αν νομίζεις ότι τους εκμεταλλεύομαι που κάνω αγορά ενός αγαθού που αγοράζει όλος σχεδόν ο κόσμος και όχι η πολυεθνική βιομηχανία που παράγει και εκμεταλλεύεται τα υπερκέρδη του προιόντος τι να πώ δεν μπορώ να στο εξηγήσω ποιο απλοικά
2ον αφού υπάρχουν πολλών ειδών άνεργοι γιατί δεν υπήρχαν πριν το 2010? ξαφνικά αποφάσισαν το 2010 και μετά να μην εργάζονται και να είναι άνεργοι? καταλαβαίνεις ότι δεν απαντάς λογικά.Επίσης γιατί να εργάζεται κάποιος 12 ώρες για 500€ δηλαδή για χρήματα ποιο κάτω και από το βασικό μισθό? γιατί να μην κόβει κώλους το κράτος σε εργοδότες που δεν τηρούν την εργατική νομοθεσία και απασχολούν εργαζόμενους πέραν του ωραρίου τους?
και τέλος σου μοιάζω για άνθρωπος που ζώ πάνω από το επίπεδο διαβίωσης? γιατί το κράτος με θεωρεί άπορο
νομίζεις ότι μου περισσεύουν 50€ η ότι εισπράττω από πουθενά??
Να σου απαντησω :
Και εσυ τους εκμεταλευεσαι και η πολυ εθνικη. Ειπα οτι αν εσυ και εγω και ο διπλα δεν αγοραζαμε δεν θα εβρισκε πατημα η καθε εταιρεια να εχει παιδακια να εργαζονται για να βαζουμε εμεις τα χρωματιστα σε προγραμμα οικονομιας.
Υπηρχαν και θα υπαρχουν ανεργοι αλλα αν θυμασαι καποτε ο βασικος μισθος ηταν 800 ευρω. Σημερα η τα χρηματα βγαινουν πολυ πιο δυσκολα και η αγορα ειναι επισης πολυ απαιτητικη. Να σου θυμίσω οτι υπηρχαν ατομα στο δημοσιο που πληρονονταν για να κοιτανε προπελες να γυρνανε? Το ζητημα για να παει καλα μια οικονομια δεν ειναι να εχουν ολοι δουλεια ακομα και αν κοιτανε το ταβανι. Αλλα οσοι εργαζονται να παραγουν εργο. Η εργασια δεν ειναι δικαιωμα. Ειναι προνόμιο που το αποκτας με κοπο και ιδρώτα. Στην Ευρωπη του 2017 anyway.
Δεν μου μοιαζεις για τιποτα ουτε και σε ξερω. Δεν μιλαμε προσωπικα αλλα συνολικα. Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι σε ενα site με πουτανες (πολυ ακριβο σπορ) δεν περιμενω να βρω (ως επί το πλείστον) και τους φτωχότερους των Ελληνων.
Αλλοστε οταν καποιος δεν εχει να φαει δεν δινει εστω και 10 ευρω για να πηδηξει αλλα τα κραταει για super market. Δεν μιλαω προσωπικα ετσι?