- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Όχι.Εχεις τη εντυπωση ότι αυτή είναι η προτεραιοτητα της χωρας τυπε?
Όχι.Εχεις τη εντυπωση ότι αυτή είναι η προτεραιοτητα της χωρας τυπε?
Οταν λες ολα τύπε? Για τα κοκκινα δανεια? Για την αποποινικοποιηση χρεων στο δημοσιο? Για την απαγορευση των πλειστηριασμων? Ολα εν καιρω? Ποσο καιρο?λετε να πεσει η κυβερνηση για το συμφωνο συμβιωσης και τον αφοπλισμο τον ματ κουλαρετε,ολα θα γινουν εν καιρο
Και για εσας αυτο ισχυει. Σπειρατε ανεμους υποσχεσεων και θα θερισετε θυελλες αγανακτησης. Κατανοητο?Οσο κατανοητο ηταν το οτι ο σαμαρας θα κυβερναει για 6-7 χρονια που ελεγες εσυ που ηξερες.
Τρομοκρατια τελος. Οποιος γουσταρει. Οποιος δεν γουσταρει προβλημα του. Κατανοητο και αυτο?
Δεν ειναι λογικη αυτη!!! Αμα ειναι ετσι να κλεισουμε τις εκκλησιες , να κατεβασουμε τις εικονες κτλ....και αυτοι που ορκιστίκανε τοσα χρόνια?.........τους βοήθησε η δηθεν πίστη τους στο να μην κατακλέψουν το κρατος?
μην μένουμε στους τυπους.....πάμε και παρακάτω!
Οταν λες ολα τύπε? Για τα κοκκινα δανεια? Για την αποποινικοποιηση χρεων στο δημοσιο? Για την απαγορευση των πλειστηριασμων? Ολα εν καιρω? Ποσο καιρο?
Περιμενουμε τα 751 ευρω βασικο. Ηδη σημερα παντως δυο φιλοι μου που εχουν μικρες επιχειρησεις, μου ανακοινωσαν οτι θα προχωρησουν σε απολυσεις αν γινει αυτο.
Τυπε θα ειναι μονο γι αυτους που θα βγαινουν απο την χωρα,και οχι γι αυτους που θα μπαινουν?
Αρχισαν τις μαλακιες!!!
Πολυ φοβαμαι οτι θα το κανει για να φερει και αλλους!!! Και οχι για να διωξει τους παρανομα εισελθοντες μεταναστες στην Ελλαδα!
Θα δουμε. Μην ξεχναμε ειναι και ο καμμενος στην μεση.Πολύ το φοβάμαι κι εγώ αυτό
τυπε εσυ και ο φιλος σου ο Τσιπρας να πεσετε μαζι δεν με νοιαζει,τα δικα μου αυτα που εχω μου φτανουν,και δεν ειμαι διατεθειμενος να τα βαλω σε περιπετειεςΕιμαι απο αυτους που 'πολεμησαν" οσο μπορουσα τσιπρα.σιγουρα θα ηθελα τωρα να πετυχει οπως ολοι θελω να πιστευω γιατι αν πεσει θα πεσουμε ολοι μαζι...
Για ποια λογικη μιλας ρε φιλε? Ο αλλος ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. Και για να παραστησει τον φιλολαικο με ξενες τσεπες ο ζαβος, του βαζει να δινει βασικο 751 ευρω. Ε δεν μπορει, και θα απολυσει. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?Α μάλιστα!Ωραία λογική!Για δες τι συνεπάγεται επίσης εαν ο βασικός επανέλθει στα 751?
Το δουβλινο 2 μπορει να γινει και δουβλινο 3. Μην ξεχναμε οτι ειναι πολιτικοι αποφαση και οχι ευρωπαικηΝα τους διώξει πού;Στην υπόλοιπη Ευρώπη;Η συνθήκη του Δουβλίνου δεν το επιτρέπει.Να πάνε στις χώρες τους;Οι περισσότεροι δεν αναγνωρίζονται από τις χώρες τους σαν πολίτες τους,και δεν τους δέχονται πίσω.Μάλλον για να κουβαλήσουν και τις οικογένειές τους θα το στήσουν.Και ο κάθε Πακιστανός έχει 10 άτομα στο Πακιστάν που περιμένουν να έρθουν στην Ευρώπη.Κλάψτα Χαράλαμπε...
Είσαι σίγουρος ότι θα τα κάνει 10 τύπε?Το μικρο και ευελικτο υπουργικο σχημα ηταν εξαγγελια πολλων κυβερνησεων μεχρι σημερα.
Ο αλεξης το κανει πραξη με 10 υπουργεια.
να κόψει απο τους υπουργους τα μισα!Για ποια λογικη μιλας ρε φιλε? Ο αλλος ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. Και για να παραστησει τον φιλολαικο με ξενες τσεπες ο ζαβος, του βαζει να δινει βασικο 751 ευρω. Ε δεν μπορει, και θα απολυσει. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
Α σορυ, νομιζα οτι μιλουσα με σοβαρο ανθρωπο και οχι με συνθηματάκια.οσο εχει το λαο διπλα του δεν εχει να φοβαται τιποτα στη βουλη
Αν κοψει απο τους υπουργους θα βρουν λεφτα οι εργοδοτες?να κόψει απο τους υπουργους τα μισα!
και τα παράβολα των δικηγόρων!
βρε εσυ μας πουλάς τοσο καιρό τα συνθηματα του νδ-πασοκ...θα μας τρελάνεις?Α σορυ, νομιζα οτι μιλουσα με σοβαρο ανθρωπο και οχι με συνθηματάκια.