ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
μια χαρά ήταν και φωτοτυπίες έβγαλα και σφραγίδες έβαλα αυτές τις μέρες μαθαίνω να αρχειοθετώ
Τί σχέση έχει αυτό με τις πολιτικές εξελίξεις;
μια χαρά ήταν και φωτοτυπίες έβγαλα και σφραγίδες έβαλα αυτές τις μέρες μαθαίνω να αρχειοθετώ
για καποιο λογο τα ivy league πανεπιστημια θεωρουνε προνομιο να παιρνουνε γιους/κορες πολιτικων αρχηγων και καλα για το brand name...ο γιος του Μητσοτακη πηγε Harvard...η δεν ξερω γω ποιου αλλου
φιλε μου οι βαθμοι δεν σημαινουνε τιποτα.
το δυσκολο ειναι η εισαγωγη σε αυτα τα πουτσοπανεπιστημια stanford , harvard κτλπ
αν παιρνεις 3-4 μαθηματα το semester και σχετικα απλα δεν ειναι και κανενα κατορθωμα το above 3.5 gpa ...τωρα αν εχει καποιος 4.0 μπορεις να πεις ειναι κατι αλλα και παλι.
Ναι βέβαια, τον γιο του Μητσοτάκη χρειάζονταν το Χάρβαρντ για να ενισχύσει το κύρος του. Πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο. Διαφορετικά, αν δεν τον έπαιρνε, θα λέγανε πω, πω, τον πήρε το Γιουπέν, να στείλουμε και εμείς τα παιδιά μας εκεί.
Ναι βέβαια, στο Στάνφορντ μοιράζουνε τα Έϊ και τα Έϊ Πλας σαν τα εννιάρια και δεκάρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Εσύ παιχταρά μου τι Gpa είχες και από ποιό σχολείο;
Ναι βέβαια, τον γιο του Μητσοτάκη χρειάζονταν το Χάρβαρντ για να ενισχύσει το κύρος του. Πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο. Διαφορετικά, αν δεν τον έπαιρνε, θα λέγανε πω, πω, τον πήρε το Γιουπέν, να στείλουμε και εμείς τα παιδιά μας εκεί.
Ναι βέβαια, στο Στάνφορντ μοιράζουνε τα Έϊ και τα Έϊ Πλας σαν τα εννιάρια και δεκάρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Εσύ παιχταρά μου τι Gpa είχες και από ποιό σχολείο;
δεν είμαι κουρασμένος απλά μαζευτήκαμε όσοι περισσότεροι μπορούσαμε εμείς που εργαζόμαστε με αυτές τις συνθήκες εργασίας της επισφάλειας των προγραμμάτων εσπα και τις ανακύκλωσης της ανεργίας και θέλουμε να δημιουργήσουμε μια συλλογικότητα
μέχρι τώρα είχαμε συνέλευση με διάφορους εργαζόμενους με το συγκεκριμένο πρόγραμμα
θέσαμε και τις μορφές των κινητοποιήσεων που θα κάνουμε
τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?
αλήθεια σε ποιους τα χρωστάει αυτά η ανθρωπότητα?
Τα 215 τρισεκ. δολάρια έφθασε το 2016 το παγκόσμιο χρέος
Βασικός λόγος η αύξηση του χρέους των αναπτυσσόμενων χωρών
Το 325% του παγκόσμιου ΑΕΠ έφθασε το παγκόσμιο (σ.σ. ιδιωτικό και δημόσιο) χρέος το 2016, το οποίο στο σύνολό του ανήλθε σε 215 τρισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με μια έκθεση του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (Institute for International Finance, IIF), σύμφωνα με την οποία η βασική αιτία της ταχείας αύξησής του ήταν η έκδοση χρεογράφων από μέρους των αναπτυσσόμενων οικονομιών.
Το παγκόσμιο χρέος αυξήθηκε κατά 7,6 τρισεκ. δολάρια το 2016 σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά. Το χρέος ανερχόταν στο 320% του παγκόσμιου ΑΕΠ το 2015.
Το χρέος των αναπτυσσόμενων χωρών κατέγραψε μια «θεαματική άνοδο» στα 55 τρισεκατομμύρια ευρώ το 2016, ή το 215% του ΑΕΠ τους. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο σε εταιρικά χρέη που δεν ανήκουν στον χρηματοπιστωτικό τομέα, σύμφωνα με την έκθεση του IIF.
Στις αναπτυσσόμενες αγορές εκδόθηκε νέο χρέος αξίας σχεδόν 40 τρισεκ. δολαρίων από το 2006 ως το 2016, γεγονός που σηματοδοτεί μια ταχεία αύξηση εάν ληφθεί υπόψη ότι το νέο χρέος που εκδόθηκε από το 1996 ως το 2006 ανερχόταν σε χονδρικά 9 τρισεκ. δολάρια, κατά την ίδια πηγή.
Το παγκόσμιο χρέος αυξήθηκε κατά 70 τρισεκ. και πλέον την τελευταία δεκαετία φθάνοντας σε ένα ποσό δίχως ιστορικό προηγούμενο, επισήμανε το IIF.
Στις ανεπτυγμένες χώρες αντιστοιχεί ένα ποσό που ανέρχεται σε 160 τρισεκ. δολάρια, δηλαδή η μερίδα του λέοντος του παγκόσμιου χρέους, που έφθασε σε ύψος σχεδόν τετραπλάσιο (390%) του ΑΕΠ τους συνδυαστικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σύμφωνα με την έκθεση του Ινστιτούτου, μεγάλο μέρος της αύξησης του χρέους των ανεπτυγμένων κρατών ($32 τρισεκ.) οφείλεται στις κυβερνήσεις, με το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου να υπερδιπλασιάζεται από το 2006. Η Ιαπωνία και οι ανεπτυγμένες χώρες στην Ευρώπη είδαν το κρατικό χρέος τους να αυξάνεται κατά περίπου 50%.
πηγή
νικολάκη τώρα δηλαδή σε πληρώνουμε για να δουλεύεις ή για να είσαι λογκαρισμένος στο μπου ??
στους καταθέτες ρε ηλίθιε ... σε αυτούς που έχουν αγοράσει τα ομόλογα των χρεών ρε ηλίθιε ... σε κάποιες επιχειρήσεις οι οποίες δεχθήκαν ομόλογα χρέους έναντι αμοιβής για προμήθειες και κατασκευές ρε ηλίθιε...
1ον δεν με πληρώνεις εσύ ούτε το κράτος αλλά το εσπα
και για να μην αρχίζεις πάλι το εσπα είναι η συσσώρευση του πλούτου της υπεραξίας των εργατών της ΕΕ
άρα ο καπιταλισμός στηρίζεται στο χρέος
δεν είμαι κουρασμένος απλά μαζευτήκαμε όσοι περισσότεροι μπορούσαμε εμείς που εργαζόμαστε με αυτές τις συνθήκες εργασίας της επισφάλειας των προγραμμάτων εσπα και τις ανακύκλωσης της ανεργίας και θέλουμε να δημιουργήσουμε μια συλλογικότητα
μέχρι τώρα είχαμε συνέλευση με διάφορους εργαζόμενους με το συγκεκριμένο πρόγραμμα
θέσαμε και τις μορφές των κινητοποιήσεων που θα κάνουμε
τι ακριβώς θέλεις να μάθεις?
το εσπα είναι προιόν της φορολόγησης των ευρωπαίων εργαζομένων ηλίθιε μεταξύ των οποίων είμαι και εγώ ζώον... ΕΓΩ σε πληρώνω σκουπίδι...
ο καπιταλισμός στηρίζεται στην κίνηση του χρήματος νικολάκη... και μέρος της κίνησης του χρήματος είναι (1) ο δανεισμός (2) η αύξηση του όγκου του χρήματος
βλάκα
δηλαδή το εσπα δεν είναι προιόν που αποτελείται από την φορολογία των ευρωπαίκων επιχειρήσεων και πολυεθνικών?
ακριβώς έτσι στηρίζεται η φούσκα μέσω του υπερδανεισμού και των χρεών
το ίδιο έγινε και το 1929 όπου πριν όλα έμοιαζαν με ένα πολύχρωμο τσίρκο
το ίδιο έγινε και το 2008 όπου όλα στηρίχτηκαν στη φούσκα των ακινήτων πάλι μέσω υπερδανεισμού
δεν μας γραφεις και τι αιτηματα θα εχουν οι κινητοποιησεις σας ?
να συνεχισετε να εκπαιδευεστε επ' αοριστου και να σας πληρωνει ο φορολογουμενος μεσω του εσπα?
συντάξιμα ένσημα
άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας
μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους εργαζόμενους του προγράμματος
τις επόμενες μέρες θα σχεδιάσουμε τη μορφή των κινητοποιήσεων μας