barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.298
- Πόντοι
- 5.506
Την τεταρτη εχουμε γενεθλια 2 χρονια κυβερνηση!εχει ετοιμαστει κατι??
Ετοίμασαν ένα ντου στα ΜΜΕ και δημοσιογραφικούς οργανισμούς. Δημοκρατικά πάντα.
Την τεταρτη εχουμε γενεθλια 2 χρονια κυβερνηση!εχει ετοιμαστει κατι??
Ειναι αυτα που θελει να του φαει ο μεγαλοτραπεζιτης, γι'αυτο τον φτωχοποιει!
Κανεις δεν ψαχνει για δουλεια, για αξιοπρεπεια ψαχνουμε αλλα δεν υπαρχει!!
Οπως και κανενα αφεντικο δεν ψαχνει για εργαζομενο, ολοι για ΚΟΛΙΓΟΥΣ ψαχνουνε,
αρα....... πως να βρει εινας υπαληλος δουλεια αφου το ενα δεν χρειαζεται και το αλλο δεν υπαρχει?
Εμενα της μανας μου ομως το σπιτι το πηρε, γιατι ΕΣΥ ο εργοδοτης δεν την πληρωνες...............Εύκολες δικαιολογίες. Εμένα ούτε σπίτια ούτε οικόπεδα μου πήρε ο τραπεζίτης και την αξιοπρέπεια μου την έχω μέσω της επαγγελματικής και κοινωνικής μου παρουσίας. Δουλειές υπάρχουν, εργαζόμενοι με όρεξη δεν υπάρχουν.
Εμενα της μανας μου ομως το σπιτι το πηρε, γιατι ΕΣΥ ο εργοδοτης δεν την πληρωνες...............
Να πουλαγες την Mercedes και να μην πηγαινες διακοπες περσι στην palma de malorca!Μπερδεύεσαι, αν εγώ ο εργοδότης δεν την πλήρωνα ή την απέλυσα είναι επειδή ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ να την πληρώνω. Και επειδή έχω και γω δουλειά, σπίτι, οικογένεια τι έπρεπε να κάνω, να την πληρώνω για να τα χάσουμε στο τέλος ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;
Οπως και κανενα αφεντικο δεν ψαχνει για εργαζομενο, ολοι για ΚΟΛΙΓΟΥΣ ψαχνουνε,
Εύκολες δικαιολογίες. Εμένα ούτε σπίτια ούτε οικόπεδα μου πήρε ο τραπεζίτης και την αξιοπρέπεια μου την έχω μέσω της επαγγελματικής και κοινωνικής μου παρουσίας. Δουλειές υπάρχουν, εργαζόμενοι με όρεξη δεν υπάρχουν.
Να πουλαγες την Mercedes και να μην πηγαινες διακοπες περσι στην palma de malorca!
Το "μη χειρών"
[/Aquote]
Αν δεν ξέρεις ούτε τι σημαίνει μια λέξη, ούτε πως γράφεται, ούτε πως τονίζεται, άστο καλύτερα.
Να πουλαγες την Mercedes και να μην πηγαινες διακοπες περσι στην palma de malorca!
Αυτοι ειναι που καταστρεφονται απο τους αλλους..... αλλα αντι να τους πολεμησουν κρυβονται πισω απο το "Η αγορα θα τα ρυθμισει ολα"!Υπερβαλλεις τυπε....παντα είχα καλους εργοδότες με πολύ καλές αποδοχες, μπονους, προσθετη ασφάλιση, δωροεπιταγες, εταιρικό αυτοκινητο και κινητο, εταιρική πιστωτική καρτα για επαγγελματικα γεύματα.
Στο μανατζεμεντ (ναι και εγω τα ιδια σχολεια εχω βγαλει!!) μας μαθανε οχι ο ηγετης πρεπει να κινητοποιει τον εργαζομενο για να δουλεψει, να εμπνευστει, να γινει καλυτερος και να παραξει για την εταιρια και την κοινωνια.Φυσικά υπάρχουν και καποιοι κακοί εργοδότες που θα επρεπε να τιμωρουνται, αλλά και κακοι εργαζόμενοι, τεμπέλιδες ή αχρηστοι, αυτοί ας ψωφήσουν...
Αυτοι ειναι που καταστρεφονται απο τους αλλους..... αλλα αντι να τους πολεμησουν κρυβονται πισω απο το "Η αγορα θα τα ρυθμισει ολα"!
Στο μανατζεμεντ (ναι και εγω τα ιδια σχολεια εχω βγαλει!!) μας μαθανε οχι ο ηγετης πρεπει να κινητοποιει τον εργαζομενο για να δουλεψει, να εμπνευστει, να γινει καλυτερος και να παραξει για την εταιρια και την κοινωνια.
Αρα τεμπελης δεν υπαρχει, κακος ηγετης υπαρχει!
