arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε λαμογιο τσυριζαιε 4 ακινητα και φωναζεις;
τι ειστε εσεις οι αριστεροι ρε
εγώ 1 έχω και η μητέρα μου 3 ακίνητα και αυτά μικρής αξίας
ρε λαμογιο τσυριζαιε 4 ακινητα και φωναζεις;
τι ειστε εσεις οι αριστεροι ρε
άντε πάλι καμία σχέση δεν έχω με τον συριζα ούτε ψηφίζω στηρίζω πλέον σύριζα από τις τελευταίες εκλογές και μετά
επίσης δεν είμαι ούτε ζήτουλας ούτε επιδοματίας
εγώ 1 έχω και η μητέρα μου 3 ακίνητα και αυτά μικρής αξίας
άντε πάλι καμία σχέση δεν έχω με τον συριζα ούτε ψηφίζω στηρίζω πλέον σύριζα από τις τελευταίες εκλογές και μετά
επίσης δεν είμαι ούτε ζήτουλας ούτε επιδοματίας
Ποιες δουλειές ρε παράσιτο ? Από τζάμπα διακοπές σε τζάμπα διακοπές εισαι επιδοματο-κωλο-γλυφτη
Προσεχε με τα μαστορεματα :Sναι ρε μαλάκα μόνο του ανακαινίζεται το σπίτι
εγώ με τη δύναμη του μυαλού μου το κάνω
σήμερα έβαζα πλακάκια αύριο θα βάλω ντουλάπια κουζίνας
Επισης εκτος από τους Ολυμπιακούς αγωνες και τα αθλήματα,επειδη υπαρχουν φτωχοι πρεπει να σταματησει ο κοσμος το ταβλι,το σκακι,το σινεμά,οι εφημερίδες,τα περιοδικα,η τηλεοραση,το ραδιοφωνο.Επισης με μια Αλβανιδα που μιλαγα παλια και της ειπα για θεατρο,μου ειπε,θεατρο,τι είναι αυτό;πεταμενα λεφτα,τι κερδίζεις μ αυτό;Οποτε επειδή υπαρχουν φτωχοι ανθρωποι στον πλανητη πρεπει να σταματησουν αυτές οι περιττες δραστηριότητες.οι ολυμπιακοί αγώνες με μία φώτο
Επισης εκτος από τους Ολυμπιακούς αγωνες και τα αθλήματα,επειδη υπαρχουν φτωχοι πρεπει να σταματησει ο κοσμος το ταβλι,το σκακι,το σινεμά,οι εφημερίδες,τα περιοδικα,η τηλεοραση,το ραδιοφωνο.Επισης με μια Αλβανιδα που μιλαγα παλια και της ειπα για θεατρο,μου ειπε,θεατρο,τι είναι αυτό;πεταμενα λεφτα,τι κερδίζεις μ αυτό;Οποτε επειδή υπαρχουν φτωχοι ανθρωποι στον πλανητη πρεπει να σταματησουν αυτές οι περιττες δραστηριότητες.
Που βλέπεις δικαιοσύνητο πάν στο κοσμο είναι να μην υπάρχουν φτωχοί. Να γίνει ο μοιρασμός του πλούτου ώστε να μην υπάρχουν ταξικές ανισότητες. Για έναν κόσμο δίκαιο και ίσο
τους εχουν σε αποσταση γιατι ξερουν οτι αμα τους δοθει η ευκαιρια θα αποδειξουν πόσο αγαπουν το ολυμπιακο πνεύμα αυτοι οι ευγενεις σκούροιοι ολυμπιακοί αγώνες με μία φώτο
Που βλέπεις δικαιοσύνη
στο να μοιραζονται τα ισα
ενας αξιος και ενα τεμπελοσκυλο
Στην πράξη, θα βάλεις τον εργατικο να κανει
τον δούλο του ξυσαρχιδα
Δηλαδη ο γιατρος θα εχει τον ιδιο μισθοδηλαδή το να εργάζονται όλοι το ίδιο δεν παίζει????
Δηλαδη ο γιατρος θα εχει τον ιδιο μισθο
με τον υπάλληλο του.. ''ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ''
O γιατρος παιδευτηκε να γινει αυτο που ειναιακριβώς που το παράλογο?