jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ποιος ειπαμε εκοψε συνταξεις δωρα κτλπ κτλπ?????
κρυφτείτε στις τρυπες σας και μην προκαλειτε
φτανει πια
Ποιος ειπαμε εκοψε συνταξεις δωρα κτλπ κτλπ?????
πασοκ νδ ΚΑΙ συριζαΠοιος ειπαμε εκοψε συνταξεις δωρα κτλπ κτλπ?????
Ηρεμα πρασινο σκατο μην παθεις τπτ. Σε ξαναρωταω λοιπον Ποιος ειπαμε εκοψε συνταξεις δωρα κτλπ κτλπ?????κρυφτείτε στις τρυπες σας και μην προκαλειτε
φτανει πια
Σωστα. Κανε εναν κοπο και ανελυσε τα ποσα σε παρακαλω ομως.πασοκ νδ ΚΑΙ συριζα
Ηρεμα πρασινο σκατο μην παθεις τπτ. Σε ξαναρωταω λοιπον Ποιος ειπαμε εκοψε συνταξεις δωρα κτλπ κτλπ?????
Καλα γιαννακη μεγαλοψυχε. Κανε μια εξαιρεσει κ πες μας Ποιος εκοψε συνταξεις δωρα κτλπ κτλπ?εσυ δεν δικαιουσε να μιλας και να ρωτας
το μονο δικαίωμα που εχεις είναι να κρυφτεις στο λαγουμι σου πολύ κατω από την επιφανεια της γης
Φυσικα μιλαω για συνταξεις βασικες και ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Αυτες φουσκωσαν με διαφορα τερτιπια. Αλλα δεν τσακωνομαι με κανεναν ρωταω τον γιαννακη αλλα δεν μου απανταει....Τύποι μην μαλώνετε
Οσες συντάξεις δεν ήταν αναλογες των κρατήσεων ΚΑΛΩΣ κοπηκαν
Φυσικα μιλαω για συνταξεις βασικες και ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Αυτες φουσκωσαν με διαφορα τερτιπια. Αλλα δεν τσακωνομαι με κανεναν ρωταω τον γιαννακη αλλα δεν μου απανταει....
Κανε μια εξαιρεσει κ πες μας Ποιος εκοψε συνταξεις δωρα κτλπ κτλπ? Και μια 2η μαζι η φωφαρα παχυνε η μου φαινεται?δεν δικαιουσε να ρωτας
Η φωφη παχυνε λιγο η μου φαινεται???
Κανε μια εξαιρεσει κ πες μας Ποιος εκοψε συνταξεις δωρα κτλπ κτλπ? Και μια 2η μαζι η φωφαρα παχυνε η μου φαινεται?
Κανε μια εξαιρεσει κ πες μας Ποιος εκοψε συνταξεις δωρα κτλπ κτλπ?σε απατεωνες δεν υπαρχουν εξαιρεσεεις
κρυφυειτε
η οργη μεγαλωνει
Δεν ειναι μονο του ΔημοσιουΦυσικα μιλαω για συνταξεις βασικες και ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Αυτες φουσκωσαν με διαφορα τερτιπια. Αλλα δεν τσακωνομαι με κανεναν ρωταω τον γιαννακη αλλα δεν μου απανταει....
Συμφωνοι. Θα πρεπει ομως παραλληλα να μαθουμε τα λεφτα των ταμειων πως κ που πηγαν......!Δεν ειναι μονο του Δημοσιου
Τους ταριφες τους έβαλαν να τρώνε απο το ΤΕΒΕ, τους αγροτες απο το ΝΑΤ μου φαινεται και πολλά άλλα
Αναμενομενο να διαλυθούν τα ταμεια
Το μονο σίγουρο ειναι ότι δεν πρέπει να τα συντηρούν αυτοι που απέμειναν να δουλεύουν
Συμφωνοι. Θα πρεπει ομως παραλληλα να μαθουμε τα λεφτα των ταμειων πως κ που πηγαν......!
Δλδ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ απο το 2010 εκοβε συνταξεις δωρα κτλπ για να εξοικονομηση χρημματα για τον καρανικα το 2015? ΟΥΑΟΥ (by Varoufaki)τα πηρε η συμμορια σου να ταιζει τους καρανικες
Συμφωνοι. Θα πρεπει ομως παραλληλα να μαθουμε τα λεφτα των ταμειων πως κ που πηγαν......!
Οχι βεβαια. Μετα ηρθε το PSI του βενιζελου και τα ξεκολιασε εντελως.Δυσλειτουργικά, με πολλούς άχρηστους διοικητικούς, και ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ διοικητές
Τι περιμενες, ότι θα προκόψουν