εμένα ο εισαγγελέας ούτε που θα με ακουμπούσε τον διευθυντή της υπηρεσίας θα ακουμπούσε αν και δεν νομίζω καθώς εξαιρούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι περί ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων εν ώρα εργασίας
επίσης χωρίς να θέλω να σε τρομάξω πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι μέσω του ταξις έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σου δεδομένα καθώς πολλές υπηρεσίες πλέον συνδέονται με το ταξις
αν δεν θές να φαίνονται τα ποσά μπορείς να πάς στην εφορία και να ζητήσεις αντίγραφο βεβαίωση απόδοσης αφμ από το μητρώο
αλήθεια ο δικηγόρος αλέξις που έχει χαθεί?
ναι αλλά αυτοί έχουν πρόσβαση μέσω του συστήματος που σημαίνει ότι η πρόσβαση τους καταγράφεται και ανα πάσα στιγμή η αστυνομία μπορεί να δεί ΠΟΙΟΣ έψαξε στα φορολογικά μου δεδομένα...
ένα κωλόχαρτο το οποίο θα κυκλοφορεί από γραφείο σε γραφείο γύρευε ποιά μάτια μπορούνε να το δούνε...
εκτός φυσικά αν ο υπάλληλος που το παρέλαβε είναι και υπεύθυνος στην περίπτωση που διαρρεύσουν τα προσωπικά δεδομένα...
για παράδειγμα ξέρω ότι έδωσα το εκκαθαριστικό μου στην ΔΕΗ στον κο Παπαρίδη και στην Εθνική στον κο Κωλοτρυπίδη (υπάλληλοι που το παραλάβανε)...
ξαφνικά βλέπω τα οικονομικά μου στοιχεία δημοσιευμένα (η απλούστερη των περιπτώσεων)... στέλνω εισαγγελέα και μηνύω Παπαρίδη και Κωλοτρυπίδη...