tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Η επιτομή της ιδεοληψίας.
η επιτομή της μαλακίας να λές καλύτερα...
Η επιτομή της ιδεοληψίας.
ναι ρε μαλάκα εμένα το χρήμα θα ρέει από τις τσέπες μου
άκου να δεις παντού και πάντα η ιδεολογία μου είναι πιστή στις αρχές του μάρξ του έγκελς του λένιν του κροποτκιν του τρότσκι του αλτουσερ του γκράμσι
και οι ιδέες μου δεν ξεπουλιούνται διότι οι αξίες μου δεν διαπραγματεύονται
όνειρο ζωής είναι να γίνεις εσύ αφεντικό όχι εγώ
ναι ρε μαλάκα εμένα το χρήμα θα ρέει από τις τσέπες μου
άκου να δεις παντού και πάντα η ιδεολογία μου είναι πιστή στις αρχές του μάρξ του έγκελς του λένιν του κροποτκιν του τρότσκι του αλτουσερ του γκράμσι
προφανως και εχεις δικιο.
και ξερεις γιατι ανεκαθεν θα ειναι η ιδεολογια σου αυτη ?
γιατι πολυ απλα εισαι αχρηστος να το βγαλεις το χρημα.
αν ητανε τοσο ευκολο να βγαλεις λεφτα θα ειχανε ολοι.
οποτε ειναι προτιμοτερο να κλαιγεσαι καθε μερα για επιδοματα και πιπες και να λες για μαρξ και πουτσες.
την καλημερα μου.
Θα πεθανεις εργατης τοτε τυπε και μην διαμαρτυρεσαι.Σε ηλιθιες ιδιολογιες πιστευεις.ναι ρε μαλάκα εμένα το χρήμα θα ρέει από τις τσέπες μου
Καλοι μαλακες ειναι και αυτοι.επρεπε απο το 2008 να ειχαν μπουκαρει στην βουλη και να τους ειχαν γαζωσει ολους.Εθνικοι ευεργετες θα ηταν.Αλλα καλα πουστρακια ειναι,τους εχουν μπουκωσει με επιδοματα και προνομια,και δεν κουνιουνται.Γι αυτο και ο μονος θεσμος που εμπιστευεται ο κοσμος ειναι οι ενοπλες δυναμεις. Ολα τ αλλα εχουν καταρρευσει
Καλοι μαλακες ειναι και αυτοι.επρεπε απο το 2008 να ειχαν μπουκαρει στην βουλη και να τους ειχαν γαζωσει ολους.Εθνικοι ευεργετες θα ηταν.Αλλα καλα πουστρακια ειναι,τους εχουν μπουκωσει με επιδοματα και προνομια,και δεν κουνιουνται.
ένοπλες δυνάμεις εννοείς τους αγράμματους στρατόκαυλους καραβανάδες?Καλοι μαλακες ειναι και αυτοι.επρεπε απο το 2008 να ειχαν μπουκαρει στην βουλη και να τους ειχαν γαζωσει ολους.Εθνικοι ευεργετες θα ηταν.Αλλα καλα πουστρακια ειναι,τους εχουν μπουκωσει με επιδοματα και προνομια,και δεν κουνιουνται.
και εγώ λέφτη μου εργατική τάξη είμαι (εργαζόμενος) αλλά και καταθέσεις έχω και υψηλά εισοδήματα... όποιος δουλεύει και δεν τεμπελιάζει έχει όποιος πίνει καφεδάκια στα Εξάρχεια και αρνείται να επιμορφωθεί και να βελτιωθεί θα ψωμολυσσάει...
εσύ είσαι λούμπεν και μικροαστός κάνεις τα πάντα για τη επικράτηση των κεφαλαιοκρατών και τις μπουρζουαζίας μόνο και μόνο για να διατηρήσεις τα προνόμια σου.Ταυτόχρονα οι κεφαλαιοκράτες αυξάνουν υπέρμετρα τα κέρδη τους στη πλάτη σου χωρίς να το αντιλαμβάνεσε. όνειρο σου είναι να μπείς στη μπουρζουαζία αλλά δεν θα τα καταφέρεις ποτέ.Μπορείς να συνεχίσεις να ζεις στην ψευδαίσθηση του καπιταλισμού.όταν καταλάβεις πόσο κενός και δυστυχισμένος είσαι θα είναι αργά
προφανως και εχεις δικιο.
