SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.129
- Πόντοι
- 6.796
στο ΗΒ παράσιτο το χρήμα φτάνει για τα επιδόματα (το ζούνε είναι κάτι σχετικό καλύτερα είναι το δεν ψοφάνε της πείνας) και για να πληρώνουν τις δόσεις του χρέους της χώρας...
στην Ελλάδα το χρήμα δεν φτάνει και προτιμώ να πηγαίνει στην εξόφληση των χρεών παρά να δίνεται σαν επίδομα σε παράσιτα σαν και σένα...
ενώ εδώ με το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης των 200€ το μήνα λύνεις όλα σου τα προβλήματα
ναι το ηνωμένο βασίλειο δεν έχει χρέος
το άλλο με το τοτό δεν στο είπαν να φανταστώ
το 90% του αεπ είναι το χρέος του ηνωμένου βασιλείου και μάντεψε συνεχώς αυξάνεται
όχι δεν πάω πάνω στην πλατεία για μπύρα πάω στα μαγαζιά η στην κωλλέτη η στη μεσολογγίου (καραγκιόζη,χασάν, πέντε δρόμοι,υποβρύχιο)
Οντως ειναι ηλιθιος οποιος πιστευει οτι οι δανειστες θα δεχονταν αυτα τα μετρα.![]()
πες τα ρε μητσαρα!
ευτυχως που ειμαστε πανεξυπνος λαος και καναμε την πολιτικη αλλαγη το 2015
απο του χαρου τα δοντια γλιτωσαμε...
ουτε να το σκεφτομαι δε θελω να εφαρμοζοταν το μαιλ χαρδουβελη
ποσα ζηταγαν οι δανειστες;Οντως ειναι ηλιθιος οποιος πιστευει οτι οι δανειστες θα δεχονταν αυτα τα μετρα.
Που δεν τα δεχτηκαν.
Οντως ειναι ηλιθιος οποιος πιστευει οτι οι δανειστες θα δεχονταν αυτα τα μετρα.
Που δεν τα δεχτηκαν.
εδω δε ξερει ποσα ζηταγαν,Ποιός το λέει αυτό;
Ειχαν παει σημερα στο υπουργειο Εσωτερικων υπαλληλοι σε ΟΤΑ.Και έσπρωχναν,φωναζαν Λαε,πολεμα,εκαναν φασαρια,τους επνιγε το δικιο.Τα αιτήματα τους;Θελουν υπαλληλοι με συμβαση ορισμενου χρονου,κατω κι από 2 χρονια,να συνεχισουν να δουλευουν λες και δε το ηξεραν πριν.Ζητουν να μονιμοποιηθουν λεει,αυτο είναι το σωστο.Τι λετε ρε ζωα,σοβαρα;Επειδη τρυπωσατε εσεις με ένα μπιλιετακι εχετε το θρασος να θελετε να γινετε αοριστου χρονου;Μα καλυπτουμε λεει παγιες ανάγκες στις υπηρεσίες που εργαζόμαστε.Σοβαρα;Ωραια, αφου καλύπτετε παγιες και διαρκεις ανάγκες και σας χρειαζεται ο δημος που δουλευετε,να τους απολυσει ολους αμεσως και να καλυψει τις θεσεις με επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.
το ξέρεις ότι οι συγκεκριμένοι μπορεί να δουλεύουν με συμβάσεις 3 και 4 χρόνια? σπαστά με διαλείμματα
έχεις βιώσει ποτέ σου την ανεργία?
έχεις βιώσει πως είναι να ζεις με μηδαμινά εισοδήματα η να μην έχεις χρήματα για να τραφείς?
Το ειπα προηγουμένως.Αν δουλευουν με συμβαση ορισμενου χρονου,φυσικα και ξερουν ότι πρόκειται να απολυθουν,Αν παλι καλυπτουν παγιες και διαρκεις ανάγκες;Συμβαινει κι αυτό,δε το αμφισβητω.Πολυ ωραια.Να απολυθουν αμεσα και να καλυψουν τη θεση τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.Η μηπως αυτοι δεν ειναι ανεργοι.Σαν το πλεονασμα της κυβερνησης,του κρατους μας.Τι πλεονασμα δηλαδή,αν δε πληρωσω για ένα μηνα ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΕΝΦΙΑ,εφορια,κι εγω πλεονασμα θα εχω.Αλλα εστω,αυτο το πλεονασμα.Που τα δινει ξενα χρηματα;Ξενα βεβαια.Τα πηρε ο συνταξιούχος αντι να τα παρει ενας επιχειρηματιας που του χρωστάει το Δημοσιο και τον παιρνουν κάθε λιγο και λιγακι οι υπαλληλοι του και ρωτάνε,ποτε θα πληρωθούμε εμεις.Αυτοι δε πεινανε;το ξέρεις ότι οι συγκεκριμένοι μπορεί να δουλεύουν με συμβάσεις 3 και 4 χρόνια? σπαστά με διαλείμματα
έχεις βιώσει πως είναι να ζεις με μηδαμινά εισοδήματα η να μην έχεις χρήματα για να τραφείς?
Το ειπα προηγουμένως.Αν δουλευουν με συμβαση ορισμενου χρονου,φυσικα και ξερουν ότι πρόκειται να απολυθουν,Αν παλι καλυπτουν παγιες και διαρκεις ανάγκες;Συμβαινει κι αυτό,δε το αμφισβητω.Πολυ ωραια.Να απολυθουν αμεσα και να καλυψουν τη θεση τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.Η μηπως αυτοι δεν ειναι ανεργοι.Σαν το πλεονασμα της κυβερνησης,του κρατους μας.Τι πλεονασμα δηλαδή,αν δε πληρωσω για ένα μηνα ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΕΝΦΙΑ,εφορια,κι εγω πλεονασμα θα εχω.Αλλα εστω,αυτο το πλεονασμα.Που τα δεινει ξενα χρηματα;Ξενα βεβαια.Τα πηρε ο συνταξιούχος αντι να τα παρει ενας επιχειρηματιας που του χρωστάει το Δημοσιο και τον παιρνουν κάθε λιγο και λιγακι οι υπαλληλοι του και ρωτάνε,ποτε θα πληρωθούμε εμεις.Αυτοι δε πεινανε;
Το ειπα προηγουμένως.Αν δουλευουν με συμβαση ορισμενου χρονου,φυσικα και ξερουν ότι πρόκειται να απολυθουν,Αν παλι καλυπτουν παγιες και διαρκεις ανάγκες;Συμβαινει κι αυτό,δε το αμφισβητω.Πολυ ωραια.Να απολυθουν αμεσα και να καλυψουν τη θεση τους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ.Η μηπως αυτοι δεν ειναι ανεργοι.Σαν το πλεονασμα της κυβερνησης,του κρατους μας.Τι πλεονασμα δηλαδή,αν δε πληρωσω για ένα μηνα ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΕΝΦΙΑ,εφορια,κι εγω πλεονασμα θα εχω.Αλλα εστω,αυτο το πλεονασμα.Που τα δινει ξενα χρηματα;Ξενα βεβαια.Τα πηρε ο συνταξιούχος αντι να τα παρει ενας επιχειρηματιας που του χρωστάει το Δημοσιο και τον παιρνουν κάθε λιγο και λιγακι οι υπαλληλοι του και ρωτάνε,ποτε θα πληρωθούμε εμεις.Αυτοι δε πεινανε;
το ξέρεις ότι οι συγκεκριμένοι μπορεί να δουλεύουν με συμβάσεις 3 και 4 χρόνια? σπαστά με διαλείμματα
το κράτος δεν πρέπει να προνοήσει για αυτούς τους ανθρώπους? τι θα γίνουν μετά?πως θα επιβιώσουν? που θα βρουν αντίστοιχη θέση εργασίας?
Εσυ εχεις βιωσει να εχεις να πληρωσεις ενοικιο, ΤΕΒΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, εφορια, δανειο, υπαλληλο και να μη σε φτανουν ?
Εχεις βιωσει να εισαι ο υπαλληλος και να εχεις κι εσυ δανειο, ΔΕΗ, ΟΤΕ, νερο κτλ να σου κανει μειωσεις και να εισαι απληρωτος μηνες ?
Και στο τελος να σου λεει : Μεγαλε ως εδω ηταν, τον αλλο μηνα το κλεινω το μαγαζι, θα παρεις οτι σου χρωσταω και καλη τυχη......
Και σχεδον 47 χρονων να πηγαινεις μεταναστης.
Αλλα μαθανε ολοι πως να "τρουπωσουν" στο δημοσιο και μετα περα βρεχει.
πως έχεις βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν πληρώνω δεη οτε ευδαπ κοινοχρηστα?
επίσης ποιος σου έχει πεί ότι δεν έχω απολυθεί? η ότι δεν έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα?