tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
μέσω εσπα είναι το πρόγραμμα επανένταξη στην αγορά εργασίας για μακροχρόνια ανέργους
δηλαδή το εσπα ποιό το πληρώνουνε ρε βλάκα ??
μέσω εσπα είναι το πρόγραμμα επανένταξη στην αγορά εργασίας για μακροχρόνια ανέργους
τη δευτέρα ξεκινάω [size=30pt]να ξύνω τα @@ μου[/size] στο δήμο μεπρόγραμμα του οαεδ[size=30pt] τα χρήματα των φορολογούμενων.[/size]
δηλαδή το εσπα ποιό το πληρώνουνε ρε βλάκα ??
ΣΚΑΣΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΣΚΟΥΖΕΙΣ [size=50pt]Ε-Σ-Υ[/size] ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕΣ.
ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ.
στις τελευταίες εκλογές δεν ψήφισα συριζα και μετά την διάσπαση τον Αύγουστο του 2015 δεν είχα σχέση με το συριζα
οι Ευρωπαίοι πολίτες
οι Ευρωπαίοι πολίτες
Στα @@ μας. Έκανες το ΕΓΚΛΗΜΑ το Ιανουάριο του 2015, ΒΛΑΚΑ.
Τώρα βούλωσέ το και άκου τα. ΒΛΑΚΑ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
σιγά το έγκλημα
ουδέποτε μετάνιωσα για την ψήφο τον Ιανουάριο ούτε για το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος
επειδή ξεχνάς το 3 μνημόνιο του Αυγούστου του 2015 πέρασε με τις ψήφους τη νδ του πασοκ και του ποταμιού μιας και οι ψήφοι συριζα ανελ ΤΟΤΕ δεν έφταναν τις 151
σιγά το έγκλημα
ουδέποτε μετάνιωσα για την ψήφο τον Ιανουάριο ούτε για το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος
επειδή ξεχνάς το 3 μνημόνιο του Αυγούστου του 2015 πέρασε με τις ψήφους τη νδ του πασοκ και του ποταμιού μιας και οι ψήφοι συριζα ανελ ΤΟΤΕ δεν έφταναν τις 151
Αυτοί που θέλεις να διώξουμε από την Ελλάδα; Πόσο βλάκας είσαι, να θέλεις να δαγκώσεις το ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ.
Και φυσικά είσαι τόσο ΒΛΑΚΑΣ-ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ που δεν ξέρεις οτι το ΕΣΠΑ που τρώγεται σε ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ-ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ χάνεται από έναν νέο άνθρωπο που θα τον βοηθούσε να κάνει μια αρχή στο επιχειρείν και να γίνει ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ.
ακριβώς σαν νέος που είμαι και εγώ θέλω να κάνω μια κοινσεπ για αυτό θέλω να χρηματοδοτηθώ μέσω εσπα μαζί με τους υπόλοιπους νέους λοιπόν θέλουμε να γίνουμε παραγωγικοί και χρήσιμοι
και ναι αγωνίζομαι γα την αλληλεγγύη των λαών και όχι τον τοκογλύφων και των τραπεζιτών
θα μπορούσαν αυτά τα προγράμματα να δοθούν από την αρχή και να μην υπάρχει λιτότητα
η λιτότητα και οι πρακτικές του δντ δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων κατέστρεψαν την ελλάδα
σας αφήνω πάω για πικνίκ στον εθνικό κήπο
ακριβώς σαν νέος που είμαι και εγώ θέλω να κάνω μια κοινσεπ για αυτό θέλω να χρηματοδοτηθώ μέσω εσπα μαζί με τους υπόλοιπους νέους λοιπόν θέλουμε να γίνουμε παραγωγικοί και χρήσιμοι
και ναι αγωνίζομαι γα την αλληλεγγύη των λαών και όχι τον τοκογλύφων και των τραπεζιτών
θα μπορούσαν αυτά τα προγράμματα να δοθούν από την αρχή και να μην υπάρχει λιτότητα
η λιτότητα και οι πρακτικές του δντ δηλαδή των διεθνών τοκογλύφων κατέστρεψαν την ελλάδα
φυσικά και θα αγωνιστούμε ενάντια στα μέτρα των διεθνών τοκογλύφων με πανελλαδικές απεργίες και καταλήψεις σε υπουργεία
τη δευτέρα ξεκινάω στο δήμο με πρόγραμμα του οαεδ
Ζεις με κονδύλια της ΕΕ την οποία δεν θέλεις... ποσο κόπανος είσαι βρε νικόλα.....