tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Που το διαβασες αυτο ρε χλεχλε?
στο non-paper που έβγαε τo Μαξίμου ηλίθιε...
Τρελλό δούλεμα.Ο ΣΥΡΙΖΑ έστησε κώλο.
Θα πάρουν μέτρα χωρίς να πάρουν λεφτά.Και κερατάδες και δαρμένοι.
δωσανε κωλαράκι ...
To δικο μας :Sδωσανε κωλαράκι ...
μα δε δωθηκαν. Χαθηκαν. Γιατι ο χρονος ειναι χρημα. Κι αμα κωλοβαρας και κανεις μαγκιες στο τελος την πληρωνεις.
Εβδομήντα δισεκατομμύρια ευρώ κόστισαν μέχρι σήμερα τα capital controls στον Έλληνα φορολογούμενο, που σημαίνει ότι κάθε Έλληνας από τα 10 εκατομμύρια που ζούμε σε αυτόν τον τόπο, έχει επιβαρυνθεί με περίπου 7.000 ευρώ περισσότερα από ό,τι πριν από την επιβολή τους.
γιατί θα έπρεπε να δώσει παροχές και επιδόματα ? και αυτά που έδωσε είναι πάρα πολλά και θα πρέπει να κοπούν άμεσα...
το 'χεις έννοια? βιάζεσαι για να έρθει ο κούλης στην εξουσία?
μη νομίζεις ότι με κούλη θα περάσεις καλά
όπως μη νομίζεις ότι ο κούλης θα αντέξει παραπάνω από 1 χρόνο στην εξουσία
1... δηλαδή για το ΚΠΕ θα πληρώνεις φόρο?
2... και εκεί λουφαδόρος λοιπόν
3... χέστηκα
4... ναι είτε σωματικά είτε πνευματικά άρρωστοι είτε λουφαδόροι..
5... στον λαιμό να σου κάτσει...
1ον δε λέγετε κπε αλλά ΚΕΑ (κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης) 200€ το μήνα τι φόρο να πληρώνω ρε. Πληρώνω φόρους για τρόφιμα που αγοράζω και είδη πρώτης ανάγκης που αδικαιολογήτως φορολογούνται με 23€ όπως σαπούνι και απορρυπαντικό
2ον μάλιστα ασθματικός κα λουφαδόρος
3ον σκουπίσου ραμολί
4ον παράνοια στο μεγαλείο της
5ον ευχαριστώ και ανταποδίδω όταν τρώς στα χλιδάτα εστιατόρια για ενημέρωση σου στα χλιδάτα εστιατόρια ένα πιάτο μινιατούρα τρώς
Ε τοτε τι σκουζεις ρε τυπε;Ο Τσιπρας μια χαρα ειναι,απο τους φτωχους περνει και απο τους μικρομεσαιους.Με αυτον επρεπε να εισαι.εγώ λέφτη μου περνάω καλά με οποιαδήποτε κυβέρνηση ... και ο μακαρίτης ο Κάστρο να βγεί από τον τάφο του και να έρθει να κυβερνήσει εγώ θα περνάω καλά...
ξέρω να λαδώνω τα γρανάζια της μηχανής και έχω το λάδι για να το κάνω...
αλλοίμονο από κάτι σαν και του λόγου σου... και εδώ που τα λέμε καιρός να σας ξεφροτωνόμαστε..
Μας μισούν. Και καθώς έρχονται προς εμάς πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε.[/b][/i]