δεν κατάλαβα που το κακό?
να παρω τα φιλαρακια μου και να κανουμε ενα ντου (ειρηνικα παντα) στο κουνελοτροφειο σου ?
να σε τραβαω παραλληλα με μια καμερα και να σε διαπομπευω στο ιντερνετ ?
δεν κατάλαβα που το κακό?
να παρω τα φιλαρακια μου και να κανουμε ενα ντου (ειρηνικα παντα) στο κουνελοτροφειο σου ?
να σε τραβαω παραλληλα με μια καμερα και να σε διαπομπευω στο ιντερνετ ?
για ποιον ακριβώς λόγο να με διαπομπεύσεις?
Άντε χάσου ρε παρτάλι που θέλεις να σου απαντάμε και στα σοβαρά.
από που και ως που παρταλί???
για ποιον ακριβώς λόγο να με διαπομπεύσεις?
γιατι διατηρεις παρανομο και αδηλωτο κουνελοτροφειο
για τις απαραδεκτες συνθηκες διαβιωσης, αναπτυξης και αναπαραγωγης των κουνελιων
για τις παρανομες σφαγες και εκδορες
και οτι αλλες παρομοιες παπαριες λετε συνηθως εσεις οι διαμαρτυρομενοι
:-*
Δεν καταλαβαινεις το κακο στο οτι υπαρχουν παραστρατιωτικες ομαδες πού κάνουν ό,τι γουσταρουν? Ο Ρουβικωνας ειναι εγκληματικη οργανωση και πολυ συντομα θα πρεπει να βρεθει πισω απο τα καγκελα.δεν κατάλαβα που το κακό?
Δεν καταλαβαινεις το κακο στο οτι υπαρχουν παραστρατιωτικες ομαδες πού κάνουν ό,τι γουσταρουν? Ο Ρουβικωνας ειναι εγκληματικη οργανωση και πολυ συντομα θα πρεπει να βρεθει πισω απο τα καγκελα.
Η διωξη προφανως ειναι για πλημμελημα, οριζεται δικασιμος και αφηνονται ελευθεροι.Με ποιά διαδικασία όμως "αφήνονται ελεύθεροι";
"Η αστυνομία προχώρησε στις προσαγωγές δεκαπέντε ατόμων, 13 ανδρών και δύο γυναικών που στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι."
γιατι διατηρεις παρανομο και αδηλωτο κουνελοτροφειο
για τις απαραδεκτες συνθηκες διαβιωσης, αναπτυξης και αναπαραγωγης των κουνελιων
για τις παρανομες σφαγες και εκδορες
και οτι αλλες παρομοιες παπαριες λετε συνηθως εσεις οι διαμαρτυρομενοι
:-*
Α τωρα επικαλεισαι τη νομιμοτητα?ρε την παλεύεις 3 κουνελομάνες έχω και 12 κουνέλια όλα κι όλα τα κουνέλια τα καταναλώνω δεν τα πουλάω
ποιές οι απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης μια χαρά κλοβούς έχω φτιάξεικαι και μια χαρά φαί τρώνε αποφάγια (λαχανικών) και χόρτο από το κτήμα ούτε καν ζωοτροφές
επίσης κότες και κουνέλια δεν έιναι υποχρεωτικό να καταγράφονται από τα δημόσια σφαγεία
επίσης τα κουνέλια τα τρώω μαζί με συντροφους δεν τα πουλάω ούτε βγάζω κάποιο κέρδος που την είδες τη φοροδιαφυγή
Δεν καταλαβαινεις το κακο στο οτι υπαρχουν παραστρατιωτικες ομαδες πού κάνουν ό,τι γουσταρουν? Ο Ρουβικωνας ειναι εγκληματικη οργανωση και πολυ συντομα θα πρεπει να βρεθει πισω απο τα καγκελα.
Πήγαν να "συζητησουν"?ρε ο ρουβίκωνας δεν έχει 5 μέλη αλλά πολλά
1ον δεν συμφωνώ με όλες τις πρακτικές του όπως επίσης δεν συμφωνώ με τον αναρχισμό
2ον στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία δεν έκαναν κάτι απλά πήγαν να συζητήσουν με τον διευθυντή τς σπεντεξ
3ον για να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα δεν πρέπει να δικαστούν πρώτα
Η διωξη προφανως ειναι για πλημμελημα, οριζεται δικασιμος και αφηνονται ελευθεροι.
Αλλά θα πρεπει καποια στιγμη να τους ασκηθει διωξη για συσταση και λειτουργια εγκληματικης οργανωσης. Για κακουργημα με προφυλακιση δηλαδη. Ειδικα μετα τα αισχη στο γραφειο της συμβολαιογραφου, που τα εκαναν γυαλια καρφια.
Μπουνιές? Εννοεις οταν του επιτεθηκαν καμια εικοσαρια για να του παρουν την τσαντα?όταν ο συμβολαιογράφος το κοράκι έδινε μπουνιές σε αγωνιστές μέσα στα δικαστήρια δεν υπήρχε τότε πρόβλημα
Η διωξη προφανως ειναι για πλημμελημα, οριζεται δικασιμος και αφηνονται ελευθεροι.
Αλλά θα πρεπει καποια στιγμη να τους ασκηθει διωξη για συσταση και λειτουργια εγκληματικης οργανωσης. Για κακουργημα με προφυλακιση δηλαδη. Ειδικα μετα τα αισχη στο γραφειο της συμβολαιογραφου, που τα εκαναν γυαλια καρφια.
Πήγαν να "συζητησουν"?
Ποιος τους καλεσε?
Γιατι οταν τους ειπαν "φυγετε" δεν εφυγαν?
ρε την παλεύεις 3 κουνελομάνες έχω και 12 κουνέλια όλα κι όλα τα κουνέλια τα καταναλώνω δεν τα πουλάω
ποιές οι απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης μια χαρά κλοβούς έχω φτιάξεικαι και μια χαρά φαί τρώνε αποφάγια (λαχανικών) και χόρτο από το κτήμα ούτε καν ζωοτροφές
επίσης κότες και κουνέλια δεν έιναι υποχρεωτικό να καταγράφονται από τα δημόσια σφαγεία
επίσης τα κουνέλια τα τρώω μαζί με συντροφους δεν τα πουλάω ούτε βγάζω κάποιο κέρδος που την είδες τη φοροδιαφυγή