Επισκέπτης
θα ειναι καποιος για οσους θελουν θρησκευτικο αλλα οχι ο ιερωνυμος
αλλεργία έχουν στις θρησκευτικές παραδόσεις οι τύποι προβλέπω να στέλνουν τα ματ στην περιφορά του επιταφίου με εντολή να τραμπουκίσουν τους πιστούς
θα ειναι καποιος για οσους θελουν θρησκευτικο αλλα οχι ο ιερωνυμος
Και γιατι θελεις να τους βγαλεις εσυ απο την ντουλαπα μωρη κακιασμενη πουτσοπνιχτρα?Αν δεν θελουν οι ιδιοι να εκδηλωθουν ποια εισαι εσυ μωρη βλακεντια και τους αναφερεις εδω?Επειδη ειναι αναγνωρισιμοι?Και γιατι δεν βγαζεις και τα μουτρα σου να δουμε και τα δικα σου ε?Που μας το παιζεις προχω?Ουστ μωρη κραγμενη.Μας το παιζεις και δημοκρατισα.
ρε τυπε ειλικριναΜωρή βουλγάρικη τρομπέτα φύσα μου λίγο το αρχίδι.Εξάλλου ναι για μένα όλοι οι LGBT έχουν την υποχρέωση να βγουν από την ντουλάπα ειδικά εαν είναι δημόσια πρόσωπα κ πόσο μάλλον όταν εκφράζουν τις πιο pro gay δυνάμεις της χώρας.Εξάλλου δεν ξέρω αν είναι όντως γκέι αλλά νταξ το αισθητήριο μου σπάνια πέφτει έξω.Κρυφοί είναι κ οι 3.
Αν η Ν.Δ. ήταν σοβαρό αστικό κόμμα και είχε και λίγο χιούμορ, θα έβγαζε ανακοίνωση γιατί δε φόρεσε γραβάτα ο Αλέξης, όχι για τον πολιτικό όρκο.εντωμεταξυ εχουν σκασει χθες και σημερα ολοι οι δεξιοι για το πολιτικο ορκο του πρωθυπουργου και για μετα που πηγε στο σκοπευτηριο
δεν αντεχει αυτη η κυβερνηση,θα ξενερωσει ο αγανακτισμενος κοσμακης που τους στηριξε
δεν αντεχει αυτη η κυβερνηση,θα ξενερωσει ο αγανακτισμενος κοσμακης που τους στηριξε
Ενω εσυ που δεν εισαι δημοσιο προσωπο να εχεις την δυνατοτητα να κρυβεσαι στο καβουκι σου και να το παιζεις και μαγκας ε?Γιατι δεν βγαζεις την φατσα σου να μας την δειξεις και να φωναξεις οριστε αυτος ειμαι,οπως κανει ο Βαλλιανατος?.Εκτος αν σεβεσαι τα μωρα που θελουν να φαν το φαγητο τους.Μωρή βουλγάρικη τρομπέτα φύσα μου λίγο το αρχίδι.Εξάλλου ναι για μένα όλοι οι LGBT έχουν την υποχρέωση να βγουν από την ντουλάπα ειδικά εαν είναι δημόσια πρόσωπα κ πόσο μάλλον όταν εκφράζουν τις πιο pro gay δυνάμεις της χώρας.Εξάλλου δεν ξέρω αν είναι όντως γκέι αλλά νταξ το αισθητήριο μου σπάνια πέφτει έξω.Κρυφοί είναι κ οι 3.
ετσι τυπεΚαι τι θα κανει ρε μαν? Θα γυρισει στο πασοκ και τη νδ?
Αυτα τελος. Αν αποτυχουν και οι τωρινοι, τελος και αυτοι. Με εξπρες διαδικασια(αλα κουβελης).
Ηαναγκη δημιουργιας νεων ρευματων ειναι επιτακτικη και μη αναστρεψιμη νομιζω.
Μήπως είσαι πουστοφοβικός;ρε τυπε ειλικρινα
μας εχεις κανει τα αρχιδια πλανητες με τους LGBT
δεν ξερω τυπε αλλα ο κοσμος ψηφισε συριζα χωρις να γνωριζει τις θεσεις του "κομματος"Και τι θα κανει ρε μαν? Θα γυρισει στο πασοκ και τη νδ?
Αυτα τελος. Αν αποτυχουν και οι τωρινοι, τελος και αυτοι. Με εξπρες διαδικασια(αλα κουβελης).
Ηαναγκη δημιουργιας νεων ρευματων ειναι επιτακτικη και μη αναστρεψιμη νομιζω.
ετσι τυπε
μεχρι να κυβερνησει ο χαριζω οικοπεδα-χαριζω χρεη και να εφαρμοσει το ρεαλιστικο προγραμμα του
καλυτερα αυτος τυπε,θα μας εδινε οικοπεδο και θα μας διεγραφε τα χρεηετσι τυπε
μεχρι να κυβερνησει ο χαριζω οικοπεδα-χαριζω χρεη και να εφαρμοσει το ρεαλιστικο προγραμμα του
Που ειναι το προβλημα τυπε.Το βραδυ στο κρεβατι αντι για κρεβατομουρμουρα θα συνεργαζονται για το πως οι Μεταναστες θα αντιμετωπιζονται απο το υπουργειο Ναυτιλιας κατα την εισοδο τους στην χωρα.Ο κ. Δρίτσας αναλαμβάνει αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και η σύζυγός του Τασία Χριστοδουλοπούλου, υφυπουργός Μετανάστευσης
Από τα περίεργα της νέας κυβέρνησης που ανακοίνωσε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, είναι η είσοδος στο υπουργικό συμβούλιο τόσο του κ. Θοδωρή Δρίτσα, αλλά και της συζύγου του Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
αληθεια ειναι;
δεν ξερω τυπε αλλα ο κοσμος ψηφισε συριζα χωρις να γνωριζει τις θεσεις του "κομματος"
εχετε πεσει ολοι πανω στον κουρακη, την κωνσταντοπουλου και τη χριστοδουλοπουλου
και εχετε αφησει ασχολιαστες ιστορικες στιγμες για την κοινωνικη ασφαλιση