master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
αυτοι ομως δεν ειχαν σαμαρα βενιζελο και τσιπρα
Ξεστραβωθείτε μαλάκες δραχμολάγνοι. Το ίδιο ΔΝΤ και μνημόνιο πέρασε κι από εκεί. ΖΩΑ.
Ξεστραβωθείτε μαλάκες δραχμολάγνοι. Το ίδιο ΔΝΤ και μνημόνιο πέρασε κι από εκεί. ΖΩΑ.
μην ζηλεύεις ανάπηρος άνω του 67 τοις εκατό![]()
![]()
σέβομαι απόλυτα το πρόβλημά σου και ξέρω ότι το κράτος δεν κάνει τίποτε για τους ΑΜΕΑ
αλλά επίδομα 3000€ το μήνα σε ΑΜΕΑ το ελληνικό κράτος δεν δίνει
όσα ΦΕΚ και να διάβασα δυστυχώς δεν είδα κάτι
σέβομαι απόλυτα το πρόβλημά σου και ξέρω ότι το κράτος δεν κάνει τίποτε για τους ΑΜΕΑ
αλλά επίδομα 3000€ το μήνα σε ΑΜΕΑ το ελληνικό κράτος δεν δίνει
όσα ΦΕΚ και να διάβασα δυστυχώς δεν είδα κάτι
που είσαι ρε λέφτη ? την έκανες την αίτηση για το επίδομα τεμπελιάς ?
20ι Ιανουαρίου ανοίγει το πρόγραμμα
και δεν είναι επίδομα τεμπελιάς επίδομα αξιοπρέπειας είναι μη ξεχνάς ότι εδώ και 5 μήνες ούτε ταμείο ανεργίας δεν παίρνω
20ι Ιανουαρίου ανοίγει το πρόγραμμα
και δεν είναι επίδομα τεμπελιάς επίδομα αξιοπρέπειας είναι μη ξεχνάς ότι εδώ και 5 μήνες ούτε ταμείο ανεργίας δεν παίρνω
To τριτο το μακρυτερο θα παρεις λεφτη
απο την στιγμη που ανακοινωσανε οτι θα παρουνε το ιδιο επιδομα τα ταξικα αδερφια σου οι λαθροπροσφυγομεταναστες
ηδη βαλανε επιπλεον κριτιρια(σχεδον μηδενικες καταθεσεις στην τραπεζα) και μεχρι να ανακοινωθει θα μπουνε και αλλα κριτηρια και θα το παρουνε μονο γυφτοι και εσυ θα μεινεις παλι με το πουλι στο χερι
γιατί πιστεύεις ότι έχω καταθέσεις στην τράπεζα? η νομίζεις ότι έχω εισόδημα?
έχεις σπίτι... αυτοί που δεν έχουν προηγούνται... και επειδή οι γύφτοι δεν έχουν σπίτι θα το πάρουν αυτοί και οι λάθροι και συ θα μείνεις με το πουλί στο χέρι
αφου δεν δουλευες στην δεη και μετα αλλους 6 μηνες επιδομα ανεργιας?
που τα φαγες 5 χιλιαρικα αφου τιποτα δεν ξοδευεις ολα δωρεαν κουπονια και επιδοματα
το ΦΕΚ ορίζει σαν κριτήριο την ακίνητη περιουσία έως 90.000€
εμένα η αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας μου είναι 30.000€
ναι αλλα΄το χρήμα είναι περιορισμένο (έχει πλαφόν) και όποιος προλάβει...
Ποιο φεκ και ξεφεκ
σε μια νυχτα παιρνανε τροπολογια και αλλαζουν οτι θελουνε (ηδη κατα 90% οπως λενε αλλαξανε το κριτηρια οι καταθεσεις απο 6.000 πηγανε στα 1.000 ευρω
νομιζεις οτι δεν θα αλλαξουνε και τα αλλα?)
για αυτο δεν γινονται ακομα οι αιτησεις μεχρι να βρουνε τι αλλα κριτηρια να βρουνε γιατι τα λεφτα που δινουν σε σχεση με αυτους που θα το παιρνανε δεν φτανουν σε τιποτα
δηλωσε λαθροπροσφυγας μονο ετσι παιζει να το παρεις![]()
τα κριτήρια έχουν είδη προβλεφθεί στους δήμους που δίνεται πιλοτικά το πρόγραμμα και τα κριτήρια δεν αλλάζουν
δυστυχώς το κράτος εμάς τους άπορους μας έχει γραμμένους όπου δεν φρόντισε στην ώρα του να φτιάξει ένα σωστό σύστημα ενώ είχε άπλετο χρόνο απλά τώρα την τελευταία στιγμή θα δεί πως θα τα μπαλώσει
στην αρχή έλεγε οι αιτήσεις να γίνουν στο κεπ για αυτούς που έχουν μεταβολές τους τελευταίους 6 μήνες μετά
μετά βγήκαν και είπα θα φρακάρουν τα κεπ ας τους στείλουμε στην πρόνοια των δήμων
οι υπάλληλοι των δήμων δεν γνωρίζουν το σύστημα θέλουν 15 μέρες να εκπαιδευτούν στο σύστημα και τις προυποθέσεις πίσω το πρόγραμμα
μετά θέλουν να συνεργαστούν και με τη δεη για να δούν που ηλεκτροδοτήτε το κάθε άτομα που θα παίρνει το επίδομα (είναι το ρολόι της δεη στο όνομά του?) πάμε πάλι πίσω μέχρι να συνεργαστούν τα συστήματα άσε που τις πρώτες 3 μέρες είμαι σίγουρος ότι α πέει το σύστημα
εσύ δεν είσαι άπορος ... τεμπέλης είσαι ...