apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Δεν αφησε κ τπτ ο Αντωνακης....ενω τωρα που τις αυξησαμε δε μειωνονται
τωρα λυθηκε το προβλημα
Δεν αφησε κ τπτ ο Αντωνακης....ενω τωρα που τις αυξησαμε δε μειωνονται
τωρα λυθηκε το προβλημα
Δεν εχεις αδικο...Δεν με ενδιαφέρουν οι ιατροί.
Εγώ δούλευα με οδοντιάτρους.
ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ , ΜΟΝΟ.
Και οι νέοι οδοντίατροι με 6 χρονια ιατρείο , πλήρωναν 4000 το χρόνο.
Κάτι καθηγητάδες , που έπαιρναν 800 ευρώ την απονεύρωση του γομφίου,
πλήρωναν ... 3500 ευρώ ασφαλιστικές εισφορές το χρόνο.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ , ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΠΑΝΤΑ Η ΝΔ.
Και κάτι ηλίθιοι σαν το πουλί και το διομήδη
ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
Θεωρούν ότι είναι το ίδιο με τον Κούγια , το Φουστάνο κοκ
ρε ΣΑΛΙΑΡΗΜαλακίες λες.
Με το νόμο κατρούγκσλου, ΑΠΟ 1-1-2017
θα αυξηθούν οι ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ .
Στα αρχίδια μου.
ΟΙ εισφορές που πληρωνουν οι ξαδέλφες μου, δικηγόροι 12 χρόνια ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Το ίδιο και των ιατρών.Θα αυξηθούν των μαιευτήρων , που βγάζουν 12.000 ευρώ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΪΝΟ
(στα αρχίδια μου αυτοί , ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ )
και με το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ 3500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,
ενώ οι νεοι οδοντίατροι πελάτες μου , με 6 χρόνια ιατρείο ΠΛΗΡΩΝΑΝ 4000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ . ΟΛΟΙ . Τώρα , οι νέοι οδοντίατροι με 6 χρόνια ιατρείο , θα πληρώνουν 2900 το χρόνο !!!!!!!
και θα τους τα παρουν μετα οταν να βγουν στη συνταξη, εφαπαξ στους νεους που και καλα τους βοηθα τωραΜαλακίες λες.
Με το νόμο κατρούγκσλου, ΑΠΟ 1-1-2017
θα αυξηθούν οι ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ .
Στα αρχίδια μου.
ΟΙ εισφορές που πληρωνουν οι ξαδέλφες μου, δικηγόροι 12 χρόνια ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Το ίδιο και των ιατρών.Θα αυξηθούν των μαιευτήρων , που βγάζουν 12.000 ευρώ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΩΪΝΟ
(στα αρχίδια μου αυτοί , ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ )
και με το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ 3500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,
ενώ οι νεοι οδοντίατροι πελάτες μου , με 6 χρόνια ιατρείο ΠΛΗΡΩΝΑΝ 4000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ . ΟΛΟΙ . Τώρα , οι νέοι οδοντίατροι με 6 χρόνια ιατρείο , θα πληρώνουν 2900 το χρόνο !!!!!!!
ρε ΣΑΛΙΑΡΗ
οι συριζοψωληδες ψηφισαν μειωμενες εισφορες για τους νεους επιστημονες, την οποια εκπτωση τους την επεβαλαν να την πληρωσουν στο μελλον, στο τελος του εργασιακου βιου ΕΝΤΟΚΩΣ
δηλαδη προσκαιρη ελαφρυνση στην αρχη και υπερμετρη επιβαρυνση στο τελος
ΟΜΩΣ η τροικα που ηρθε την περασμενη βδομαδα για τη 2η αξιολογηση του μνημονιου 3 τους ειπε οτι η αξιολογηση δεν κλεινει αν δεν παρουν πισω τη ρυθμιση του νομου κατρουγκαλου για τους νεους επιστημονες
μη γινεσαι να πουμε σαλιαρης περιεργος
και θα τους τα παρουν μετα οταν να βγουν στη συνταξη, εφαπαξ
ενταξει μη παθεις και τιποταΕίστε τελείως ηλίθιοι και καταντατε ενοχλητικοί και πολύ κουραστικοί.
ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΝΔ,
ΤΙΣ ΒΡΙΣΚΩ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.
Δεν χρειάζεται να μου παπαγαλίζετε τι λένε , εδώ.
Τα διαβάζω μόνος μου ........
ενταξει μη παθεις και τιποτα
δε σου θιξαμε τον παπαρα τον κατρουγκαλο
ασε που ο κακος σαμαρας ειχε στο 50% την προκαταβολη του φορου του επομενου ετους για τους ελευθερους επαγγελεματιες και ο τσιριζας το πηγε στο 100%ενταξει μη παθεις και τιποτα
δε σου θιξαμε τον παπαρα τον κατρουγκαλο
Τωρα που ειπες γιατροι ο τσιριχτουλης μπουμπουκος ειχε βγαλει εναν νομο σαν υπουργος υγειας (εδω γελαμε) που υποχρεωνε τους γιατρους η θα ειναι μονο στο ΕΣΥ η θα εχουν ιατρειο και τα 2 μαζι ΤΖΙΖΖΖΖ. Ισχυσε ισχυει ακομα?
Α ναι.
Πες μας και για το 5ευρω των νοσοκομείων που ο Σύριζα το έκανε 6% υπερ ΕΟΠΥΥ επί ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ συντάξεων.
δε διαφωνω για τους κεφαλογιαννηδες, τους βαρβιτσιωτηδες κτλ,Χεσμένο τον έχω τον κατρούγκαλο.
Αλλά δεν περιμένω να με σώσουν τα Κεφαλογιαννάκια .......
που αν τα βάλεις να βρουν τι σημαίνει "δουλειά"
θα το πουν στον υπεύθυνο γραφείου, να το πει στο χαμάλη του γραφείου,
να το πει στη γραμματέα, να το πει στη βοηθό της, να το ψάξει στο google ...
στον mac των 4000 ευρώ ...
καλα ειναι προφανες οτι απο οποιον ξερει να γραψει το ονομα του σε ενα κομματι χαρτι και πανω μονοδρομος ειναι η ΝΔδε διαφωνω για τους κεφαλογιαννηδες, τους βαρβιτσιωτηδες κτλ,
και δεν αρνουμε οτι η ΝΔ εχει λαμογια και αχρηστους
το κακο ειναι οτι απο τους κασιδιαριδες, τους παπαδες, τις ουρανιες και τους μιχαλολιακους ειναι προτιμοτεροι, δυστυχως...μακαρι να υπηρχαν αλλοι καλυτεροι
δε διαφωνω για τους κεφαλογιαννηδες, τους βαρβιτσιωτηδες κτλ,
και δεν αρνουμε οτι η ΝΔ εχει λαμογια και αχρηστους
το κακο ειναι οτι απο τους κασιδιαριδες, τους παπαδες, τις ουρανιες και τους μιχαλολιακους ειναι προτιμότεροι
καλα ειναι προφανες οτι απο οποιον ξερει να γραψει το ονομα του σε ενα κομματι χαρτι και πανω μονοδρομος ειναι η ΝΔ
αν δεν υπηρχε ο αδωνις, πιθανως να μην ημουν με τη ΝΔ, αλλα και τον κυριακο τον παω, αν και διαφωνω σε καποια κοινωνικακαλα ειναι προφανες οτι απο οποιον ξερει να γραψει το ονομα του σε ενα κομματι χαρτι και πανω μονοδρομος ειναι η ΝΔ
αν δεν υπηρχε ο αδωνις, πιθανως να μην ημουν με τη ΝΔ
αυτα ειναι οι σκατομαλακιες της ταξικης ψηφου που λενε μια ζωη οι γαμημενοι κομμουνιστεςΑν μένεις σε μέγαρο 1000τμ στο ψυχικό , έχεις αρχοντικό στις σπέτσες,
βίλλα στη μύκονο , σκάφος>25μ , σαλέ στην αράχωβα και βγάζεις 500.000 τοχρόνο από μπίζνα έξω ....
πρέπει να τους ψηφίζεις πουλί ....
σε τέτοια level παίζεις ;;;
εγώ όχι .........