Ξεκινησε λάθος ολο από την αρχη. Είναι δυνατον ρε τυπε να σου δώσει κάποιος "αναπτυξιακο" πακετο ώστε να γινεις στο τέλος δυνατότερος από αυτόν?![]()
σαν να μου λες ότι παιρνω ένα δανειο από την τράπεζα και στο τέλος θα την ξεπεράσω. Μονο αμα φτιάξω κάτι μονος μου και τα κονομησω (χωρις να αναμειχθεί η τράπεζα κάπου στα σχεδια μου) οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερώσει τυπε.
Γιατι να γινεις δυνατοτερος απο αυτον? Σου δινει αναπτυξιακο πακετο να παραξεις πλουτο να καταναλωσεις τα προιοντα του. Εσυ πηδηξες την παραγωγη πλουτου και πηγες κατευθειαν στην καταναλωση.
Να στο πω απλα. Ζουσες 30 χρονια πανω απο τις δυνατοτητες σου. Το 9 ηρθε η φαπα που σε προσγειωσε στην πραγματικοτητα. Κι αυτη η φαπα ειχε μαξιλαρακι (δανεικα λεφτα ΕΕ) γιατι αν δεν ειχε, σ'ενα βραδυ πηγαινες απο 'ανεπτυγμενη' χωρα σε φαση Βενεζουελας.
Το ευρω ΔΕΝ σου φταιει. Ο καλος στον Ελληνικο εγκεφαλο φταιει. 7 χρονια μετα το χαμο προτιμαει 0 προγραμμα κρατικων επενδυσεων αν σημαινει διορισμο 40,000 ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ σε κανα δημοσιο με κανα 300 μισθο.