zeljko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 235
- Πόντοι
- 346
του καναπέ, της φάπας και της κλάψας:
Βιάζεσαι να έχεις την τύχη του Φύσσα ;
Κάνε λίγη υπομονή .......
του καναπέ, της φάπας και της κλάψας:
Στον Μελιγαλά ο ΕΛΑΣ νίκησε τους Ταγματασφαλίτες της Πελοποννήσου και οι Πελοποννήσιοι έδωσαν μια πρώτη "προκαταβολή" στους δωσίλογους της περιοχής τους.
Να λέμε αλήθειες.
Η ιστορία λέει ότι τα σκήπτρα στις πίπες και τις αλλαξοκωλιές με τους Γερμανούς τα έχουν οι ναζίδες χρυσαυγούληδες
Απο νοσταλγια για τη πατριδα το καναν καθως είναι και πολύ πατριωτες.Δεν κοιτατε που γινατε φλαμπε στο γραμμο και το βιτσι, μελιγαλαδες ονειρευεστε. Αληθεια, ο μπελογιαννης και ο βελουχιωτης, οι πρωτεργατες του μελιγαλα, πως κατελληξαν; Βεβαια το πιο αστειο ειναι που οι "αγωνιστες" αφου εζησαν καμια εικοσαρια χρονια στον σοσιαλιστικο παραδεισο παρακαλαγαν να γυρισουν στην μοναρχοφασιστικη ελλαδα. Τους δικαιωσε ομως η ιστορια. Ετσι γλιτωσαν οι κορες τους απο το να γινουν πουτανες οπως οι υπολοιπες πρωην κομμουνιστριες.
Εσυ βέβαια μένεις στο "φτωχικο" ελληνικό. Τι Σκατά θέλεις και μιλάς για άλλους ?
Άντε παράσιτο σου έφεξε. Με την επένδυση του Λάτση στο ελληνικό θα ανέβει και η αξία του σπιτιού σου
πλέον μένω παγκράτι
τις φρικαλεότητες των χιτών και των ταγματασφαλιτών δεν της αναφέρεςι μετά την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων που τους άφησαν οπλισμό για να πυροδοτήσουν εμφύλιο πόλεμο
στην πελοπονησο είχαν βάλει στο μάτι την μεραρχία του εαμ και του ελας και δολοφονούσαν αριστερούς
η μάχη του μελιγαλά ήταν μια ταξική σύγκρουση για την επιβίωση των κομμουνιστών ενάντια στη βία των χιτών και των ταγματασφαλιτών
επειδή όμως την ιστορία την γράφουν οι νικημένοι πουθενά δεν αναφέρουν τις φρικαλεότητες των χιτών πριν τη μάχη του μελιγαλά
μεγαλοιδιοκτήτης με δύο ακίνητα κουφάλα
εγώ 1 έχω με αντικειμενική 23.000€
η μητέρα μου έχει 2 ακίνητα και ένα αγροτεμάχιο
Το πουλας?, πεντε χιλιαρικα, που ειναι?εγώ 1 έχω με αντικειμενική 23.000€
Συμφωνω αλλα νομιζω δεν υπαρχουν πια κομμουνιστες, τεινει να εξαφανιστει το ειδος οπως τα παντα στην κινα,οι κομμουνιστές δεν πρέπει να επιβιώνουν... κατσαρίδες είναι
Το πουλας?, πεντε χιλιαρικα, που ειναι?
και κληρονόμος θα είσαι μωρή κουφάλα
ρε είσαι με τα καλά σου η μητέρα μου είναι 55 χρονών κληρονόμος θα είμαι μετά από πολλύ πολλύ καιρό
άσε που μπορεί να με κληρονομήσει η μάνα μου