαγαζιά να είναι στην ''εντατική''
αλλά ξέχασα αυτοί ήρθαν να βοηθήσουν τον λαό, έβλεπα τις προάλλες την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και πραγματικά δεν πίστευα στα μάτια μου μια χαρά τα ΠΑΝΤΑ ! ΟΛΑ ΚΑΛΑ! χαμόγελα στον κόσμο, σημαίες, περήφανοι γονείς χαρούμενα παιδιά, Ο ΠΑΚΗΣ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙ απο χαρά !!
που είναι τα γιουχαρίσματα;; οι ΜΟΥΝΤΖΕΣ; οι ροχάλες; τα μπιλελίκια; οι τραμπουκισμοί;
που γινόντουσαν πριν 3 χρόνια στον Παπούλια, και στους γερμανοτσολιάδες σαμαροβενιζελους;;
αλλά ξέχασα τώρα ΟΛΑ ΛΥΘΗΚΑΝ, μια χαρά !!
δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΟΥΤΕ ΤΣΙΠ(Ρ)Α
οπότε σταματώ να γελώ και να κοροιδεύω τους ΑΝΕΛ
ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ
(ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ !!αλλα το 62% σίγουρα)