jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
(που νομίζω δεν θα χρειαστεί γιατί θα έχουμε την μεταγραφή των 2 βουλευτών κάποια στιγμή) .
αποστασιες ονειρευεστε
(που νομίζω δεν θα χρειαστεί γιατί θα έχουμε την μεταγραφή των 2 βουλευτών κάποια στιγμή) .
Έχει κολλήσει το στόκιασμα με την ανοχή.Δεν χρειάζεται να δώσει ο ποταμόφλομπας ανοχή τώρα.Μόνο να υπερψηφίσει νομοσχέδια με τα οποία συμφωνεί.Ανοχή αν χρειαστεί να δώσει (που νομίζω δεν θα χρειαστεί γιατί θα έχουμε την μεταγραφή των 2 βουλευτών κάποια στιγμή) θα την δώσει μόνο αν απειλείται να τον ρίξει ο ψεκασμένος.
Έλα δε θέλει κόπο,θέλει τρόπο.
Ούτε ο Γιατρομανωλάκης ούτε ο Τατσόπουλος βγήκαν βουλευτές με το Ποτάμι.
Είπα εγώ ότι δεν είναι γυρολόγοι. Αλλά δε θυμάμαι να έχουν κάνει δηλώσεις του στυλ "αν δε πάρει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγω από την Ελλάδα". Ο Ψαριανός έχει δηλώσει πως "αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος θα φύγω για την Αλβανία".
Θα υπάρξουν παραπάνω από 2 "μετεγγραφές".
Το πολιτικό παρασκήνιο έχει πάρει ήδη φωτιά.![]()
![]()
Νικολακοπουλος τωρα στο μεγκα. Κηφισια, φιλοθεη, ψυχικο εδωσαν 48% ΝΔ. Κατα τα αλλα οι βολεμενοι ηταν συριζα.
Kαι στα 3Β ειχαμε 40-45%Κ από την Αττική ριβιέρα είχαμε στας Γλυφάδας στα ψηλά το πιτσαδόρικο επιτελείο.
το θεμα δεν ειναι να εχουμε οφελος προσωπικα αλλα να μην υπαρχουν στην χωρα ανθρωποι που υποφερουν απο το κρυο την πεινα την φτωχεια
γενικα το κρατος πρεπει να εφαρμοζει μια ισονομια ισοκατανομη ακομα και στον πλουτο και στα εισοδηματα
αν δεν κοιταζαμε το προσωπικο συμφερον αλλα το συνολικο θα ηταν πολλυ καλητερα τα πραγματα
εγω ας πουμε σαν ανεργος που ειμαι ψαχνω να ιδρυσω κατι μεσω ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ (κοινωνικη συναιτεριστικη επιχειρηση) να βρω 5 φιλους να ιδρυσουμε κατι με κεφαλαιο ξερω γω χαμηλο 2.000 ο καθενας να μοιραζομαστε βαρδιες (τηρηση αυστηρα του 8 ωρου) με καταστατικο να βαλουμε σαν στοχο τα 700€ το μηνα εισοδημα ο καθενας
βλεπω το χαρτη τωρα με τους νομους και ποιος τους πηρε
και οι ελαχιστοι μπλε νομοι
ειναι αυτοι που εχουν τα πιο γκαγκα και σκατοψυχα συντηρητικα ατομα![]()
μεσσηνια, λακωνια, τριπολη, αργολιδα
πελλα, κιλκις, σερρες, δραμα, καστορια και κανα 2 ακομα
τα μεγαλα αστικα κεντρα
αττικη, θεσσαλονικη ,πατρα, λαρισα, ηρακλειο, βολος
γιαννενα, καβαλα, αγρινιο
ειναι τιγκα στους προοδευτικους ανθρωπους![]()
Kαι στα 3Β ειχαμε 40-45%
Εδώ θα διαφωνήσω. Σύμφωνοι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλούς γραφικούς.
Αλλά το οικονομικό επιτελείο (Σταθάκης, Δραγασάκης κλπ) τί
έχει να ζηλέψει από Χαρδούβελη, Στουρνάρα;
Τώρα θα μου πεις αυτοί απόφάσιζαν, σωστό κι' αυτό.
μπα γιατί ??? ίσα και όμοια όλοι ???
πολλά... οι πρώτοι ήταν επιτυχημένοι ακαδημαικοί αλλά και επαγγελματίες οι δεύτεροι είναι μικρομεσαίου βεληνεκούς ακαδημαικοί και αποτυχημένοι κρατικοδίαιτοι...
μην το βλεπεις μονοπλευρα ας πουμε εχεις μια καφετερια οπου το αφεντικο καθετε και τα ξυνει βγαζει ολο το κερδος και εχει 5 υπαλληλους που τους εκμεταλευετε και τους δινει μισθο 400€ και αυτος βγαζει ολο το κερδος
ενω με το ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ εχεις 5 αφεντικα οπου εχουν καταστατικο περνουν αποφασεις μοιραζοντε τις βαρδιες και μοιραζοντε και ολο το κερδος και παραγουν αυτες οι επιχειρησεις δεν θα επρεπε να επιδοτουντε αμεσα