apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Το επιβεβαιωσε ο ιδιος...!αυτο δεν συνεβει ποτε τυπε λογια του αερα ηταν
Το επιβεβαιωσε ο ιδιος...!αυτο δεν συνεβει ποτε τυπε λογια του αερα ηταν
Ουδεμια εκπληξη για Τατσοπουλο. Η δεξια πτερυγα του Ποταμιου υπερισχυσε πληρως.Να δουμε τελικα τι θεσεις εχει το ποταμι γιατι ποτε δεν απαντησαν σε κατι συγκεκριμενο. Ο Τατσοπουλος τον μπουλο
Τα παραπάνω γραφόμενά σου φανερώνουν μάλλον αντιδημοκράτη και απολίτιστο άνθρωπο παρά ιδεολόγο που έχει επιλέξει - δικαιωματικά - την απιστία ή την όποια αρνητική θέση για τη θρησκεία. Φαίνεται ότι ταλιμπάν δεν υπάρχουν μόνο στο χώρο της θρησκείας ...Ο
...
Το μόνο θετικό του θρησκευτικού οχετού είναι οι υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας οι οποίες δίνουν κανα πιάτο φαί κ κανά φάρμακο.Αυτό θα στηριχθεί στάνταρ.Σε όλα τα υπόλοιπα θα πέρνει τον μπούλο με τρόπο η εκκλησία.Ο διαχωρισμός είναι κάτι πολύ μελλοντικό κ σίγουρα όχι με αυτή την Κυβέρνηση.Για κάτι τέτοια θα πρέπει να επιτευθεί ευρεία συναίνεση.
Ξερεις καλυτερα απο εμενα τι ψηφισα τύπε?αυτο δεν συνεβει ποτε τυπε λογια του αερα ηταν
Εγω δεν ψηφισα Συριζα τύπε. Ψηφισα αυτο που θα εκανε κακο στον Συριζα. Λιγο παραπανω να επαιρνε ο ΓΑΠ, η τωρινη συγκυβερνηση θα ειχε 152.
Άμα δεν πάει ψήφο εμπιστοσύνης από το ποτάμι δύσκολα θα κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι τύπε
Κατά την γνώμη πάντως τα βασικά δεν είναι ούτε οι ομοφυλόφιλοι ούτε η σχέση εκκλησίας κράτους αλλά το τι θα κάνει με τους εταίρους ώστε να κανει ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ και όχι να πουλήσει τσαμπουκάδες και νταηλίκια....Σωστά τα λες!Όπως είπα κι εγώ χρειάζεται χρόνος.Ας ξεκινήσει από τα βασικά και τα στοιχειώδη όπως αναφέρεις!
Απάντα μωρή λούγκρα για τη συγκυβέρνηση σας με Νικολόπουλο και σια.Πολύ drama queen σε κόβω.Μια χαρά αυτό που έκανε.Συμβολικό κ ωραίο.Μην γίνεστε εμφυλιοπολεμικές κατινάρες.
Ααααααα σε δυο χρονια τα 751 ευρω. Παει κι αυτο.
του εδες οι αγωνιστες δεν εκτελεστηκαν απο το στρατο κατοχης μωρη γαμιολα;Ηταν ελληνες πατριωτες εκτελεσμενοι απο στρατο κατοχης, ρε σκουπιδι.
Μπλα μπλα. Αν ο βασικος παει δια νομου 751 ευρω, εγω ξερω ηδη απο αυριο δυο απολυμενους. Ληξις...
Τα παραπάνω γραφόμενά σου φανερώνουν μάλλον αντιδημοκράτη και απολίτιστο άνθρωπο παρά ιδεολόγο που έχει επιλέξει - δικαιωματικά - την απιστία ή την όποια αρνητική θέση για τη θρησκεία. Φαίνεται ότι ταλιμπάν δεν υπάρχουν μόνο στο χώρο της θρησκείας ...![]()
Ειδες? περιεργως κάνει οτι δεν βλεπει.Απάντα μωρή λούγκρα για τη συγκυβέρνηση σας με Νικολόπουλο και σια.
Αδειες ΜΜΕ και λαμογια πισω απο τα καγκελα θελω να δω. Ολα τα αλλα ας τα κανει οποτε θελει!ΜΠορω να φανταστω την οργη σου. Δεν σε λυπαμαι ομως. Ειμαι σιγουρος οτι ελπιζεις να πανε ολα σκατα. Και το ευχεσαι κιολας. ΑΣ ΠΑΝΕ. Αρκει που εσεις πηρατε επιτελους το μαθημα σας.
Να δουμε τελικα τι θεσεις εχει το ποταμι γιατι ποτε δεν απαντησαν σε κατι συγκεκριμενο. Ο Τατσοπουλος τον μπουλο