ναι βέβαια με 75 λίρες την εβδομάδα και το νοίκι σε ένα δωμάτιο περνάνε υπέροχα... λιγότερα παίρνουν από εδώ...
γιατί να εργαστώ στα χωράφια ? δόξα τον πανάγαθο δουλειά έχω και θα έχω μέχρι να βγώ σε σύνταξη καλοπληρωμένη κιόλας .. .αλλά δεν κάνω μούτρα όταν χρειάζεται να αλλάξω πόλη ή ακόμηκαι χώρα για να δουλέψω ούτε κατεβάζω τα μούτρα μου όταν χρειαστεί να κάτσω 24ωρο ούτε το παίζω βαρύ πεπόνι όταν χρειαστεί να ταξιδέψω αργία για να είμαι την επόμενη μέρα στον πελάτη...
και που είσαι δεν έχω μείνει με αυτά που έμαθα στα πανεπιστήμια... συνέχεια διαβάζω, παρακολουθώ, ενημερώνομαι και στην άδεια μου ξοδεύω το 10% της για να παρακολουθήσω και κανένα σεμινάριο αν χρειάζεται για κάτι καινούργιο...
κατάλαβες βλάκα γιατί εγώ θα έχω πάντα δουλειά και συ θα ζητιανεύεις το επίδομα και θα με ανέχεσαι να σε βρίζω ? γιατί είσαι ένα σκουπίδι της κοινωνίας, ένα παράσιτο που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη να παλέψει για να μπορεί να συντηρεί με ψηλά το κεφάλι τον εαυτό του... αυτό είσαι δεν είσαι ούτε αριστερός ούτε αλληλέγγυος ... ένα σκουπίδι είσαι που προσπαθεί με κάθε τρόπο να την βγάζει στις πλάτες των άλλων...
ενώ εδώ με 200€ το μήνα σε φτάνει να νοικιάσεις ένα δωμάτιο και να πληρώνεις φαί και λογαριασμούς
όσο για τη λύση σου την ξέρουμε να πλενόμαστε μια φορά στις 10μέρες
επίσης εκτός από της 75 λίρες τη βδομάδα παίρνουν κι άλλα αν παρακολουθούν σεμινάρια κατάρτισης
έτσι ο φίλος μου έχει δίπλωμα χειριστή κλάρκ, δίπλωμα ελαιοχρωματιστή, δίπλωμα δασκάλου αγγλικών για μαθητές που θέλουν να δώσουν για lower,δίπλωμα ecdl, δίπλωμα φιλοξενίας, και αρκετά άλλα
επίσης παίρνει και ένα βοήθημα επειδή έχει υιοθετήσει δύο αδέσποτες γάτες όπου τις πάει 1 φορά στις 10 μέρες για έλεγχο στις αρμόδιες υπηρεσίες
αυτόν λοιπόν εσύ τον τροφοδοτούσες με τους φόρους σου που πλήρωνες στο ηνωμένο βασίλειο
α και για να μην μου πείς το κλασικό ναι πήγε 1 μήνα στα 2 χρόνια στα εργόστασιο ανακύκλωσης σκουπιδιών θες να σου πω πως έξυνε τα αρχίδια του στο εργοστάσιο καθώς δεν μπορούσαν να του πουν τίποτα?
επίσης και αλληλέγγυος είμαι και αξιοπρέπεια έχω και εφόσον δεν έχεις εργαστεί ο ίδιος στα χωράφια δεν μπορείς να προτρέπεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο