tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας
λέφτη μόλις μπήκα δωμάτιο... sofitel στην Place Jourdain
πάρε μάτι
η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας
Φαντάσου να σκάσεις μύτη στην Πλας Βαντόμ με το Κόρσα.
Ο πορτιέρης του Ριτζ θα πάθει πλάκα.
ή στην προμενάντ ντες ανγκλέ ....
θα σκίζουν τις αζάντ προβοκατέρ κυλότες όλες οι γκόμενες ...
στο άντλον στο βερολίνο θα σε χαιρετάνε όλοι οι τούρκοι !
λέφτη μόλις μπήκα δωμάτιο... sofitel στην Place Jourdain
πάρε μάτι
συμφωνα με τον λεφτη πρεπει αμεσως να κανεις check-out να γυρισεις πισω στην Αθηνα να μοιρασεις το 99% της περιουσιας σου και ολων των παρελθοντικων τωρινων και μελλοντικων κερδων στους απορους και να ζησεις με το 1% σε ενα δυαρι στο μενιδι χαχα
και σύμφωνα με τα όσα πιστεύω εγώ θέλω να ψοφήσουν όλοι οι τεμπέληδες και οι αρνητές εργασίας σαν τον λέφτη... αργά και βασανιστικά από πείνα...
ΥΓ δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω όσα χρειάζονται για ανίκανους προς εργασία λόγω ασθένειας, αναπηρίας κλπ κλπ κλπ... σε τεμπέληδες όμως ούτε σέντσι... ψόφο να ξεβρωμίσει ο τόπος..
σωστοςκαι σύμφωνα με τα όσα πιστεύω εγώ θέλω να ψοφήσουν όλοι οι τεμπέληδες και οι αρνητές εργασίας σαν τον λέφτη... αργά και βασανιστικά από πείνα...
ΥΓ δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω όσα χρειάζονται για ανίκανους προς εργασία λόγω ασθένειας, αναπηρίας κλπ κλπ κλπ... σε τεμπέληδες όμως ούτε σέντσι... ψόφο να ξεβρωμίσει ο τόπος..
Ρε σούργελο μαζέψου ,
βάζεις τους ποντίους στην ίδια μοίρα με τα ΣΚΑΤΑ ;
ΥΓ δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω όσα χρειάζονται για ανίκανους προς εργασία λόγω ασθένειας, αναπηρίας
Καλά, έγινε, έχουν κάτι λουλούδια μυρωδάτα και οι ρωσο"πόντιοι".......
παίκτη μου οι σοβαροί σκάνε μύτη με αυτοκίντηο με οδηγό...
Κόρσα πετρέλαιο ........
Αυτους τους εφεραν οι δεξιοι τυπε που ηθελαν φθηνα εργατικα χερια.Ειναι σκατα οι αριστεροι ομως οι δεξιοι ειναι χειροτεροι.Δεν έχει σημασία, ούτε σημαίνει οτι δε σε πιστεύω αλλά όλοι αυτοί οι αλβανορωσοι που μαζεύτηκαν έκαναν τις δουλειές που δε θέλαμε, βαριόμασταν, απαξιώναμε, κουραζόμασταν να κάνουμε εμείς. Έτσι τελικά, φάνηκε οτι στην πράξη σα λαός τους θέλαμε.
και σύμφωνα με τα όσα πιστεύω εγώ θέλω να ψοφήσουν όλοι οι τεμπέληδες και οι αρνητές εργασίας σαν τον λέφτη... αργά και βασανιστικά από πείνα...
Και εσυ εισαι αναπηρος στο μυαλο αλλα δεν σε θεωρω υπαιτιο ρε τυπε.Υπαιτιοι ειναι οι πολιτικοι που εχουν προσλαβει στο δημοσιο ολους τους κοπρους συγγενεις τους,φιλους τους,φιλους των φιλων τους,και τους πληρωνουμε εμεις.Οπως ο καρανικας ενα πραγμα.Αυτοι ειναι οι πραγματικοι αιτιοι ανοητε οχι οι ανεργοι και οι αναπηροι.Και όμως δεν έχουν θεωρηθεί αυτοί σαν αίτιοι της κρίσης.Ούτε οι κόπροι Δ.Υ. ούτε οι ανάπηροι ούτε τα βύσματα.
Αίτιους έχουν θεωρήσει εμάς οι ιθύνοντες.Τους περιμένουμε βέβαια με τις πούτσες ακονισμένες.Ας τολμήσουν.
Και εσυ εισαι αναπηρος στο μυαλο αλλα δεν σε θεωρω υπαιτιο ρε τυπε.Υπαιτιοι ειναι οι πολιτικοι που εχουν προσλαβει στο δημοσιο ολους τους κοπρους συγγενεις τους,φιλους τους,φιλους των φιλων τους,και τους πληρωνουμε εμεις.Οπως ο καρανικας ενα πραγμα.Αυτοι ειναι οι πραγματικοι αιτιοι ανοητε οχι οι ανεργοι και οι αναπηροι.
Yπαιτιοι ειναι μαλακες σαν εσενα πουΚαι εσυ εισαι αναπηρος στο μυαλο αλλα δεν σε θεωρω υπαιτιο ρε τυπε.Υπαιτιοι ειναι οι πολιτικοι που εχουν προσλαβει στο δημοσιο ολους τους κοπρους συγγενεις τους,φιλους τους,φιλους των φιλων τους,και τους πληρωνουμε εμεις.Οπως ο καρανικας ενα πραγμα.Αυτοι ειναι οι πραγματικοι αιτιοι ανοητε οχι οι ανεργοι και οι αναπηροι.
Oι αδελφες της ΝΔ εχουν πελωρια ευθυνηΕδώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ικανός να πει δε φταίμε εμείς αλλά η Ν.Δ. που με τις μαλακίες που έκανε οδήγησε τον κόσμο να τρώει το δικό μας σανό και να έχουν αυταπάτες.Γενικά δε βγάζεις άκρη.Τρελλάκηδες.
οπως και το συριζα,αλλα πιο πολυ οι ναζιστες.και τα αρχιδια που τους υποστηριζουν.Oι αδελφες της ΝΔ εχουν πελωρια ευθυνη
για την καταντια της χωρας
Η ΝΔ πρεπει να καταστραφει οπως το ΠΑΣΟΚ
οπως και το συριζα,αλλα πιο πολυ οι ναζιστες.και τα αρχιδια που τους υποστηριζουν.