barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.427
- Πόντοι
- 5.506
Εχεις καταλαβει οτι εχεις γινει ο περιγελος του σαιτ;
Τι είπαμε οτι ψήφισες τον Ιανουάριο του ΄15;
Εχεις καταλαβει οτι εχεις γινει ο περιγελος του σαιτ;
σε γραφουμε στα @@ μας κ σενα κ το 20%...στα παπάρια μου για το 80% μαλάκα... η πάρτη μου με ενδιαφέρει και μόνον αυτή... και όταν έχω πρόβλημα θα γαμήσω αυτόν που μου το προκαλεί... με κάθε τρόπο κάθε μέσο χωρίς να με νοιάξει αν αυτός είναι καλός για το υπόλοιπο 80%
κατάλαβες μαλάκα καραφλέ με περουκίνι ?
Τι είπαμε οτι ψήφισες τον Ιανουάριο του ΄15;
αν το 80% δεν εχει προβλημα,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προβλημα..
τζημερε ε τζημερε(ειναι ο υπερθετικος του μαλακα αυτο!)
σε γραφουμε στα @@ μας κ σενα κ το 20%...
γαμα κανα δοθυκα εκει που εισαι κι ασε τις μαγκιες!!!
τζημερε!!!!
αν το 80% δεν εχει προβλημα,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προβλημα..
τζημερε ε τζημερε(ειναι ο υπερθετικος του μαλακα αυτο!)
δεν ειναι κατι βασικο αυτο,το τι γουσταρεις εσυ η εγωΈχεις αναλογιστεί οτι υπάρχουν επιχειρήσεις που δε μπορούν να κινηθούν λόγω τον cc; Οτι μιλάμε για τραβελοκατάσταση που δεν έχει προηγούμενο; Που εγώ γουστάρω να βγάλω 5.000 ΚΑΣΕΡΙ τώρα από την τράπεζα, από λογαριασμό ΜΟΥ και να τα βάλω φωτιά και μου "απαγορεύεται";
ελα μωρέ τώρα κάθεσαι και ασχολείσαι με τον καμμένο τον μάστερ... από την μαλακία έχει πάρει σασσί το βλήμα...
http://3.bp.blogspot.com/-5JDBOGPHQDE/VZ1I0VQTq7I/AAAAAAAAHh0/I9mmGR1XpAg/s1600/KLEISTE_TON_TZIMERO_STO_PSIHIATREIO_TOU_KORYDALLOU_[URL unfurl="true"]www.filoiypervasi-pireas.blogspot.gr.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,τοψαχνα!!!! :headbang3: :headbang3: :headbang3:
πιες τα χαπια σου κ υπνο..περασε η ωρα!!!!μην γραφεις μαλ..ιες ταν δεν εχεις επιχειρημα... ;)από κάτω θα σας έχουμε και θα σας γαμάμε ρε...
Σόιμπλε γεράαααααααααααααααα
Έχει πλάκα, μου αρέσει πως ακούγεται ο σβέρκος του όταν πέφτει η παλάμη δυνατά, φααααααπ
δεν ειναι κατι βασικο αυτο,το τι γουσταρεις εσυ η εγω
η ουσια ειναι τα εισοδηματα που ειναι πολυ χαμηλα ..τα κοντρολ δεν ειναι θεμα..για ιδιωτες
δεν γνωριζω τι συμβαινει στις επιχηρησεις ,δεν μπορω να ασχολουμαι με μαλακιες ενος εν γενη ηληθιου συστηματος
απλα αν μου βαλουν εμενα εδω που ειμαι καπιταλ κοντρολ 1700ε ΔΕΝ ΕΧΩ κανενα προβλημα,ποσο μαλλον ελλαδα που τα εξοδα ειναι πολυ πιο λιγα...
το προβλημα σου ειναι η ευρωζωνη οχι οι κοπριτες του συριζαΦυσικά και υπάρχουν οι τραπεζικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου και ένας σκασμός λύσεις. Φυσικά και το πρόβλημα είναι η έλλειψη χρήματος από την αγορά και η κατεστραμμένη οικονομία. Απλά το νταβατζιλίκι που μας φόρτωσαν οι ηλίθιοι κομμουνιστοσυμμορίτες είναι το θέμα. Επειδή αυτή είναι ανίκανοι και λαμόγια.
έχει καταντήσει βαρετό και αυτό...
μοναδική χαρά μας έχει μείνει ο λέφτης και ο αποκης...
το προβλημα σου ειναι η ευρωζωνη οχι οι κοπριτες του συριζα
Έχουμε και τη σταθερή αξία, τον χαζοβιολάκη το λαδάκη που εσχάτως έχει γίνει το πιστό σκυλί, ο κολαούζος του αναπληρωματικού.
Φυσικά και υπάρχουν οι τραπεζικές συναλλαγές μέσω διαδικτύου και ένας σκασμός λύσεις. Φυσικά και το πρόβλημα είναι η έλλειψη χρήματος από την αγορά και η κατεστραμμένη οικονομία. Απλά το νταβατζιλίκι που μας φόρτωσαν οι ηλίθιοι κομμουνιστοσυμμορίτες είναι το θέμα. Επειδή αυτοί είναι ανίκανοι και λαμόγια.
στα παπάρια μου για το 80% μαλάκα... η πάρτη μου με ενδιαφέρει και μόνον αυτή... και όταν έχω πρόβλημα θα γαμήσω αυτόν που μου το προκαλεί... με κάθε τρόπο κάθε μέσο χωρίς να με νοιάξει αν αυτός είναι καλός για το υπόλοιπο 80%
κατάλαβες μαλάκα καραφλέ με περουκίνι ?
Μακαρι να αρχιζες τις καρπαζιες στον ευαυτο σου,κοιτωντας τον καθρεφτη.Σου δίνω λίγες ώρες να ξαναδιαβάσεις τη μαλακία που ανέβασες πριν αρχίσω τις καρπαζιές.