και ξερεις γιατι ανεκαθεν θα ειναι η ιδεολογια σου αυτη ?
γιατι πολυ απλα εισαι αχρηστος να το βγαλεις το χρημα.
αν ητανε τοσο ευκολο να βγαλεις λεφτα θα ειχανε ολοι.
οποτε ειναι προτιμοτερο να κλαιγεσαι καθε μερα για επιδοματα και πιπες και να λες για μαρξ και πουτσες.
την καλημερα μου.
Και να παρακαλάει να μας πάρουν και τις καταθέσεις από τις τράπεζες μήπως και γίνουμε ίσοι και όμοιοι. Αυτή ειναι η αριστερά. Όλοι φτωχοί αφου δε μπορούν να γίνουν και αυτοί πλούσιοι.
Βέβαια αν τα λεφτά που θα ΚΛΕΨΟΥΝ από τις καταθέσεις πάνε στις υποχρεώσεις του κράτους προς αυτούς που χρωστάει, θα αρχίσει μετά την κλάψα γιατί δεν τους τα έδωσε μέσω της "κοινωνικής πολιτικής".![]()
![]()
![]()
![]()
Θα πεθανεις εργατης τοτε τυπε και μην διαμαρτυρεσαι.Σε ηλιθιες ιδιολογιες πιστευεις.
πρωινός πρωινός την καλημέρα μου
να σου τονίσω ότι όλοι αυτοί που οραματίζονται ένα δίκαιο κόσμο χωρίς ανισότητες και εκμετάλλευση δεν είναι άχρηστοι. Σκοπός μας η θεός μας δεν είναι το χρήμα αλλά οι ανθρώπινες αξίες. Για να μην πεινάνε άνθρωποι να μην υπάρχει εξαθλίωση και εκμετάλλευση Μόλις βέβαια κονομήσουμε τα ξεχνάμε όλα
λέφτη μου στα παπάρια μου αν οι κεφαλαιοκράτες αυξάνουν τα κέρδη τους υπέρμετρα ...
να μου δίνουν εμένα πέντε-εξη κατοστάρικα την μέρα καθαρά στην τσεπούλα μου (όπως κάνουν μέχρι τώρα) να την βγάζω πασάς στα γιάννενα και ας βγάζουν όσα κέρδη θέλουν...
ουδόλως με ενδιαφέρει αρκεί να περνάω εγώ πολύ καλά... και αυτό το έχω διασφαλίσει οπότε στα παπάρια μου...
στο συμπλήρωσα λέφτη για να είναι σωστό...
και αν είναι θεός σου οι ανθρώπινες αξίες δεν θα ήσουν μικρολαμόγιο να εισπράττεις εργαζόμενος το επίδομα σίτισης και τις δωρεάν κιλοβατώρες... θα έκανες πίσω και θα άφηνες να τα παρει κάποιος συνάνθρωπος σου που τα είχε περισσότερο ανάγκη αφού εσύ σαν εργαζόμενος και μάλιστα σε δημόσιο δεν τα είχες ανάγκη
κατάλαβες γιατί είσαι λούμπεν? κατάλαβες για ζεις στο μικρόκοσμό σου? κατάλαβες γιατί θεωρείς ότι λαμβάνοντας εσύ 600€ τη μέρα δεν σε ενδιαφέρει τίποτε άλλο? ότι η εργατική τάξη εξαθλιώνεται και υποφέρει?κατάλαβες τις ψευδαισθήσεις του καπιταλισμού?
καταντάς γραφικός αν δεν λάμβανα εγώ τις παροχές του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος θα τις λάμβανε και βάση του ΦΕΚ του προγράμματος δεν παραποίησα κανένα στοιχείο ότι όριζε το ΦΕΚ πληρούσα τις προυποθέσεις και έλαβα το επίδομα.Επίσης 600€ το μήνα ήταν ο υπέρογκος μισθός ου και αυτός για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
ομολογώ ότι χέστηκα ...
εγώ να περνάω καλά και στα παπάρια μου για τους άλλους... όπως εγώ έστρωσα κώλο να στρώσουν και οι άλλοι και να μην ζητάν να μοιραστώ τα δικά μου μαζί τους...
ο λούμπεν μικροαστός και η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας