Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
καταλαβα,,μαλ..ιες χωρες ομως..πανε αργεντινη ηουρουγουαηισως κ κουβα καλυτερα
καταλαβα,,μαλ..ιες χωρες ομως..πανε αργεντινη ηουρουγουαηισως κ κουβα καλυτερα
Καλά ήταν ;-)τα μουνια ,οχι πουτανες μαυρες κ χαλια τετοια,μουναρες νεξτ ντορ ητανε προσσεγισιμες? εστω κ χωρις γλωσσα τα βαιμπς ειναι αισθητα αν υπαρχει φαση..
ποσες κ σε ποσο χρονο ηταν το σουμα σουμαρουμ?κ τι λεβελ?Καλά ήταν ;-)
τα μουνια ,οχι πουτανες μαυρες κ χαλια τετοια,μουναρες νεξτ ντορ ητανε προσσεγισιμες??
δεν βαζεις κανα ποστ στα θρεντ τα αντιστοιχα ,αντι να γραφεις για τον κουλη τις μαλ,,ιες που λες ?? προτεινω!!!!πολυ προσεγγισιμες με τους ξενους
χαρακτηριστικα μου εμοιαζαν αρκετα με ελληνιδες
καμια σχεση δηλαδη με βραζιλιανες φαση ριο (που και εκει πηγα)
το κακο οπως ξαναειπα ητανε η γλωσσα που ουτε ενας/μια στους 30 δεν μιλαει ουτε τα βασικα απο αγγλικα
οποτε αρκετη ωρα ημουνα με google translate και κινητο που καταντησε αρκετα κουραστικο μετα απο 10 μερες.
παντως καλη εμπειρια αλλα δεν νομιζω να ξαναπηγαινα γιατι ο λαος τους εχει εξαθλιωθει πληρως (10 φορες πιο σκατα απο εδω) απολυτη φτωχεια παντου
καλυτερα καποιος να παρει συνταξη στο colonia del sacramento που ειναι 1-2 ωρες με ferry απο το buenos aires και πας ουρουγουαη και αξιζει εκει...οχι μοντεβιδεο...επισης γαματα για φαση ξεκουραση μπανια κτλπ ειναι το piriapolis...αλλα ειναι αρκετα μακρια ...
δεν βαζεις κανα ποστ στα θρεντ τα αντιστοιχα ,αντι να γραφεις για τον κουλη τις μαλ,,ιες που λες ?? προτεινω!!!!
εμενα στα δωματια ειχαν ερθει περσι πελατες ενα ζευγαρι Αργεντινων με ενα παιδακι. Τρομεροι τυποι, η δε γυναικα ηταν 40κατι, φετες. Κυκλοφορουσε με πουκαμισο και εσωρουχο απο κατω μονο, ακομα και με ανοιχτη τη πορτα. Απιστευτα ανετη. Φετος θα ξαναερθει αλλες δυο εβδομαδες. Θα παρει φωτια το χειρογλυκανοτα μουνια ,οχι πουτανες μαυρες κ χαλια τετοια,μουναρες νεξτ ντορ ητανε προσσεγισιμες? εστω κ χωρις γλωσσα τα βαιμπς ειναι αισθητα αν υπαρχει φαση..
μας καβλωσες !!!!εμενα στα δωματια ειχαν ερθει περσι πελατες ενα ζευγαρι Αργεντινων με ενα παιδακι. Τρομεροι τυποι, η δε γυναικα ηταν 40κατι, φετες. Κυκλοφορουσε με πουκαμισο και εσωρουχο απο κατω μονο, ακομα και με ανοιχτη τη πορτα. Απιστευτα ανετη. Φετος θα ξαναερθει αλλες δυο εβδομαδες. Θα παρει φωτια το χειρογλυκανο
Γιατι ειναι ταλαιπωρια να ζευγαρωνεις κοτες? Σαμπως εσυ θα το κανεις? Μονες τους θα το κανουν (?)
Αγχος και καβλα. Απ τη μια να γυροφερνει μισογυμνη κι απο την αλλη ο αντρας της στ αρχιδια του. Μαλλον το θεωρουν φυσιολογικο τι να πω.μας καβλωσες !!!!
παρε κ ον φιντελ για διπλοβαρδιες ,κοιτα μην πας τιποτα αλλοδαπους ταξικα αδελφους γιατι θα τα βιασουν η θα τα φανε ωμα τα ζωντανα...το ζευγάρωμα δεν είναι ταλαιπωρία στις κότες πρέπει να φτιάξεις ειδικούς χώρους όπου θα κλωσήσουν οι κότες τα αυγά μετά τα κοτοπουλάκια θέλουν πολύ φροντίδα να τα ταίζεις στο στόμα κάποιες φορές έχει διαδικασία ενώ με τα κουνέλια ζευγάρωμα ξύλινο κουτάκι με τρύπα για να φτιάξει από το μαλλί της η κουνελομάνα σαν φωλιά γεννάει τα νεογνά τα ταίζει μετά τα χωρίζεις τους δίνεις τροφή και μετά κατσαρόλα
το κουνέλι 90 μέρες από τη γέννα πάει κατσαρόλα και είναι 4 με 5 κιλά 3 κουνελομάνες να έχεις από 1 γέννα 4 μικρά στη χειρότερη 12 κουνέλια άσε που γεννάνε συνέχεια και αντέχουν και πολλά ζευγαρώματα
τον προηγούμενο μήνα σε ένα ζευγάρωμα μια κουνελομάνα γέννησε 7 (λευκό νέας ζηλανδίας πάντα) με κουνέλια φτιάχνεις εύκολα παραγωγή
σε λιγο θα μμας πεις οτι ενα βραδυ μεθυσμενες σε βιασαν κιολας...Αγχος και καβλα. Απ τη μια να γυροφερνει μισογυμνη κι απο την αλλη ο αντρας της στ αρχιδια του. Μαλλον το θεωρουν φυσιολογικο τι να πω.
Επισηςεχει κατσει φαση τυπε να εχω 100% πληροτητα και να ειναι μονο γυναικες. Μαζευονται 3,4,5 ανα δωματιο για να τους ερθει πιο φτηνα
γιατί σου έλειψα?
για το ΚΕΑ ήμουν από τους πρώτους που έκαναν αίτηση την πρώτη μέρα εφαρμογής 1 Φεβρουαρίου και εγκρίθηκε κανονικά από το Μάρτιο θα λαμβάνω επίδομα
σήμερα ήμουν στο χωραφάκι τς μάνας μου έκανα δουλειές ζευγάρωσα τα κουνέλια φύτεψα λάχανα και αγγουράκια και έκανα διάφορες δουλειές γιατί το καλοκαίρι θα φτιάξω ένα δωμάτιο
εσύ έτρωγες μύδια με σαμπάνια πάλι
εχεις δηλ πανω απο 2500 το μηνα για φαγωμα κ σε κολωνει το καπιταλ κοντρολ?
δεν βαρεθηκατε να αναμασατε καραμελες?>
στις κότες πρέπει να φτιάξεις ειδικούς χώρους όπου θα κλωσήσουν οι κότες τα αυγά μετά τα κοτοπουλάκια θέλουν πολύ φροντίδα
για ρε δουκα!!!εγώ έχω ρε... ευτυχώς όχι στην Ελλάδα..
οχι γιατι εχω κοψει τις μαλακιες με πελατισες. Αλλωστε δε μιλαμε για 100 δωματια, σχεδον 20 ατομα συνολοσε λιγο θα μμας πεις οτι ενα βραδυ μεθυσμενες σε βιασαν κιολας...
πουναι? ναρθουμε κι εμεις στις αργεντινες!!!οχι γιατι εχω κοψει τις μαλακιες με πελατισες. Αλλωστε δε μιλαμε για 100 δωματια, σχεδον 20 ατομα συνολο
capital controls για 100 χρονια
για ρε δουκα!!!
τι πινεις τωρα εκει που δεν εχει πιντες???