Τι λες ρε φίλε; Σωραίος ρε συ. Γιατί να μην πούλαγε η μαμά το σπίτι πριν την πνίξουν τα χρέη; Και δε μου λες, μήπως η μαμά πήρε το σπίτι των 200.000 χωρίς προκαταβολή και με αποπληρωμή σε 40 χρόνια επειδή κάποτε νόμιζε οτι επι 40 χρόνια θα έχει την ίδια δουλειά και τον ίδιο μισθό;; Γιατί εγώ σαν εργοδότης/επιχειρηματιίας δε θεώρησα ποτέ, τίποτα δεδομένο.
Μήπως πήρε και κανένα αυτοκινητάκι παράλληλα με δόσεις; Μήπως και πιστωτική; Μήπως και κανένα διακοποδάνειο;
Γιατί κάτι τέτοιοι είναι που τους πήραν οι τραπεζίτες πίσω τα σπίτια που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ.
Αυτοι ειναι που καταστρεφονται απο τους αλλους..... αλλα αντι να τους πολεμησουν κρυβονται πισω απο το "Η αγορα θα τα ρυθμισει ολα"!
Στο μανατζεμεντ (ναι και εγω τα ιδια σχολεια εχω βγαλει!!) μας μαθανε οχι ο ηγετης πρεπει να κινητοποιει τον εργαζομενο για να δουλεψει, να εμπνευστει, να γινει καλυτερος και να παραξει για την εταιρια και την κοινωνια.
Αρα τεμπελης δεν υπαρχει, κακος ηγετης υπαρχει!
Οχι, της το πηραν επειδη απλα μπορουσαν, ενω του εργοδοτη δεν του πηραν τιποτα γιατι εβαλε σαν τους τζιχαντιστες μπροστα σαν ασπιδα τους εργαζομενους και εκβιασε το κρατος οτι αν του ζητησει λεφτα θα τους απολυσει και θα παει στη Βουλγαρια.
Και απο την αλλη εκβιασε και τους εργαχομενους οτι αν θελουν λεφτα θα πανε..... στον ΟΑΕΔ!
Το συστημα που ο εκβιαστης εχει δικιο και ο εκβιαζομενος αδικο....... δημοκρατικο δεν το λες!!!
Αυτο που 150 χρονια τωρα οι εργοδοτες δεν εχουν μπορεσει να καταπιουν την πιο απλη κατακτηση του λαου που ειναι το 8-ωρο, με ξεπερναει!!Καλά αυτά αλλα προυποθέτουν μια ομάδα που ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ την εξέλιξη και την πρόοδο που θα έρθει στην επιχείρηση και αυτή θα φέρει εξέλιξη και στου συμμετέχοντες. Εδώ όμως υπερισχύει το μότο 8 ώρες δουλειά 8 διασκέδαση 8 ύπνος.
Τεμπελης δεν ειναι κανενας γιατι πολυ απλα πρεπει να βρει λεφτα για να ζησει!Διαφωνώ με το συμπέρασμα τυπε... περαν των ικανοτητων που διαθέτει ο καθένας, που φυσικά διαφέρουν από ατομο σε ατομο, ρολο παιζει και η πραγματική επιθυμια για εργασία. Αν καποιος είναι τεμπέλης δεν τον αλλαζεις, χαμενος κόπος.....
Αν μαλιστα υπαρχει και ιδεολογικο κομμουνιστογενες υποβαθρο σταματάς καθε προσπάθεια.
Αυτο που 150 χρονια τωρα οι εργοδοτες δεν εχουν μπορεσει να καταπιουν την πιο απλη κατακτηση του λαου που ειναι το 8-ωρο, με ξεπερναει!!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ?? ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?? ΤΟΝ ΚΑΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ (350τμ)? ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ SKYPE ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ (στην οξφορδη)?? ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ (στην πισινουλα του, 100μ)??
ΕΕΕΕ??? ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΕΕΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!! ΑΥΤΟΣ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!!
Αυτο που 150 χρονια τωρα οι εργοδοτες δεν εχουν μπορεσει να καταπιουν την πιο απλη κατακτηση του λαου που ειναι το 8-ωρο, με ξεπερναει!!
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ?? ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?? ΤΟΝ ΚΑΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΟΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ (350τμ)? ΤΙ ΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ SKYPE ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ (στην οξφορδη)?? ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ (στην πισινουλα του, 100μ)?? ΕΕΕΕ???
ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΕΕΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!!! ΑΥΤΟΣ ΝΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!! ΦΤΟΥ ΣΑΣ!!
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!!
Γιατι αν δουλεψεις 3-4 ωρες:Το 8ωρο καθιερωθηκε το 1880 τοσο δηλαδη με την τεχνολογια στα επιπεδα εκεινης της εποχης. Υποτιθεται οτι 8 ωρες μεση κοινωνικη εργασια με τα μεσα εκεινης της εποχης, μπορουσαν να ταισουν την ανθρωποτητα.
Με τα σημερινα μεσα και τεχνολογια 3-4 ωρες θα υπεραρκουσαν. Απορω γιατι δε γινεται αυτο κυριο ζητημα της αριστερας σημερα.
Και οχι μονο αυτο,αλλα ολισθαινει η ανθρωποτητα σε εποχες προ 8ωρου.