arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
να στειλουμε το λαφαζανη να τα φτιαξει τυπε
ο λαφαζάνης θα κλανε πατάτες από την 1 μέρα του πολέμου με την άρχουσα τάξη
να στειλουμε το λαφαζανη να τα φτιαξει τυπε
κάνεις μεγάλο λάθος δεν είμαι ζητιάνος.Μόνιμη και σταθερή εργασία θέλω με δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Εφόσον το κράτος δεν μου παρέχει κάτι τέτοιο είναι υποχρεωμένο ηθικά να μου παρέχει ένα βασικό επίπεδο διαβίωσης για αυτό μου δίνει το επίδομα. Που στην ουσία ψίχουλα είναι.Επίσης την υπάλληλο της τράπεζας κανένας δεν την όρισε κριτή ειδικά για τους άπορους
λογικό είναι αφού οι φαρμακοβιομηχανίες δεν δίνουν φάρμακα παίρνοντας το νόμισμα της βενεζουέλας και οι άρχουσα τάξης της βενεζουέλας κρύβει το αποθεματικό των φαρμάκων για να πιέσει την κυβέρνηση και να οδηγήσει την βενεζουελα στην καπιταλιστική οικονομία
βέβαια επί τζάβεζ κάτι τέτοιο θα ήταν ανέφικτο καθώς θα τους γαμούσε (εννοούμε την άρχουσα τάξη) και θα γαμούσε ασάλιωτα όποιος έκρυβε αποθεματικό φαρμάκων
Και τι ειναι το κράτος ρε παράσιτο? Γραφείο ευρέσεως εργασίας? Να ψάξεις να βρεις δουλειά ρε αλήτη η ύπαιθρος βογκά για εργατικά χέρια τεμπελόσκυλο.
το κράτος οφείλει να παρέχει εργασία η εργασία είναι δικαίωμα. Αγρότης όπου θα με εκμεταλλεύονται οι μεγαλοτσιφλικάδες και οι γαιοκτήμονες δεν πάω. Όταν γίνουν κολεκτίβες με κολεκτιβοποίηση της αγροτικής γής τότε θα γίνω αγρότης
Δηλαδή δεν σκοπεύεις να δουλέψεις ποτέ
αντιθέτως εργασία θέλουμε
μάλιστα αυτές τις μέρες έχουμε πει εγώ και άλλοι 4 φίλοι μακροχρόνια άνεργοι όταν βγει επιχορήγηση από το ΕΣΠΑ για την κοινωνική οικονομία να κάνουμε αίτηση ώστε μέσω ΕΣΠΑ να μας βάλει κεφάλαιο για να ανοίξουμε κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση
ένα πολυχώρο πολιτισμού
Και γιατί να σου βάλει κεφάλαιο ρε? Να κάνεις την δουλειά με δικά σου λεφτά. Να βάλεις ακούμπησε το σπίτι σου και να πάρεις δάνειο. Και αν φούνταρεις να σε πεταξουν στον δρομο
κάνεις μεγάλο λάθος δεν είμαι ζητιάνος.Μόνιμη και σταθερή εργασία θέλω με δικαιώματα και αξιοπρέπεια. Εφόσον το κράτος δεν μου παρέχει κάτι τέτοιο είναι υποχρεωμένο ηθικά να μου παρέχει ένα βασικό επίπεδο διαβίωσης για αυτό μου δίνει το επίδομα. Που στην ουσία ψίχουλα είναι.Επίσης την υπάλληλο της τράπεζας κανένας δεν την όρισε κριτή ειδικά για τους άπορους
το κράτος οφείλει να παρέχει εργασία η εργασία είναι δικαίωμα.
Όταν γίνουν κολεκτίβες με κολεκτιβοποίηση της αγροτικής γής τότε θα γίνω αγρότης
το κράτος οφείλει να παρέχει εργασία η εργασία είναι δικαίωμα. Αγρότης όπου θα με εκμεταλλεύονται οι μεγαλοτσιφλικάδες και οι γαιοκτήμονες δεν πάω. Όταν γίνουν κολεκτίβες με κολεκτιβοποίηση της αγροτικής γής τότε θα γίνω αγρότης
Και ποιος σου στερησε το δικαιωμα να εργαζεσαι?το κράτος οφείλει να παρέχει εργασία η εργασία είναι δικαίωμα.
Πουθενά.που το γραφει αυτο το ελληνικο συνταγμα ?
Πουθενά.
Το μονο που απαγορευει το Συνταγμα ειναι η καταναγκαστική εργασια. Με αυτην την εννοια, η εργασια ειναι δικαιωμα και οχι υποχρεωση. Και το παιρνει ο αριστερος αυτο, και σου λεει η εργασια ειναι δικαιωμα, αρα το κρατος υποχρεούται να μου βρει. Παρανοια.εμεις το ξερουμε - ο νικολιος ομως το φαντασιωνεται αλλιως
αμφιβαλλω αν θα βρει εστω και ενα συνταγμα αλλης χωρας με την διατυπωση που ονειρευεται
Το μονο που απαγορευει το Συνταγμα ειναι η καταναγκαστική εργασια. Με αυτην την εννοια, η εργασια ειναι δικαιωμα και οχι υποχρεωση. Και το παιρνει ο αριστερος αυτο, και σου λεει η εργασια ειναι δικαιωμα, αρα το κρατος υποχρεούται να μου βρει. Παρανοια.
Το κράτος δεν σου οφείλει τίποτα.
Να πας να βρεις δουλειά μόνος σου.
Η στήσου έξω από καμμιά εκκλησία για ζήτα... που ξέρεις εκεί μπορεί να βρεις και γκόμενα!
Και ποιος σου στερησε το δικαιωμα να εργαζεσαι?
Το κρατος απο πουθενα δεν προκυπτει οτι οφειλει να παρεχει εργασια.
Αυτα ειναι μονο στο μυαλο σου.
Το μονο που απαγορευει το Συνταγμα ειναι η καταναγκαστική εργασια. Με αυτην την εννοια, η εργασια ειναι δικαιωμα και οχι υποχρεωση. Και το παιρνει ο αριστερος αυτο, και σου λεει η εργασια ειναι δικαιωμα, αρα το κρατος υποχρεούται να μου βρει. Παρανοια.