arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Εισαι παγανιστής δηλαδη τύπε?
είμαι άθεος
Εισαι παγανιστής δηλαδη τύπε?
είμαι άθεος
Αθεος ή άθρησκος?είμαι άθεος
Οπότε τους φανατικούς μουσουλμάνους που δεν έχουν καμία ανοχή σε όσους δεν είναι φανατικοί σαν αυτούς , τους γαμάς το θεό που πιστεύουν
ή δεν θα είχες πρόβλημα να σου κόψουν το κεφάλι για να δοκιμάσουν τις λάμες τους ;;;
Αθεος ή άθρησκος?
φασιστική παράνοια μισαλλοδοξίας
και άθεος και άθρησκος
όχι δεν είμαι χριστιανός
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να ψήσω κρέας χτες
όπως θα το ξανακάνουμε και το Μάρτιο το ψήσιμο
θα βρούμε φτηνές μπριζόλες στη Βαρβάκειο
τελικά κατάλαβα πόσο φτωχός είσαι
την τσικνοπέμπτη πήγα με συντρόφους και συντρόφισσες στο εξοχικό μιας συντρόφισσας όπου ψήσαμε μπριζόλες χοιρινές λαιμού όπου με παζάρια στη Βαρβάκειο μας της άφησε 2,50€ το κιλό κρασί χύμα νεμέας μηλόπιτα και κουνέλια που τα είχα σφάξει πριν 2 μέρες
ψήσαμε στα κάρβουνα όπου γλεντούσαμε από το πρωί με κιθάρες και μουσική
εσύ να τρως φιλέτο σε ένα δήθεν πολυτελές εστιατόριο μόνο για να δείχνεις το στάτους της τάξης σου
η καρπαζια που θα φαει η μερκελ δεν περιγραφεται
οι σοσιαλδημοκρατες θα κανουν για πλακα κυβερνηση παρεα με πρασινους
κουληδες κλαψτε
Φτωχομπινές, είναι αυτός που έστελνε τα παιδιά του
στο 16ο Λύκειο Αθηνών.
Πανόρμου & Λαρίσσης.
ΜΕ ΑΛΒΑΝΑ , ΦΙΛΙΠΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΙΑ.
λέφτη μου εγώ δυστυχώς δεν μπορούσα να κάτσω μέχρι το πρωί... έπρεπε να σηκωθώ νωρίς για να πάω στην δουλειά για να βγάλω χρήμα ώστε να μπορώ να πληρώνω φόρους για να ταίζω κάτι παράσιτα σαν και σένα...
και ποιός σου είπε ότι ήμουν μόνος και ότι δεν είχε και μουσική ? (και μάλιστα live)
και εμείς δεν κάτσαμε μέχρι το πρωί απλά το πρωί ξεκινήσαμε να ψήνουμε
επίσης δεν με ταίζεις εσύ αλλά το κράτος που είναι υποχρεωμένο να το κάνει σαν άπορος που είμαι
έτρωγες ένα φιλέτο ακούγοντας πιάνο σε ένα γαλλικό ρεστοράν που ούτε καν τα κάρβουνα δεν μύρισες
πω πω αυτό θα πει ψήσιμο χιλιάδες θα το ζήλευαν
και το κράτος ρε μαλάκα ποιός το χρηματοδοτεί ???
δεν είσαι άπορος τεμπέλης είσαι ... ένα παράσιτο αρνητής εργασίας ... ένα σκουπίδι είσαι για την χωματερή...
και δεν είμαι καρβουνιάρης για να βρωμάω κάρβουνο... αν θέλω να μυρίσω κάρβουνο βάζω έναν και ψήνει...
το κράτος έχει δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση όπου αποφασιζει το ύψος των φόρων και ποιοι θα πληρώσουν
και αποφασίζει που θα πάνε και για ποιες δαπάνες οι φόροι
δεν ζείς στη ζούγκλα όπου επιβιώνει ο ισχυρότερος
έχουμε νόμους και κανόνες
επίσης ακόμα και στους χαρακτηρισμούς σου είσαι άκυρος δεν είμαι αρνητής εργασίας καθώς απο τον απρίλιο λογικά θα απασχοληθώ στο δήμο
τελικά είδες που δεν ξέρεις ούτε να τρως συγκρίνεται τα φιλε και οι μαλακίες που τρως για να κάνεις τον δήθεν από μια μπριζόλα στα κάρνουνα?
μπα ??? εσύ δεν μας έλεγες ότι η κυβέρνηση έχασε την νομιμοποίηση της ??
και επειδή η κυβέρνηση αυτή αποφασίζει ενάντια στα συμφέροντα μου και με βάζει να πληρώνω πολλά ενώ νταντεύει κάτι σκουπίδια σαν και σένα και εγώ έχω κάθε δικαίωμα να αντισταθώ και να προστατεύσω τα συμφέροντα τα δικά μου και της οικογένειας μου κλέβοντας τους φόρους...
Οι δήμοι δεν χρειάζονται άλλους τεμπέληδες ... έχουν μπόλικους ήδη... και εκεί πάλι εγώ και οι όμοιοι μου θα πληρώνουνε για να μην κάνεις τίποτε...
καλά φάε εσύ την καρβουνιασμένη πανσέτα και άσε με εμένα να τρώω τις γκουρμεδιές μου...
έχεις αντιληφθεί ότι η φοροδιαφυγή είναι ποινικό αδίκημα??