baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
Χονδρό.ενώ εσυ που δεν είσαι ΝΔ λες μια μαλακία αλλά χοντρή...
Χονδρό.ενώ εσυ που δεν είσαι ΝΔ λες μια μαλακία αλλά χοντρή...
δεν ειναι γιαννης ειναι γιαννακης
δεν πουληθηκε - παραχωρηθηκε για 50 χρονια
δεν ηταν ο μισος (το 14 οταν εγινε η αρχη) ηταν η μια απο τις 2 προβλητες με δικαιωμα κατασκευης και τριτης - μονο ομως το τερματικο για τα containers - οχι ολοκληρο το λιμανι
δεν χρειαζεται να αγορασει ολοκληρο τον ολπ για να αποκτησει τον ελεγχο και στο υπολοιπο λιμανι και να εχει πρακτικα το μονοπωλιο - αρκει να ειναι ο βασικος μετοχος του ολπ (αυτο το 67% - τωρα γιατι τοσο και οχι 50% + 1 μετοχη δεν ξερω να σου απαντησω)
Χονδρό.
Ποια ειναι αυτη σαββα θεοδωριδη,για εξηγησε μας.ενώ εσυ που δεν είσαι ΝΔ λες μια μαλακία αλλά χοντρή...
Χονδρό.
Αλλα τωρα εχουν βρει καινουριο αφηγημα, τα παλια ηταν ψεματα, mail Χαρδουβελη, τα 300 του ΟΣΕ κλπ κλπ εγιναν ψεματα. Μαστορες στο παραμυθι και την προπαγανδα.
Ποια ειναι αυτη σαββα θεοδωριδη,για εξηγησε μας.
μα δεν ειμαι εγω αυτος που το παιζω μεγιστανας και ειμαι 24 ωρες το 24ωρο εδω, να αντιπαραθετω τον νικολα,με χαρα γιατι επιτελους βρηκα καποιον ποιο χαζο απο εμενα,οπως κανεις εσυ Σαββα.κάθε τι που γράφεις εδώ μεσα είναι μια χοντρή μαλακία...
η ύπαρξη σου είναι μια χοντρή μαλακία...
μα δεν ειμαι εγω αυτος που το παιζω μεγιστανας και ειμαι 24 ωρες το 24ωρο εδω, να αντιπαραθετω τον νικολα,με χαρα γιατι επιτελους βρηκα καποιον ποιο χαζο απο εμενα,οπως κανεις εσυ Σαββα.
Φιλε μου,δειξε μου σε παρακαλω ενα επισημο εγγραφο οτι δεχτηκαν οι δανειστες το email του χαρδουβελη,και δειξε μου και την επισημη προσφορα για....300 μυρια του ΟΣΕ και εγω θα δεχτω οτι λενε ψεματα και προπαγανδα.καθολου - οπως του εγραψαν και παραπανω :
Φιλε μου,δειξε μου σε παρακαλω ενα επισημο εγγραφο οτι δεχτηκαν οι δανειστες το email του χαρδουβελη,και δειξε μου και την επισημη προσφορα για....300 μυρια του ΟΣΕ και εγω θα δεχτω οτι λενε ψεματα και προπαγανδα.
Φιλε μου,δειξε μου σε παρακαλω ενα επισημο εγγραφο οτι δεχτηκαν οι δανειστες το email του χαρδουβελη,και δειξε μου και την επισημη προσφορα για....300 μυρια του ΟΣΕ και εγω θα δεχτω οτι λενε ψεματα και προπαγανδα.
Την ΠΡΟΣΦΟΡΑ τυπε να μου δειξεις οχι τις μαλακιες του Τσιπρα.
Ρε ασε τις κωλοτουμπες Σαββα και δειξε μου την προσφορα των 300 μυριων...και την εγκριση του ιμειλ χαρδουβελη γιατι ο αλλος ο φιλος εξαφανιστηκε.αααα μάλιστα αφού ο Τσίπρας έλεγε μαλακίες γιατί τον ψήφισες ??
ασε γνωρίζω την απάντηση ... γιατί είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ
γιατι ο αλλος ο φιλος εξαφανιστηκε.
αααα μάλιστα αφού ο Τσίπρας έλεγε μαλακίες γιατί τον ψήφισες ??
ασε γνωρίζω την απάντηση ... γιατί είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ
Ρε ασε τις κωλοτουμπες Σαββα και δειξε μου την προσφορα των 300 μυριων...και την εγκριση του ιμειλ χαρδουβελη γιατι ο αλλος ο φιλος εξαφανιστηκε.
Βρε βλακα ποιος σου ειπε οτι ακυρωθηκε;3 χρονια κρατησε ο διαγωνισμος και οι μονοι που εκαναν προταση ηταν οι ιταλοι περυσι.ο διαγωνισμός που βγήκε είχε ελάχιστη τιμή τα 300 μύρια ... ο διαγωνισμός ακυρώθηκε λόγω αλλαγής κυβέρνησης και έλευσις του τσίρκου..
[move]ΜΑΛΑΚΑ.. ΜΑΛΑΚΑ... ΜΑΛΑΚΑ.. ΜΑΛΑΚΑ..[/move]
μα εγω δεν αντιλεγω οτι οι συριζαιοι λεγανε παπαριες.χλευαζω τους μαλακες που πιστευουν οτι θα εδινε ποτε καποιος 300 μυρια για τον οσε.μαχη σωμα με σωμα
τραμου vs μαστερ !
το αστειο ειναι πως και οι 2 εχουν αδικο
και ο τραμου γιατι απο την μια δεν υπηρχε περιπτωση να επιτευχθει η συμφωνια στα 300
και ο μαστερ που οι συριζαιοι (σταθακης κτλπ) υποτιμουσαν μια επερχομενη συμφωνια στα 300 (ασχετο αν δεν θα γινοτανε) και στο τελος βγηκαν κυβερνηση και εγινε στα 45 (και επρεπε να μουτζωνουν τους εαυτους τους για αυτο)
οποτε τι γινεται οταν διαφωνουνε 2 ατομα που λενε παπαριες και οι δυο ?
ιδου η απορια χαχα