Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
λαδάκη κάτσε καλά γιατί θα βγεί από την οθόνη σου η χερούκλα μου και θα σου ρίξει φάπα να σβουρίξεις...
Ακου...130 χοληστερίνη ,ο κρασοπατέρας !
εγω που ειμαι gym τυπος απο τα 15 και τωρα ειμαι 40, εχω κοψει κρεας εδω και 12 χρονια, κλπ ειμαι στο 160.φιλε η χοληστερινη του τραμου ειναι off the records...it cannot be beaten
εγω που ειμαι gym τυπος απο τα 15 και τωρα ειμαι 40, εχω κοψει κρεας εδω και 12 χρονια, κλπ ειμαι στο 160.
Φαινεται υπερπαραγει ο οργανισμος μου.
εγω που ειμαι gym τυπος απο τα 15 και τωρα ειμαι 40, εχω κοψει κρεας εδω και 12 χρονια, κλπ ειμαι στο 160.
Φαινεται υπερπαραγει ο οργανισμος μου.
Γέρο ... τραμουντάνα ... εσένα λέω ρε ...
[size=16pt]ΠΩΣ ΜΕΤΡΑΣ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ρε ;;;[/size]
Αύριο που θα έχω κέφια και χρόνο
θα σε πάω καρότσι για τη χοληστερίνη !!!!!!!!
Κανεις δίαιτα και πας το πρωί και δίνεις αίμα ρε μπαστουνόβλαχε ;;;;
Πες μας !!!
Μη μας στερείς το γέλιο !!!
Και αύριο σου υπόσχομαι μία θέση στο club
που εντάχθηκαν πρόσφατα erotiaris26 και άλλοι !!!!!!!!!
Γιατι? λογω οικονομικου προβληματος?εχω κοψει κρεας εδω και 12 χρονια,
και το πρωί έδωσα αίμα στις 9.00 που ξύπνησα...
επαναλαμβάνω στρείδια στην Βαρβάκειο με 8 ευρώ δεν βρίσκεις... βρίσκεις γυαλιστερές, κυδώνια και αχιβάδες σε τιμές από 8-14 ευρώ το κιλό και μύδια με τιμές από 4-7 ευρώ το κιλό...
μάθε μπαλίτσα λέφτη μου...
και στην Βαρβάκειο πουλάνε ψοφίμια και κακής ποιότητας...
dover sole είναι η γλώσσα (ψάρι) που προέρχεται από την Μάγχη ... βάρος από 400-600 γρμ ανά τεμάχιο...
και στα παπάρια μου λέφτη μου... τα βγάζω και τα τρώω... από χτες το μεσημέρι που έφυγα μέχρι πριν μια ώρα που γύρισα στο σπίτι χρέωσα τον πελάτη τα εξής
- 650 ευρώ η αμοιβή μου
- 280 ευρώ το ξενοδοχείο μου (το πλήρωσε απευθείας ο πελάτης)
- 160 ευρώ τα εισητήρια του τραίνου μια ώρα και δέκα λεπτά κάθε διαδρομή πρώτη θέση TGV (το πλήρωσε απευθείας ο πελάτης)
- 500 ευρώ τα φαγητά μου και τα λοιπά μεταφορικά (ταξί σταθμό-ξενοδοχείο, ξενοδοχείο-γραφείο, γραφείο-σταθμός, πάρκινγκ στον σταθμό του Λουξεμβούργου για 24 ώρες)...
οπότε γιατί να με ενδιαφέρει πόσα θα πληρώσω ?
και όλα αυτά για να παρευρεθώ σε μία συνάντηση 3.5 ωρών (9.00-12.30)... 13.15 πήρα το τραίνο και 14.30 ήμουν σπίτι μου...
και το χρήμα αυριο το πρωί θα είναι στον λογαριασμό μου...
και συ μπύρα στον χασάν...
και που είσαι λέφτη μου... η χοληστερίνη μου είναι στο 130 και τα τριγλυκερίδια μου στα 110... το ζάχαρο μου στα 0.9 και όλα τα ζουμιά εντός των φυσιολογικών ορίων...
περπατώ 5 χλμ κάθε μέρα, χτυπάω γυμναστήριο 2-3 φορες την βδομάδα και πισίνα τουλάχιστον μια φορά το δεκαπενθήμερο...
αααα ναι και πηδάω τουλάχιστον μέρα παρα μέρα...
για ένα καφεδάκι πήγα και πάλι άρχισες τις μαλακίες. Λοιπόν παντογνώστη από τις βρυξέλλες στη βαρβάκειο αγορά βρίσκεις στρείδια από 8 έως 14 το κιλό υπάρχουν ελληνικής καλλιέργειας που είναι οικονομικότερα υπάρχουν και καλλιέργεια βρετάνης που είναι ποιο ακριβά
Καλά η γλώσσα δεν σου λέω πόσο έχει το κιλό γιατί θα τρομάξεις μπορείς να βρεις και κάτω από 4ε το κιλό
απλά στον καπιταλισμό κάτι που έδωσες ένα σκασμό λεφτά μπορούσες να τα απολαύσεις στο 1/30 της τιμής
και σου έπιασαν τον κώλο και το χαίρεσαι τώρα αν το θεωρείς έξυπνο τι να σου πώ
όλη μέρα πάνω από ένα πληκτρολόγιο είσαι περπατάς και 5 χιλιόμετρα?
δηλαδή κάποιος τρώει 2 κιλά στρείδια σε ένα γεύμα μαζί με γλώσσα τηγανισμένη σε βούτηρο στα 60 φεύγα και δεν φτάνει η χοληστερίνη σου στα ύψη
ασε μην μετρήσεις την χοληστερίνη την πίεση μέτρα
4 ευρω το κιλο η γλώσσα. Μαλιστα. Ποια γλωσσα? Της πεθερας?για ένα καφεδάκι πήγα και πάλι άρχισες τις μαλακίες. Λοιπόν παντογνώστη από τις βρυξέλλες στη βαρβάκειο αγορά βρίσκεις στρείδια από 8 έως 14 το κιλό υπάρχουν ελληνικής καλλιέργειας που είναι οικονομικότερα υπάρχουν και καλλιέργεια βρετάνης που είναι ποιο ακριβά
Καλά η γλώσσα δεν σου λέω πόσο έχει το κιλό γιατί θα τρομάξεις μπορείς να βρεις και κάτω από 4ε το κιλό
απλά στον καπιταλισμό κάτι που έδωσες ένα σκασμό λεφτά μπορούσες να τα απολαύσεις στο 1/30 της τιμής
και σου έπιασαν τον κώλο και το χαίρεσαι τώρα αν το θεωρείς έξυπνο τι να σου πώ
είπαμε το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά νικολιό... φάε εσύ τα ψοφίμια της βαρβακείου ...
γλώσσα με 4 ευρώ το κιλό ???????????????? ρε νικολιό έχεις φάει ποτέ ψάρι γλώσσα ???
4 ευρω το κιλο η γλώσσα. Μαλιστα. Ποια γλωσσα? Της πεθερας?