zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
Οχι τυπε...γιατι απλα δεν εχουν κλεψει.
To να διορίζουν ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ τι είναι ;
Οχι τυπε...γιατι απλα δεν εχουν κλεψει.
Ρουσφετι...To να διορίζουν ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ τι είναι ;
Οχι τυπε...γιατι απλα δεν εχουν κλεψει. Τωρα εαν για σενα ειναι ψιλλα γραμματα η πιστευεις οτι ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ για να κανουν οσα ελεγαν στην ΔΕΘ τι να σου πω...
Ρουσφετι...
τι ειπαμε οτι ψηφιζεις τυπε? Κουλη?
τι κανεις γιαννη ..κουκια σπερνω..
εγω θα αισθανομουν πολυ γελοιος παντως να βγω αυριο αυτα που σημερα στηλιτευω μετα βδελυγμιας....
σαπιλα ξεφτυλα κ νεποτισμος...To να διορίζουν ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ τι είναι ;
οτι εισαι γελοιος εσυ,εκουσιως, δεν σημαινει οτι πρεπει ναμαι ειμαι κι εγω... ;)τι ειπαμε οτι ψηφιζεις τυπε? Κουλη?
Καλα τι ειπαμε οτι ψηφιζεις?οτι εισαι γελοιος εσυ,εκουσιως, δεν σημαινει οτι πρεπει ναμαι ειμαι κι εγω... ;)
οσο για τον κουλη,μην τον απαξιωνεις,γιατι του χρονου που θαστε μαζι,στο ιδιο μετεριζι, θα ποσταρεις αλλα..παλι...![]()
εθνικοσοσιαλισμοΚαλα τι ειπαμε οτι ψηφιζεις?
εθνικοσοσιαλισμο
ειμαι πολιτικα αστεγος στην ελλαδα
ευρωπαικα με εκφραζει ο χοφνερ κι ο ορμπαν..
νικο εισαι ενας ακομα χανοςείσαι σίγουρος???? σα να έχεις πολιτική στέγη λέγεται χρυσή αυγή και εκτός από εθνικοσοσιαλιστής είσαι και φασίστας μη κρύβεσαι
νικο εισαι ενας ακομα χανος
τδεολιγικα πιστευουμαι τα ιδια
κοινωνικη δικαιοσυνη ισοτητα κρατικη παρεμβαση κι ελεγχος κεφαλαιου κλπ κλπ κλπ
ομως εστ επειδη εισαι καμενος εγκεφαλικα,δεν μπορεις να καταλαβεις οτι αυτα επιτυγχανονται μονο μεσα σε ενα εθνοε κρατος κ σε ομογενεις πληθυσμους
οποτε εσυ ζητας κατι που δεν γινεται κ λεγεσαι κομουνιστης ενω εγω λεω τα ιδια σε αλλο ομως πλαισιο,που γινεται
βλεπε πχ αυστρια,
εκει χανεις την μπαλλα κ εσυ μπλεκεις τα μπουτια σου κ με λες χα...
η χα ειναι δημιουργημα η σπρψχτηκε απο το συστημα για να δημιουργηθει μια ασχημη εικονα για τους ανθρωπους που αγαπουν την χωρα τους κ δεν δεχονται να γινουν κομας.
ρε νικο εισαι βλακας?όχι δεν πιστεύουμε τα ίδια εσύ πιστεύεις στο κεφάλαιο το υπερκέρδος και τους επιχειρηματίες εγώ πιστεύω στον ίσο διαμοιρασμό της παραγωγής και στο να μην υπάρχουν οικονομικές ανισότητες και άνθρωποι που ζούν στην εξαθλίωση και κάτω από το όριο της φτώχειας
αλήθεια οι καλοί χρυσαυγίτες που κόπτονται για το καλό του έθνους γιατί υπερασπίζονται και προστατεύουν τους εφοπλιστές διαλύοντας μάλιστα εργατικά σωματεία όπως των ναυτεργατών ?και προωθώντας τα συμφέροντα των εφοπλιστών?
το σημερινο κκε ειναι η απολυτη ξεφτυλα οι απολυτοι καρεκλοκενταυροιToυς εχουνε βλαει μια κασετα εκει οι στοκοι του κκε και λενε συνεχια για χ.α και εφοπλιστες χωρις κανενα στοιχειο φυσικα η κανελη που μενει σε βιλα στην εκαλη και ο κουτσουμπας που μιλαει για εργατια και δεν εχει δουλεψει ουτε μισο δευτερολεπτο στην ζωη του![]()
εθνικοσοσιαλισμο
ειμαι πολιτικα αστεγος στην ελλαδα
ευρωπαικα με εκφραζει ο χοφνερ κι ο ορμπαν..
Μας προτεινεις να ψηφισουμε κοτες και αδελφες?Αναγκαστικά πρέπει να ψηφίσεις ΧΑ.
όχι δεν πιστεύουμε τα ίδια εσύ πιστεύεις στο κεφάλαιο το υπερκέρδος και τους επιχειρηματίες εγώ πιστεύω στον ίσο διαμοιρασμό της παραγωγής και στο να μην υπάρχουν οικονομικές ανισότητες και άνθρωποι που ζούν στην εξαθλίωση και κάτω από το όριο της φτώχειας
αλήθεια οι καλοί χρυσαυγίτες που κόπτονται για το καλό του έθνους γιατί υπερασπίζονται και προστατεύουν τους εφοπλιστές διαλύοντας μάλιστα εργατικά σωματεία όπως των ναυτεργατών ?και προωθώντας τα συμφέροντα των εφοπλιστών?