arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ευαισθητες κοινωνικες ομαδες ?
τι ειναι αυτο ?
οι χαμηλόμισθοι οι μακροχρόνια άνεργοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι τι είναι?
ευαισθητες κοινωνικες ομαδες ?
τι ειναι αυτο ?
λοιπόν πάλι ψέμματα λές
1ον 200ε θα λαμβάνω μέχρι να λάβω τον πρώτο μισθό από το δήμο που θα εργαζομαι
2ον επειδή ζώ σε συνθήκεςακραίας φτώχειαςακραιας μαλακιας ο νόμος ορίζει ότι δικαιούμαι 12 επιδόματα ΚΕΑ με το παρόν νομικό πλαίσιο το πρώτο επίδομα θα το λάβω τέλη μάρτη
3ον όταν λοιπόν λάβω τον ρώτο μισθό θα κοπει το κεα και επειδή δεν θα δικαιούμαι επίδομα οαεδ μόν ένα βοήθημα μετά τη λήξη της εργασίας από το δήμο 70€ το μήνα από τον οαεδ θα πάρω όσα επιδόματα δεν έχω λάβει από το κεα δηλαδή μέχρι να συμπληρώσω 12 επιδόματα κεα
μιας και ο τσίπρας μιλούσε σήμερα για ανάπτυξη. Αυτή η ανάπτυξη όλο έρχεται και έρχεται και ακόμα να φανεί (αχ αυτή η ανάπτυξη μια με ΓΑΠ μία με παπαδήμο μία σαμαρά μια με τσίπρα όλο έρχεται αλλά τελικά τόσο ακατάδεχτη είναι)
Βαθύτερη η ύφεση στο τέταρτο τρίμηνο του 2016
Τελικά το 2016 έκλεισε με οριακά αρνητικό πρόσημο
Προς το χειρότερο και μάλιστα σημαντικά αναθεώρησε τα στοιχεία για την πορεία της οικονομίας η ΕΛΣΤΑΤ. Στη δεύτερη μέτρηση της στατιστικής αρχής διαπιστώνεται ότι το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε όρους όγκου, κατά το 4ο τρίμηνο 2016, παρουσίασε μείωση κατά 1,2%, σε σχέση με το 3ο τρίμηνο 2016, έναντι της μείωσης 0,4% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση του 4ου τριμήνου στις 14/02/17.
Παράλληλα, σε σύγκριση με το 4ο τρίμηνο 2015 παρουσίασε μείωση κατά 1,1% έναντι της αύξησης 0,3% που είχε ανακοινωθεί στην πρώτη εκτίμηση του 4ου τριμήνου.
Παράλληλα υπήρξαν αναθεωρήσεις, μικρότερης κλίμακας, και στα προηγούμενα τρίμηνα, όπως για παράδειγμα, το τρίτο, όπου το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 2% σε ετήσια βάση αντί αρχικής εκτίμησης για 2,2%.
Με βάση τις παραπάνω αναθεωρήσεις τελικά το 2016 έκλεισε με οριακά αρνητικό πρόσημο (0,05%) αντί της προηγούμενης εκτίμησης για θετική πορεία 0,3%.
πηγή
το πανε καθοδον για καινουρια capital controls και κουρεματα καταθεσεων
θεμα χρονου ειναι
λογικα το καλοκαιρι του 2017 θα δουμε το στορυ να συνεχιζεται με τους αγχωμενους Ελληνες πισω απο τα ATM παλι.
Απλα περιμενω για εκεινη την ημερομηνια να εχω κλεισει ενα καλο σιτυ-τουρακι να βλεπω απο την τηλεοραση το θεαμα.
ας κουρευτούν οι καταθέσεις ποιό το πρόβλημα?????
οι χαμηλόμισθοι οι μακροχρόνια άνεργοι οι χαμηλοσυνταξιούχοι τι είναι?
απο ποιο ποσο το κοβεις?το πανε καθοδον για καινουρια capital controls και κουρεματα καταθεσεων
θεμα χρονου ειναι
λογικα το καλοκαιρι του 2017 θα δουμε το στορυ να συνεχιζεται με τους αγχωμενους Ελληνες πισω απο τα ATM παλι.
Απλα περιμενω για εκεινη την ημερομηνια να εχω κλεισει ενα καλο σιτυ-τουρακι να βλεπω απο την τηλεοραση το θεαμα.
απο ποιο ποσο το κοβεις?
οι χαμηλοσυνταξιούχοι είναι λαμόγια που δεν έχουν πληρώσει εισφορές και θέλουν να τρώνε από τις εισφορές των άλλων
απο ποιο ποσο το κοβεις?
Γιατί να υπάρχει όριο;
Μέχρι τα 10.000 να κουρέψουν το 50%
και πάνω από 20.000 να τα πάρουν όλα.
Δεν θα μεινει μουνοτριχα
Μονο το μεταξι θα κρατησει :S
Γιατί να υπάρχει όριο;
Μέχρι τα 10.000 να κουρέψουν το 50%
και πάνω από 20.000 να τα πάρουν όλα.
μονο για γελια και χαρες δεν ειναι
αλλα τεσπα
τι να σου πω δεν εχω ιδεα
θα δειξει
παντως για εμενα προσωπικα ειναι θεμα χρονου
για μενα οποιος εχει αφησει σοβαρες οικονομιες του πλεον στην Ελλαδα ειναι τρελος
εγω ενα 30αρι εχω αφησει μονο στην Hsbc και ολα τα αλλα εξω
δεν αξιζει πλεον να εχεις εδω τιποτα
από 5.000 και πάνω να τα πάρουν όλα...