midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.434
- Πόντοι
- 3.656
μην στεναχωριέσαι για μένα ... θα σε νεκροφιλήσω πρώτα ...
ζωη σε σας
μην στεναχωριέσαι για μένα ... θα σε νεκροφιλήσω πρώτα ...
Ο τραμου θα αντέξει τύπε! Μαζί με τους τόνους ουίσκι κ κρασί που πίνει πέρνει αναζωογόνηση από τα πακια που τον χύνουν κάθε βράδυ στο πουστρονησιΜε το ενα ποδι στον ταφο ειναι,ο Βγενοπουλος πεθανε στα 63 του,και ηταν και φιτ,
οχι κοντα στα 200 κιλα.
ζωη σε σας
ακομα κει εισαι εσυ?Ο τραμου θα αντέξει τύπε! Μαζί με τους τόνους ουίσκι κ κρασί που πίνει πέρνει αναζωογόνηση από τα πακια που τον χύνουν κάθε βράδυ στο πουστρονησι
σε δημόσια έργα βλάκα... με μισό μεροκάματο, δωδεκάωρο, χωρίς ένσημα και με διπλάσιους φόρους...
τι να παει 70 χρονων ανθρωπος σε ταγμα εγασιας?... είσαι ακραίο παράδειγμα μαλακίας τράβατρόμπα...
Όταν ευαγγελίζεσαι μια κοινωνία με ταγματα εργασίας, ποιος σου εγγυάται ότι θα είσαι πάντα από τη σωστή μεριά του φράκτη;
τι να παει 70 χρονων ανθρωπος σε ταγμα εγασιας?
εκ του ασφαλους τα λεει
Τα τάγματα εργασίας και τα παρεμφερή ιδρύματα είχαν επίσης σκοπό να απαλλάξουν την κοινωνία από τα γηρασμένα Η ασθενικά μέλη που κατανάλωναν , άδικα κατά τα μυαλά των εμπνευστών τους, τους πόρους του κοινωνικού συνόλου
Κλασική περίπτωση τράβα τρόμπα δηλαδή... Γερο-ραμολί και με περιουσία... Ότι πρέπει για τις προγραφές του Σύλλα...
σε ολοκληρωτικα καθεστωτα,,και???Να θυμιθουμε που υπήρχαν τέτοιες πρακτικές τύπε?
... είσαι ακραίο παράδειγμα μαλακίας τράβατρόμπα...
Όταν ευαγγελίζεσαι μια κοινωνία με ταγματα εργασίας, ποιος σου εγγυάται ότι θα είσαι πάντα από τη σωστή μεριά του φράκτη;
Η ότι δεν θα έρθουν ένα πρωί χαράματα να σε πάρουν με τα σώβρακα για το γκουλάγκ;
Ή μήπως νομίζεις ότι οι κανόνες εισόδου στο στρατόπεδο εργασίας δεν θα γίνουν βρακολάστιχο;
ετσι....και από ότι βλέπω δεν έχουν καμμία απολύτως διάθεση να δουλέψουνε... φωνάζουν "give us our money"... λες και τους τα χρωστάμε...
διαμαρτύρονται για την ποιότητα του φαγητού (αντί να ευχαριστούνε)
Να θυμιθουμε που υπήρχαν τέτοιες πρακτικές τύπε?
καλά παίκτη μου εσύ πλήρωνε για να τους ταίζεις να κάθονται ... εγώ δεν έχω καμμία διάθεση για κάτι τέτοιο...
και από ότι βλέπω δεν έχουν καμμία απολύτως διάθεση να δουλέψουνε... φωνάζουν "give us our money"... λες και τους τα χρωστάμε...
διαμαρτύρονται για την ποιότητα του φαγητού (αντί να ευχαριστούνε)
Οι πρόσφυγες στοιβάζονται στην Ελλάδα σκόπιμα για να διαλυθεί το κράτος και ο κοινωνικός ιστός.
Η λύση του προβλήματος δεν είναι να μετατρέψουμε το πρόσφυγά-θύμα σε δύο φορές θύμα ακολουθώντας πρακτικές Χίτλερ Η στάλιν
Η μέχρι τώρα πορεία του προβλήματος δείχνει ότι τσίπρας και λοιποί πολιτικοί θα κάνουν κρανίου τόπο την Ελλάδα αν τους αφήσουμε να συνεχίσουν στον ίδιο βιολί.
Η Ελλάδα είναι αυτή τη στιγμή χώρα υπό κατοχή κι αν δεν αλλάξει άμεσα ηγεσία σε λίγα χρόνια οι πρόσφυγες θα είναι γύρω στα δύο 3 εκατομμύρια και τότε game over
η λύση του επαμ για το προσφυγικό είναι η μόνη ορθη που βλέπω και ξεκινάει από το να ξαναπάρουμε το ελληνικό κράτος πίσω στα χέρια μας
Γερμανία, ΕΣΣΔ είναι τα κλασικά παραδείγματα. Γάζα είναι το σημερινό ανάλογο.
αυτή η φασιστική καραμέλα πρέπει να τελειώσει δηλαδή επειδή θέλω οι πρόσφυγες να έχουν αξιοπρεπή διαβίωση δικαιώματα και να μην πνίγονται στις ακτές του αιγαίου πρέπει ότι κάνω πλέον στη ζωή μου να το κάνω παρέα με ένα πρόσφυγα
και λαθραίοι άνθρωποι δεν υπάρχουν σταμάτα και με αυτή την καραμέλα
Aπο τον πολεμο στην Ουκρανία γιατι δεν ήρθαν προσφυγεςΔείξε την έμπρακτη αλληλλεγγύη σου σύντροφε.Βάλε στο σπίτι σου έναν λαθρομετανάστη.
Ελα πες μου οτι κανεις πλακα...! Εβαλε κ φωτο γνησιες? Οχι σαν τα fake γκομενακια που ειχε βαλει καποτε κ τον τσιμπισαν τα γατονια εδω..!ακομα κει εισαι εσυ?
εκανε brexit ειναι λουξεμβουργο τωρα ,μενει σ εναν πυργο του 16ου αιωνα