Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
είμαι κρήτη με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ έχει και δωρεάν wifi
Και αναρωτιομουν που πηγαιναν οι φοροι και οι εισφορες μου.
είμαι κρήτη με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ έχει και δωρεάν wifi
ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
Ακόμα και το μεγαλύτερο λαμόγιο, ο ΑΓΠ ήταν Παναγίτσα μπροστά στη συμμορία.
Και συριζα είσαι και βλάκας με περικεφαλαία είσαι.
Για πες μου λίγο Νικολάκη, αφού έχετε φαγωθεί με το τι έκανε τα ΚΕΡΔΗ του ο Μαρινόπουλος, οι υπάλληλοι του τι έκαναν τα λεφτά που τους έδινε όλα αυτά τα χρόνια;;;
απλα πραγματα...
Η Δημοκρατια δεν ειναι για τους νομοταγεις τελικα.
Δεν πα να πληρωνουμε φορους για παιδεια και εκπαίδευση
Ευτυχώς που η Εισαγγελία προειδοποίησε και ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας. Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Τι κάνουν στο χώρο σπουδών και παιδείας του παιδιού σου, που πληρώνεις εσύ και εγώ με τα δικά μας λεφτά από τους υπέρογκους φόρους για τους οποιους διαμαρτυρεσαι; Προσφέρουν κάποιο εκαπιδευτικό έργο; Τι θα πει "διοργανωτές;" ; Ποιος είναι ο Κυρίτσης που δε τον νοιάζει; Και τι μας νοιάζει αν νοιάζει τον Κυρίτση στην τελική .. Δικό του είναι το Αριστοτέλειο; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα του Κυρίτση να αποφασίζει τι ρόλο θα παίζει το Αριστοτέλειο. Ο πρύτανης που είναι; Η αστυνομία που είναι; Γιατί την πληρώνουμε; Η αντιπολίτευση που είναι; Οι ψηφοφόροι που τους ψηφίσατε που είσαστε; Υπάρχει κανείς σοβαρός άνθρωπος σε αυτή την κατακαημένη χώρα;
Κατα τα αλλα κοπτομαστε για τους φορους και το τι βγαζει ο καθε ιδιωτης, οταν χαλαμε λεφτα δημοσιου γιατι δεν θελουμε να βαλουμε νομους και ορια σε κάθε τυχαρπαστο που του τη βάρεσε μια πρωϊα να κανει κατι.
το ΠΑΣΟΚ δεν ψηφιζει - θελω να ελπιζω - νομους χουντας
κάλυπταν τις πάγιες ανάγκες διαβίωσης τους ρε δεν τα έκαναν βίλες στο μιάμι όπως το λαμόγιο ο μαρινόπουλος
Το προβλημα με το συγκεκριμενο δεν ειναι τι εκανε τα κερδη του αλλα οτι εσκεμενα μποστολιασε ολη την αγορα. Βεβαια, φταινε και οι μαλακες που τον προμηθευαν.
το πασοκ κάνει ότι της πει η νδ που βρίζεις (τη γνωστή επάρατη δεξιά)
τι σχέση έχουν οι φόροι με το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού????Και αναρωτιομουν που πηγαιναν οι φοροι και οι εισφορες μου.
απλα πραγματα...
Η Δημοκρατια δεν ειναι για τους νομοταγεις τελικα.
Αγόραζαν αυτοκίνητα, σπίτια και έκαναν διακοπές με αυτά τα λεφτά, άσε τις πίπες σε μένα.
Να τους κατάσχουν τα αυτοκίνητα και τα σπίτια, όσοι έχουν, τι να κάνουμε, τα λεφτά από τις διακοπές δεν έρχονται πίσω.
δεν υπαρχει δημοκρατια τυπε σημερα
μια συμμορια «κυβερναει»
Η επαρατη δεξια σαν νομιμοποιησε και ο γερος της δημοκρατιας σας εστελνε στα ξερονησια.
και φυσικά η δικαιοσύνη αθώωσε τον μαρινάκη λέγοντας μας ότι το πλοίο με τους δύο τόνους πρέζα ήταν ασυνόδευτο
φυγε απο τη βουλη και παρε τα βουνα τοτε λαικιστη
άμα είσαι προμηθευτής με 50 άτομα προσωπικό όπου ο μοναδικός σου πελάτης είναι ο μαρινόπουλος τι κάνεις τότε????
εσεις να φυγετε αρχιφασιστες να παρετε και τα χρυσαβγουλα μαζι σας να ξεβρωμισει το κτιριο
και όταν αδειασει από σας να κανουν και μια απολυμανση
άμα είσαι προμηθευτής με 50 άτομα προσωπικό όπου ο μοναδικός σου πελάτης είναι ο μαρινόπουλος τι κάνεις τότε????